KILPAILUT JA OMAT AUTOT

KILPAILUT JA OMAT AUTOT

SLA_2339
Oletko aktiivinen kävijä, ajatko kilpaa tai kenties haluaisit joskus kokeilla miten pärjäisit harrastemielisessä kilpailussa?

Me järjestämme Helsingin Kart in Clubilla erilaisia kilpailuita, joihin voi osallistua jokainen kuljettaja, joka pystyy ajamaan meidän aikuisten autoilla (+145cm pituutta). Kilpailuihin osallistuminen on helppoa, sillä meiltä saat kaiken tarvittavan kilpailemiseen mm. kypärän, kypärämyssyn, haalarin sekä itse auton ajamista varten. Mukaan kannattaa pakata lenkkarit/vapaa-ajankengät, jotka soveltuvat ajoon mainiosti.

Halusit sitten testata kestävyyttä, kisata nopeatempoisessa sprintissä, kerätä SodiWorldSeriesin pisteitä tai havitella suurempia titteleitä, löydät meiltä oikean kilpailun. Löydät kuvauksen erilaisista kilpailuformaateista valitsemalla vasemmasta palkista. Tulevat kilpailut löydät selaamalla sivua alaspäin kohtaan "Tapahtumia radalla".

Radalla Nähdään !!

12 tunnin kartingkilpailu

hesa 1
KOKO TAPAHTUMA KOMPAKTI, KAIKKI TAPAHTUMAT SAMANA PÄIVÄNÄ Kaikki tapahtuu saman vuorokauden aikana. Ovet aukeavat aamulla kello kahdeksan aikaan, harjoitukset alkavat kello yhdeksältä ja itse kilpailu alkaa aamulla kello kymmenen ja päättyy illalla kello kymmeneltä. Tapahtumapäivä on lauantai 04.02.2023.

MITÄ KAIKKEA 12 TUNNIN AIKANA TAPAHTUU?

Kyseessä ei ole vain 12 tunnin endurance-kilpailu, vaan kisan aikana ajetaan Sprinttikisojen kilpailu. Sprinttikisoja on kaikkiaan kuusi ja lähtöjärjestys määräytyy aina alkamisajankohdan mukaan.
Lisäksi loppuosa kilpailusta ajetaan pimeässä hallissa autojen omilla valoilla. Lisämausteen tuo myös kastelujärjestelmä, joka kastelee radan pinnan epämääräisin ajoin. Myös rataa kierretään jossain kohden eri suuntaan.

MITÄ KUULUU OSALLISTUMISMAKSUUN?

Osallistumismaksuun kuuluu tietysti osallistuminen kilpailuun. Lisäksi kaikille kuljettajille kilpailun ajaksi ajovarusteet (kypärä ja haalari).  All Inclusive- osallistumismaksu on 1390 euroa ja sisältää ajon lisäksi joukkueen jäsenille aamupalan ja lounaan buffetista. Pelkkä ajotilaisuus 1200€.

HARJOITTELUMAHDOLLISUUS KILPAILUVIIKOLLA

Kilpailuviikolla järjestämme maanantai-torstai iltoina kello 19 alkaen mahdollisuuden harjoitella kilpailua varten ERIKOISolosuhteissa.

MITEN PÄÄSEE MUKAAN JA MISTÄ SAAN LISÄTIETOJA?

Mukaan pääsee ilmoittautumalla Vauhtikauppa.fissä. Lisätietoja tapahtumasta saat soittamalla 0400-489665 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen sami@kic.fi.

TREENIAJOJA ERIKOISHINTAAN OSTETTAVISSA ENNAKKOON JOUKKUEEN JÄSENILLE

Tänä vuonna on mahdollista ostaa treeniajoja ennakkoon erikoishinnalla:

20 ajoa 280€
50 ajoa 600€
100 ajoa 1000€

Ajot on voimassa 30.1.2023 saakka, ajot käy myös harjoitteluiltoihin mutta tällöin ajon arvolta otetaan leimoja (1h ajoa putkeen 60€ = 6 ajoa)

LISÄKSI on mahdollista varata omalle joukkueelle harjoittelu aikaa erikoishintaan tunti ajoa putkeen omalle joukkueelle kustantaa 60€/hlö, minimiveloitus 8 henkilön mukaan ja maksimiosallistujamäärä 15. Tämä on varattavissa tammikuussa 2023 tiistaisin 14:00-16:00 välille, keskiviikkoisin 20:00-21:00 ja torstaisin 19:00-21:00, ole nopea, vapaita aikoja ei ole paljoa tarjolla.

TREENIAJOT KISAVIIKOLLA, 20€/lähtö:

Maanantai 30.1. klo 19:00-21:00 pimeässä 10 minuutin lähtöjä.

Tiistai 31.1. klo 19:00-21:00 normaaliolosuhteissa 10 minuutin lähtöjä.

Keskiviikko 1.2. klo 19:00-21:00 väärään suuntaan 10 minuutin lähtöjä.

Torstai 2.2. klo 19:00-21:00 märällä 10 minuutin lähtöjä.

Halutessasi voit ostaa treeniajojen viimeiselle tunnille auton omaan käyttöösi ja ajaa tunnin putkeen. Tunti ajoa putkeen 20:00-21:00, 60€.

12 tunnin kartingkilpailun säännöt 2023

JOUKKUE
1.1. Joukkueella on oltava johtaja, joka vastaa joukkueen toimista ja tiedotteiden välittämisestä joukkueen jäsenille.
1.2. Kuljettajan vähimmäispaino rata- ja varikkoalueella on 100 kiloa. Mikäli tämä ei täyty on kuljettajan otettava mukaan autoon, ja tarvittaessa itseensä tarvittava määrä lisäpainoa. Lisäpenkki lasketaan lisäpainoksi, mittaustoleranssi on -1 kg.
1.3. Kuljettajan vähimmäispainoa valvotaan pistokokein. Mikäli kohdan 1.2 vaatimukset eivät täyty, jokaisesta puuttuvaa kiloa kohden joukkueelle tulee yhden kierroksen vähennys kokonaisajokierroksista.
1.4. Joukkueet kilpailevat kahdessa eri luokassa. Joukkue on:
– Joukkue on Racing-luokassa jos siinä ei ole kuin maksimissaan yksi PRO-luokituksen omaava kuljettaja. PRO-luokituksen omaa kuljettaja jos nimi löytyy Sodi World Series-sarjan pistetaulokosta vuodesta 2010 eteenpäin.
1.5 Jos joukkueen kuljettaja painaa yli 120 kg (ilman autoon asennettavia lisäpainoja) ja tämä kuljettaja ajaa yhtenäisesti yli 60 minuuttia, saa joukkue 5 kierrosta hyvitystä. Tämän voi käyttää maksimissaan neljä kuljettajaa, jokainen kerran. Edun saadakseen tulee sitä ilmoittaa viisi minuuttia ennen ko. kuljettajan ajosession alkua ajanottajalle.

VARIKKO
2.1. Varikkoalueella saa ajon aikana olla joukkueesta vain ajossa oleva kuljettaja ja kaksi henkilöä.

AIKA-AJO
3.1. Ennen kilpailua ajetaan Superpole-aika-ajo jossa ratkaistaan lähtöjärjestys kilpailuun. Superpole-aika-ajon kesto on 4 minuuttia.
3.2. Joukkue saa valita kuljettajan joka ajaa aika-ajon. Kuljettajan saa vaihtaa ennen kilpailun starttia.

KILPAILU
4.1. Kilpailun kesto on 12 tuntia.
4.2. Kun kokonaisajoajasta 12 tuntia tulee täyteen, liputetaan voittaja maaliin.
4.3. Virallinen kilpailuaika tulee ajanotosta, ja se näkyy tulosmonitoreissa

SPRINTTIKILPAILUT
5.1. Kilpailun aikana ajetaan kuusi sprinttikilpailua. Sprinttikilpailuiden aikataulu kerrotaan ennen kilpailun alkua.
5.1.1. Sprinttikisa käynnistyy kun aikataulussa oleva aika tulee täyteen, ja ensimmäinen auto ylittää ajanottolinja.
5.1.2. Sprinttikisan voittajalle tulee 20 pistettä, toiselle 17, kolmannelle 15 ja siitä pisteen välein alaspäin.
5.1.3. Sprinttikilpailun päättymistä ei ilmoiteta ruutulipulla, vaan sprinttikilpailu päättyy kun ilmoitettu kierrosmäärä tulee täyteen.

AJO KILPAILUSSA
6.1. Ajaja, joka joutuu ohitustilanteeseen, ei saa estää ohiajavaa kanssakilpailijaa. Ohittava kilpailija ei saa leikata ohitettavan eteen niin, että tämän ajo estyy tai syntyy vaaratilanne.
6.2. Varikolle ajoa koskevat samat määräykset mitä edellä on mainittu ratavarikolle ajosta.
6.3. Jos kilpailijan auto jostakin syystä pysähtyy, on se siirrettävä pois radalta mahdollisimman nopeasti, niin ettei se muodosta vaaraa tai estettä kilpailun normaalille kululle. Kuljettaja ei saa nousta autosta pois rata-alueella ilman henkilökunnan lupaa.
6.4. Kaikenlainen liikennöiminen (ajaminen, työntäminen tai kantaminen) radalla ajosuuntaa vastaan on kielletty erän aikana.
6.5. Tahallinen osuminen ratavalleihin on kielletty. Mikäli kuljettaja osuu toistuvasti mutkassa oleviin merkkiputkiin, seurauksena on STOP&GO tai STOP&HOLD rangaistus.

TOIMINTA SAFETYCARIN TULLESSA RADALLE
7.1.1. Safetycarilla kasataan autot tarvittaessa uusintastarttiin, tai radalla tapahtuneen onnettomuuden aikana hiljennetään nopeutta.
7.1.2. Safetycarissa on vilkkuvat keltaiset valot. Valojen vilkkuessa, Safetycarin ohittaminen on kielletty.
7.1.3. Kun Safetycarin ja radan keltaiset valot vilkkuvat, on toisen kilpailijan ohittaminen kielletty ilman henkilökunnan lupaa. Safetycaria ei saa ohittaa kuin henkilökunnan luvalla. Pacecarin ohittaminen varikon kautta on kielletty.
7.1.4. Mikäli joukkue käy varikolla, saa radalle palata viimeisenä Safetycarin perässä olevan kilpailijan ja Safetycarin väliin. Jos johtava auto käy varikolla.
7.1.5. Safetycarin tullessa radalle ennelta määräämättömä aikana, ajetetaan johtava auto SafetyCarin perään ennen uusintastarttia. Mikäli Safetycarin ollessa radalla, johtava auto käy radalla, Safetycarin taakse ajatetaan Safetycarin radalle tullessa toisena ollut auto.
7.1.6. Kun pääsuoralla vilkkuvat SINISET valot tulee kuljettajien ryhmittyä parijonoon. Kärjessä ajava kuljettaja ottaa ajosuunnasta riippuen sisäreunan. Näin parittomilla sijoille olevat kuljettajat ovat aina sisäreunan puolella uusintastartissa Kun parijono on valmis, Safety Car tulee poistumaan radalta. Safetycar poistuu radalta siltä kierrokselta kun Safetycarin valot sammuvat. Kun Safetycar poistuu radalta, on toisen kilpailijan ohittaminen sallittu kun vihreä valo syttyy. Kiihdyttäminen ennen vihreän valon syttymistä on kielletty.

AJO RATAVARIKOLLE
8.1. Kuljettaja saa ajaa ratavarikolle aina kun sen portti on avoinna. Mikäli ratavarikko on ruuhkaa, saattaa sisääntuloportilla punainen valo. Mikäli ratavarikolle ajaa punaisen valon palaessa, joutuu kuljettaja odottamaan ratavarikkoa ennen omaa vuoroansa.
8.2. Ratavarikko suljetaan n. 10 minuuttia ennen kilpailun päättymistä. Ratavarikon suljettua ei kuljettajanvaihto ole enään mahdollista

AUTON VAIHTO JA AUTON TANKKAUS KILPAILUN AIKANA
9.1. Joukkueen on tultava autonvaihtoon kun järjestäjä sitä vaatii.
9.2. Auton tankkaus ja vaihto tapahtuu noin 2½ tunnin välein.
9.3. Joukkueiden autojenvaihtojärjestys on sovittu etukäteen ennen kilpailun alkua. Tätä vaihtojärjestystä käytetään läpi kilpailun. Mikäli joukkue keskeyttää, poistetaan se myös autonvaihtolistalta.
9.4. Joukkueet kutsutaan varikolle näyttötaululla jossa on teksti FUELING ja joukkueen numero. Joka toisen tankkausen yhteydessä vaihdetaan myös auto. Tankkauksen kesto on 1 minuutti, tankkauksen ja auton vaihdon 1-2 minuuttia, kuitenkin siten, että vaihto kestää jokaisella yhtä pitkään.
9.5. Joukkue huolehtii itse autonvaihdon ja tankkauksessa käytettävän minimiajan noudattamisesta. Mikäli minimiaika alitetaan, tulee joukkueelle minimiajan alittavan ajan mittainen pakollinen varikkopysähdys.
9.6. Tankkauksen aikana ei kuljettaja saa olla autossa.
9.7. Mikäli joukkueen jäsen muuttaa auton normaalia rakennetta kilpailun aikana, seuraa ensimmäisestä rikkeestä pysähdysrangaistus varikolla, ja toisesta joukkue suljetaan kilpailusta

SAMAN AUTON KÄYTTÖ KOKO KILPAILUN AJAN
10.1. Mikäli joukkue on ostanut autoon kiinteät mainokset vuodelle 2023, saa joukkue käyttää halutessaan samaa, omilla mainoksilla varustettua autoa koko kilpailun ajan. Tällöin joukkueen ei tarvitse vaihtaa autoa normaaliin autonvaihdon yhteydessä.

KULJETTAJANVAIHTO
11.1. Kuljettajanvaihto on sallittu ainoastaan sille merkityllä alueella.
11.2. Kuljettajanvaihto alueella saa olla ainoastaan joukkueesta kaksi henkilöä: kuljettaja joka lähtee ajoon ja kuljettaja joka tulee ajosta. Tarvittaessa henkilökunta antaa luvan yhdelle ylimääräiselle avustajalle vaihdon ajaksi.
11.3. Kuljettajan minimipaino on 100 kg. Mikäli kuljettaja omapaino ei riitä 90 kg, lisätään autoon lisäpainoa, kuitenkin maksimissaan 30 kg.

KULJETTAJAN VARUSTEET
12.1. Kart in Club tarjoaa jokaiselle joukkueelle ajohaalarit ja rajoitetun määrän kypäriä. Omien ajovarusteiden käyttö on sallittu.
12.2. Kuljettajalla tulee olla ajossa päällään vähintään ajohaalari, kypärä ja ajoon soveltuvat kengät. Ajohanskojen käyttö on vapaaehtoista

KILPAILUN PÄÄTTYMINEN
13.1. Kun kilpailun ensimmäinen kilpailija on liputettu maaliin tulleeksi, liputetaan jäljellä olevat ohjaajat maaliin tulleiksi sitä mukaa, kun he ylittävät maalilinjan, riippumatta siitä montako kierrosta he ovat ajaneet.

POWERKARTIN KÄYTTÖ
14.1 Joukkueella on mahdollista käyttää Powerkarttia kerran kilpailun aikana. Jos joukkue on tehnyt hyväksyttävän joukkueprofiilin kuljettajineen Sodi World Series sarjaan, ja rekisteröinyt joukkueen, 12h Karting Kilpailu 2023, on maksimi ajostintti on 30 minuuttia, muuten ajostintti voi olla maksimissaan 20 minuuttia. Käytetyn ajoajan Powerkartilla näkee virallisesta ajanotosta. PowerKart tulee palauttaa ennen kuin 20/30 minuuttia tulee täyteen. Käytetty aika nähdään Powerkartin ensimmäisestä ylityksestä ja varikkolinja ajanoton ylityksestä. Lue ohjeistusta joukkueprofiilin tekemiseen.
14.2 PowerKarttien käyttöaika määräytyy aika-ajon tulosten perusteella. Aika.ajon viimeinen joukkue käyttää PowerKarttia ensimmäisten joukossa, ja aika-ajon kaksi nopeinta käyttävät PowerKarttia viimeisenä.
14.3 Jos ajostintti menee pitkäksi, jokaisesta alkavasta minuutista joukkueelta vähennetään 4 kierrosta.
14.4 Vaihdon tulee tapahtua niin nopeasti kuin mahdollista.

Aikataulutus

8:00 Ovet aukeaa
9:00 Ohjaajainfo
9:30 Harjoitukset 10 minuuttia
9:45 Aika-ajo 3 minuuttia

10:00 Kilpailu alkaa
10:00 1. Sprinttikisa 40 kierrosta

10:30 POWERKART 12&11 30 min.
11:10 POWERKART palautus viimeistään

11:30 2. Sprinttikisa 40 kierrosta

12:30 1. tankkaus ja autojenvaihto

12:50 3. Sprinttikisa 40 kierrosta

13:20 POWERKART 10&9 30 min.
14:00 POWERKART palautus viimeistään

14:10 4. Sprinttikisa 50 kierrosta

15:00 2. tankkaus ja autojenvaihto

15:30 POWERKART 8&7 30 min.
16:10 POWERKART palautus viimeistään

16:30 5. Sprinttikisa 60 kierrosta

17:30 3. tankkaus ja autojenvaihto

17:50 POWERKART 6&5 30 min.
18:20 POWERKART palautus viimeistään

19:00 6. Sprinttikisa 40 kierrosta

20:00 4. tankkaus ja autojenvaihto

20:10 POWERKART 4&3 30 min.
20:50 POWERKART palautus viimeistään

21:10 POWERKART 2&1 30 min.
21:50 POWERKART palautus viimeistään

22:00 Kilpailu päättyy

Joukkueet

 • Audi Helsinki
 • Pohjoisen Nopiat
 • Spare Parts
 • Seeking AlphaTauri
 • Blue Bull Racing
 • 777 SPORTS
 • V-Racing
 • IV-Raitisilma Oy
 • Captain Slow

WINTERCUP -Ajoa omilla karting autoilla

2023-01-Wintercup
WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2023 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikilla moottoreilla ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä. Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.

Mitä WINTERCUPissa tapahtuu?

Iltaisin ajetaan kolmessa ryhmässä:

1. PUFFO/Cadett
2. Raket85/Raket95/KF6
3. Kaikki muut (NOPEAT)
Ajosession pituus on aina 10 minuuttia.

Kuljettajia otetaan mukaan 10 per luokka ja hintaan sisältyy kolme litraa polttoainetta. 2-tahtisissa öljynä on Xeramicin SynMax ja seos-% on 2.5. Omien polttoaine/öljyseosten käyttö ei ole sallittua. Mikäli polttoainetta haluaa lisää, sitä saa paikan päältä.

Ajaminen alkaa noin 1700 ja paikan päällä kannattaa olla 1600 aikoihin. Silloin tankataan pelit ja laitetaan vehkeet valmiiksi.

Muutamia käytännön asioita liittyen ajamiseen:

 • Osallistumismaksu on 70 euroa ennakkoilmoittautuneille (verkkokaupasta ajon ostaneet) ja 90 euroa paikan päällä ilmoittautuville. Hinta sisältää polttoaineen öljyineen.
 • Ajaminen alkaa kello 17.00 aikoihin, paikalla kannattaa olla kello 16.00 jolloin tankataan autot.
 • Ajaminen tapahtuu omalla vastuulla, alaikäisellä kuljettajalla tulee olla huoltaja mukana.
 • Ajovuorojen pituus on 10 minuuttia.
 • Jokaisella tulee olla kartissa numerot.
 • Takarenkaidensuoja on pakollinen, ja sen tulee ulottua renkaan ulkoreunaan.
 • Mukaan kannattaa ottaa omat työkalut ja huoltokärry.
 • Oma transponderi on hyvä olla mukana, paikan päältä saa vuokrata 10 eurolla ponderin. Toimiva ponderi on pakollinen autossa ajon aikana.

Tapahtuma kannattaa ostaa etukäteen, jolloin osallistuminen on 100% varmaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

WINTERCUP AJOPÄIVÄT

 • 12.02.2023

 • 19.02.2023

 • 26.02.2023

 • 05.03.2023

 • 12.03.2023

 • 19.03.2023

 • 26.03.2023

Kaikille avoin kilpailu - JUNIOR CUP

72365811_10157788610644777_1577920222331928576_n

KILPAILUFORMAATTI

Jokaisessa kilpailussa ajetaan aika-ajot sekä neljä finaalia. Myös Sodi World Series juniorcupin pisteitä on mahdollista kerätä samalla, pisteet annetaan kolmesta viimeisestä finaalilähdöstä, voit halutessasi rekisteröityä kuljettajaksi www.sodiwseries.com – sivustolla. Kilpailu ajetaan yhdessä ryhmässä.

SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISKRITEERIT

Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 70kg(lisäpainoja mahdollista lisätä max 30kg). Kuljettajien omat lisäpainoratkaisut ovat hyväksyttyjä, kuten painoliivit.

Rangaistuksen voi saada kilpailusta vaarallisesta ajotavasta, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödynsaamisesta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä.

KILPAILUN KULKU

KILPAILUN KULKU:*
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
19:00 – Aika-ajo 3 min + Finaali 1
19:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 2
20:00– Aika-ajo 3 min + Finaali 3
20:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 4

*Kilpailun kesto ja kulku voi muuttua riippuen ilmoittautuneiden kuljettajien määrästä, joten kannattaa varata illasta aikaa pitempäänkin kisaan. Soittamalla saa tietoa ennen kisapäivää oletetusta kisan kestosta.

ILMOITTAUTUMINEN

Yhteen osakilpailuun osallistuminen maksaa 60€ / kuljettaja, maksetaan paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautuessa mainitaan että maksu on maksettu jo vauhtikauppa.fi -verkkokaupassa.

Voit myös halutessasi ilmoittautua mukaan osakilpailuihin Puhelimitse/WhatsApp/Sähköpostitse ja maksaa radalla.

KILPAILUPÄIVÄT

Tiistai 07.02.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 21.02.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 07.03.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 21.03.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 04.04.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 18.04.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 02.05.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa

Kaikille avoin kilpailu - SPRINT CUP

72365811_10157788610644777_1577920222331928576_n

KILPAILUFORMAATTI

Jokaisessa kilpailussa ajetaan aika-ajot sekä neljä finaalia. Myös Sodi World Series sprintcupin pisteitä on mahdollista kerätä samalla, pisteet annetaan kolmesta viimeisestä finaalilähdöstä, voit halutessasi rekisteröityä kuljettajaksi www.sodiwseries.com – sivustolla. Kilpailu ajetaan yhdessä ryhmässä.

SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISKRITEERIT

Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 100kg (lisäpainoja mahdollista lisätä max 30kg). Kuljettajien omat lisäpainoratkaisut ovat hyväksyttyjä, kuten painoliivit.

Rangaistuksen voi saada kilpailusta vaarallisesta ajotavasta, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödynsaamisesta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä.

KILPAILUN KULKU

KILPAILUN KULKU:*
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
19:00 – Aika-ajo 3 min + Finaali 1
19:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 2
20:00– Aika-ajo 3 min + Finaali 3
20:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 4

*Kilpailun kesto ja kulku voi muuttua riippuen ilmoittautuneiden kuljettajien määrästä, joten kannattaa varata illasta aikaa pitempäänkin kisaan. Soittamalla saa tietoa ennen kisapäivää oletetusta kisan kestosta.

ILMOITTAUTUMINEN

Yhteen osakilpailuun osallistuminen maksaa 60€ / kuljettaja, maksetaan paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautuessa mainitaan että maksu on maksettu jo vauhtikauppa.fi -verkkokaupassa.

Voit myös halutessasi ilmoittautua mukaan osakilpailuihin Puhelimitse/WhatsApp/Sähköpostitse ja maksaa radalla.

KILPAILUPÄIVÄT

Tiistai 14.02.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 28.02.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 14.03.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 28.03.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 11.04.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 25.04.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa
Tiistai 09.05.2023
18:30 Ilmoittauminen paikan päällä päättyy
19:00 Kilpailulähdöt alkaa

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

KULJETTAJAPROFIILI

Tee ensin itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

2.

VARAA AJOTILAISUUS

Jos porukkasi on vähintään 8 henkilön kokoinen suosittelemme varamaan radalle ajotapahtuman meiltä soittamalla, WhatsAppilla tai vaikka sähköpostilla. Yhteystiedot sivun yläosassa.
Pienempien ryhmien kanssa emme tee ratavarauksia, vaan ajamaan pääsee aina radan ollessa vapaana. Nopeiten selvität radan tilanteen soittamalla meille tai tarkistamalla radan tilanteen ajantasaisesta varauskalenteristamme.
Käytä apuna hinnastoa ja varauskalenteriamme ajojen suunnittelussa.

3.

SAAVU RADALLE

Mikäli sinulla on varaus, ilmoittaudu radan vastaanottotiskillä, maksa ajo ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
WinterCUP is here Ägäin!

WinterCUP is here Ägäin!

Mar 26, 5:00pm - Mar 26, 8:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2023 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikille moottoreille ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä. Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.


Iltaisin ajetaan kolmessa ryhmässä:

1. PUFFO/Cadett
2. Raket85/Raket95/KF6
3. Kaikki muut (NOPEAT)
Ajosession pituus on aina 10 minuuttia.

Kuljettajia otetaan mukaan 10 per luokka ja hintaan sisältyy kolme litraa polttoainetta. 2-tahtisissa öljynä on Xeramicin SynMax ja seos-% on 2.5. Omien polttoaine/öljyseosten käyttö ei ole sallittua. Mikäli polttoainetta haluaa lisää, sitä saa paikan päältä.

Ajaminen alkaa noin 1700 ja paikan päällä kannattaa olla 1600 aikoihin. Silloin tankataan pelit ja laitetaan vehkeet valmiiksi.


Muutamia käytännön asioita liittyen ajamiseen:

Osallistumismaksu on 70 euroa ennakkoilmoittautuneille (verkkokaupasta ajon ostaneet) ja 90 euroa paikan päällä ilmoittautuville. Hinta sisältää polttoaineen öljyineen.
Ajaminen alkaa kello 17.00 aikoihin, paikalla kannattaa olla kello 16.00 jolloin tankataan autot.
Ajaminen tapahtuu omalla vastuulla, alaikäisellä kuljettajalla tulee olla huoltaja mukana.
Ajovuorojen pituus on 10 minuuttia.
Jokaisella tulee olla kartissa numerot.
Takarenkaidensuoja on pakollinen, ja sen tulee ulottua renkaan ulkoreunaan.
Mukaan kannattaa ottaa omat työkalut ja huoltokärry.
Oma transponderi on hyvä olla mukana, paikan päältä saa vuokrata 10 eurolla ponderin. Toimiva ponderi on pakollinen autossa ajon aikana.
Tapahtuma kannattaa ostaa etukäteen, jolloin osallistuminen on 100% varmaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Jos ilmenee kysyttävää, pirauta numeroon 0400 489 665
... See MoreSee Less

14 interested
Kartingkoulu

Kartingkoulu

Mar 27, 6:00pm - Mar 27, 8:00pm+5Apr 3, 6:00pm - Apr 3, 8:00pmApr 17, 6:00pm - Apr 17, 8:00pmApr 24, 6:00pm - Apr 24, 8:00pmMay 8, 6:00pm - May 8, 8:00pmMay 15, 6:00pm - May 15, 8:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Kart in Club Helsinki lasten ja nuorten kartingkoulu järjestetään 27.03.-15.05.2023. Kartingkoulu päivät ovat aina maanantaisin kello 18:00-20:00, yhteensä 6 maanantaita. Maanantaina 10.04. ja 01.05. ei järjestetä kartingkoulua.

Mukaan otetaan kuljettajia niin lasten autoilla kuin aikuisten autoilla ajavia.
Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 120-150cm ja isommilla autoilla ajavat yli 150cm pitkät kuljettajat.

Aiempaa kokemusta kartingista ei tarvitse!
Kokeilemaan kartingia kuitenkin saa tulla testaamaan ennen koulun aloittamista, sekä testaaminen olisi suositeltavaa.

Koulu pitää sisällään teoriaopetusta ja paljon ajoharjoittelua, harjoituskilpailuja sekä loppufinaali johon myös vahvemmilla on mahdollista osallistua (Vanhemmat vastaan oppilaat)! Kaikki palkitaan!!

Kouluttajina meillä toimii kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme joilla on pitkä kokemus kartingista. Kartingkouluissa käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.

Kartingkoulun ohjelmassa mm:

-Ajo-asennon hakeminen kohdalleen
-Oikeiden ajolinjojen haku
-Erilaiset ajotilanteet (ohittaminen, jarrutus, kiihdytys)
-Aika-ajon ajaminen
-Ajosäännöt ja valo/lippumerkit
-Kiihdytys ja jarrutus
-Pujottelu
-Leikkimielisiä kilpailuja
-Tutustuminen kestävyysajoon
-Viimeisellä kerralla ajetaan leikkimielinen kilpailu, jossa vanhemmat pääsevät kisaamaan leiriläisiä vastaan.

Ilmoita ostaessasi lisätietoihin leirille osallistuja, huoltajan yhteystiedot ja leirille osallistuvan kuljettajan ikä & pituus, sekä aikaisempi karting kokemus.

Kartingkouluun tulisi saada vähintään 15 osallistujaa, jotta se toteutetaan, tästä ilmoitamme 22.03.2023 mennessä sähköpostitse.

Lisätietoja kartingkoulusta:
helsinki@kic.fi
Puh. 044 776 5040
... See MoreSee Less

1 interested
Kaikille avoin kilpailu - SPRINT CUP

Kaikille avoin kilpailu - SPRINT CUP

Mar 28, 6:30pm - Mar 28, 9:00pm+3Apr 11, 6:30pm - Apr 11, 9:00pmApr 25, 6:30pm - Apr 25, 9:00pmMay 9, 6:30pm - May 9, 9:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Kaikille avoimet kilpailut SPRINT – Helsinki


KILPAILUFORMAATTI
Jokaisessa kilpailussa ajetaan aika-ajot sekä neljä finaalia. Myös Sodi World Series sprintcupin pisteitä on mahdollista kerätä samalla, pisteet annetaan kolmesta viimeisestä finaalilähdöstä, voit halutessasi rekisteröityä kuljettajaksi www.sodiwseries.com – sivustolla. Kilpailu ajetaan yhdessä ryhmässä.


SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISKRITEERIT
Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 100kg (lisäpainoja mahdollista lisätä max 30kg). Kuljettajien omat lisäpainoratkaisut ovat hyväksyttyjä, kuten painoliivit.

Rangaistuksen voi saada kilpailusta vaarallisesta ajotavasta, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödynsaamisesta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä.


KILPAILUN KULKU*
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
19:00 – Aika-ajo 3 min + Finaali 1
19:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 2
20:00– Aika-ajo 3 min + Finaali 3
20:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 4

*Kilpailun kesto ja kulku voi muuttua riippuen ilmoittautuneiden kuljettajien määrästä, joten kannattaa varata illasta aikaa pitempäänkin kisaan. Soittamalla saa tietoa ennen kisapäivää oletetusta kisan kestosta.


Ostathan paikkasi Vauhtikaupasta, SWS-sivustolla ilmoittautuminen ei riitä kaikille avoimen -sarjaan ilmoittautumiseen. Otamme paikanpäällä 30 minuuttia ennen kilpailun alkua osallistujia mukaan, mikäli paikkoja on vielä vapaana. Yhden osakilpailun hinta on 60€.


Lisätietoja kilpailusta:
helsinki@kic.fi
Puh. 044 776 5040
... See MoreSee Less

4 interested
Tunti ajoa putkeen

Tunti ajoa putkeen

Mar 29, 8:00pm - Mar 29, 9:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Sitten mennään! Tunti ajoa putkeen, eli saa hikoilla koko 60 minuuttia. Kustantaa 60 euroa per auto/kuljettaja. Tilaisuus toteutetaan aikuisten autoilla joten pituutta tulisi löytyä vähintään 150cm.

Paikkoja rajoitetusti, tuotetta ei vaihdeta rahaksi kuljettajia tulee olla vähintään 6 jotta tilaisuus järjestetään, jos emme saa tarpeeksi kuljettajia niin ajon voi käytttää seuraavaan tunti ajoa putkeen – tapahtumaan, ensisijaisesti mukaan otetaan verkkokaupan kautta paikan lunastaneet ja jos paikkoja jää voi ennen tapahtumaa paikan päällä tiedustella vapaita paikkoja.

Ilmoittaudu paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen ajon alkua.
... See MoreSee Less

3 interested
Kaikille avoin kilpailu - JUNIOR CUP

Kaikille avoin kilpailu - JUNIOR CUP

Apr 4, 6:30pm - Apr 4, 9:00pm+2Apr 18, 6:30pm - Apr 18, 9:00pmMay 2, 6:30pm - May 2, 9:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Kaikille avoimet kilpailut JUNIOR – Helsinki


KILPAILUFORMAATTI

Jokaisessa kilpailussa ajetaan aika-ajot sekä neljä finaalia. Myös Sodi World Series juniorcupin pisteitä on mahdollista kerätä samalla, pisteet annetaan kolmesta viimeisestä finaalilähdöstä, voit halutessasi rekisteröityä kuljettajaksi www.sodiwseries.com – sivustolla. Kilpailu ajetaan yhdessä ryhmässä.


SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISKRITEERIT

Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 70kg (lisäpainoja mahdollista lisätä max 30kg). Kuljettajien omat lisäpainoratkaisut ovat hyväksyttyjä, kuten painoliivit.
Rangaistuksen voi saada kilpailusta vaarallisesta ajotavasta, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödynsaamisesta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä.


KILPAILUN KULKU*

18:30 – Säännöt ja ohjeistus
19:00 – Aika-ajo 3 min + Finaali 1
19:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 2
20:00– Aika-ajo 3 min + Finaali 3
20:30 – Aika-ajo 3 min + Finaali 4

*Kilpailun kesto ja kulku voi muuttua riippuen ilmoittautuneiden kuljettajien määrästä, joten kannattaa varata illasta aikaa pitempäänkin kisaan. Soittamalla saa tietoa ennen kisapäivää oletetusta kisan kestosta.


Ostathan paikkasi Vauhtikaupasta, SWS-sivustolla ilmoittautuminen ei riitä kaikille avoimen -sarjaan ilmoittautumiseen. Otamme paikanpäällä 30 minuuttia ennen kilpailun alkua osallistujia mukaan, mikäli paikkoja on vielä vapaana. Yhden osakilpailun hinta on 60€.


Lisätietoja kilpailusta:
helsinki@kic.fi
Puh. 044 776 5040
... See MoreSee Less

2 interested
Kartingleiri aikuisten autoilla

Kartingleiri aikuisten autoilla

Jun 5, 9:00am - Jun 5, 2:00pm+2Jun 6, 9:00am - Jun 6, 2:00pmJun 7, 9:00am - Jun 7, 2:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Kartingleiri kesälomalla AIKUISTEN AUTOILLA 5.-7.6.2023

Kartingleiri kestää kolme päivää, ja se alkaa maanantaina 5.6. kello 09.00. Kartingleirin kesto on jokapäivä 09:00-14:00, ajon lisäksi osallistumismaksu sisältää lounaan sekä välipalan.

Aikuisten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on yli 150cm.
Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla.

Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.

Leirille tulisi saada vähintään 8 osallistujaa jotta leiri toteutetaan.
... See MoreSee Less

Kartingleiri lasten autoilla

Kartingleiri lasten autoilla

Jun 8, 9:00am - Jun 8, 2:00pm+1Jun 9, 9:00am - Jun 9, 2:00pm

Kart in Club HELSINKIKoskelantie 39Helsinki,00610 Map

Kartingleiri kesälomalla LASTEN AUTOILLA 8.-9.6.2023

Kartingleiri kestää kaksi päivää, ja se alkaa torstaina 8.6. kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00, hinta sisältää ajon lisäksi lounaan sekä välipalan.

Lasten autoilla pääsevät ajamaan kuljettajat joiden pituus on 120-150cm. Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla.

Kouluttajina meillä toimii kokeneet ja ammattitaitoiset kouluttajat joilla on pitkä kokemus kartingista. Meidän kartingleireillä käyneistä oppilaista on osa siirtynyt kilpakartingin puolelle ja saavuttanut menestystä myös siellä.

Leirille tulisi saada vähintään 8 osallistujaa jotta leiri toteutetaan.
... See MoreSee Less

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tiistaina pääsee kisaamaan ja keskiviikkona testaamaan omaa kestävyyskuntoa!

Kaikille avoin kilpailu junior-luokassa tiistaina klo 19:00 alkaen
30 minuuttia ajoa putkeen keskiviikkona klo 20:30 alkaen

Tapahtumiin ilmoittautuminen tuttuun tapaan osoitteesta Vauhtikauppa.fi!

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Tiistaina pääsee kisaamaan ja keskiviikkona testaamaan omaa kestävyyskuntoa! 

Kaikille avoin kilpailu junior-luokassa tiistaina klo 19:00 alkaen
30 minuuttia ajoa putkeen keskiviikkona klo 20:30 alkaen

Tapahtumiin ilmoittautuminen tuttuun tapaan osoitteesta Vauhtikauppa.fi!

Radalla Nähdään !!

Tänään perjantaina 17.03.2023 klo 18:30 alkaen ajetaan leikkimielinen kilpailu – kaikille avoin kimppakisa 🏎

Osallistumismaksu on 45€. Tilaisuus vastaa kulultaan 30 minuutin yksityistilaisuutta, mutta osallistua saa kuka vaan, ja pyritään saamaan hyvä kisa aikaiseksi. Voit siis tulla kaverin kanssa tai yksin! Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen kisaa, 18:00.

Ilmoittautuminen vauhtikauppa.fi !

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Tänään perjantaina 17.03.2023 klo 18:30 alkaen ajetaan leikkimielinen kilpailu – kaikille avoin kimppakisa 🏎

Osallistumismaksu on 45€. Tilaisuus vastaa kulultaan 30 minuutin yksityistilaisuutta, mutta osallistua saa kuka vaan, ja pyritään saamaan hyvä kisa aikaiseksi. Voit siis tulla kaverin kanssa tai yksin! Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen kisaa, 18:00.

Ilmoittautuminen vauhtikauppa.fi !

Radalla Nähdään !!

Kuulimme toiveenne koskien lasten kartingkoulua, joten nyt pääsiäismaanantai 10.04 ja vapunpäivä 01.05. on myös kartingkoulussa vapaapäiviä! Ajopäivät on siirretty maanantaille 08.05. ja 15.05. ☀️

Ilmoittautuminen kartingkouluun päättyy ensi viikon keskiviikkona 22.03., joten ilmoitathan lapsesi mukaan mahdollisimman pian! Ensimmäinen ajopäivähän on jo maanantaina 27.03 🏎

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Kuulimme toiveenne koskien lasten kartingkoulua, joten nyt pääsiäismaanantai 10.04 ja vapunpäivä 01.05. on myös kartingkoulussa vapaapäiviä! Ajopäivät on siirretty maanantaille 08.05. ja 15.05. ☀️

Ilmoittautuminen kartingkouluun päättyy ensi viikon keskiviikkona 22.03., joten ilmoitathan lapsesi mukaan mahdollisimman pian! Ensimmäinen ajopäivähän on jo maanantaina 27.03 🏎

Radalla Nähdään !!

Eilen oli taas hyvät kisat käynnissä ja kuskien joukossa niin uusia kuin jo tutuksi tulleita kasvoja! Jos olet joskus halunnut kokeilla millaista olisi ajaa kunnon kartingkisa niin tule mukaan tiistaisin ajettaviin Kaikille avoimiin kisoihin 🤩

Kisat ajetaan tosiaan tiistai-iltaisin klo 19:00-21:00, vuoroviikoin ajetaan junior- ja sprint-luokkien lähtöjä. Ilmoittautuminen on avoinna seuraaviin kisapäiviin, jotka junioreilla 21.03. ja sprint-kuskeilla 28.03. osoitteessa vauhtikauppa.fi 💥 Oman osallistumismaksusi voit maksaa nyt liikuntaeduilla myös Vauhtikaupassa!

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Eilen oli taas hyvät kisat käynnissä ja kuskien joukossa niin uusia kuin jo tutuksi tulleita kasvoja! Jos olet joskus halunnut kokeilla millaista olisi ajaa kunnon kartingkisa niin tule mukaan tiistaisin ajettaviin Kaikille avoimiin kisoihin 🤩

Kisat ajetaan tosiaan tiistai-iltaisin klo 19:00-21:00, vuoroviikoin ajetaan junior- ja sprint-luokkien lähtöjä. Ilmoittautuminen on avoinna seuraaviin kisapäiviin, jotka junioreilla 21.03. ja sprint-kuskeilla 28.03. osoitteessa vauhtikauppa.fi 💥 Oman osallistumismaksusi voit maksaa nyt liikuntaeduilla myös Vauhtikaupassa!

Radalla Nähdään !!

Ilouutisia! Nyt voit maksaa Smartumilla tai ePassilla myös verkkokaupassamme osoitteessa vauhtikauppa.fi 🤩

Liikuntaeduilla voit maksaa oman ilmoittautumisesi kisoihin ja ajotapahtumiin sekä niillä saa myöskin hankittua kuljettajaprofiiliin liitettäviä sarjakortteja, joissa ajot voimassa 6kk ostopäivästä!

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Ilouutisia! Nyt voit maksaa Smartumilla tai ePassilla myös verkkokaupassamme osoitteessa vauhtikauppa.fi 🤩

Liikuntaeduilla voit maksaa oman ilmoittautumisesi kisoihin ja ajotapahtumiin sekä niillä saa myöskin hankittua kuljettajaprofiiliin liitettäviä sarjakortteja, joissa ajot voimassa 6kk ostopäivästä!

Radalla Nähdään !!

Meiltä on usein kyselty ohjatun kartingharrastuksen perään ja nyt meillä olisi tarjolla ratkaisu! Nimittäin kartingkoulu, joka on tarkoitettu niin lasten kuin aikuistenkin autoilla ajaville kuskeille ja treenikerrat osuvat maanantai-iltoihin 18:00-20:00. Ensimmäinen treenipäivä on jo tässä kuussa, 27.03 🏎

Mikäli kouluun liittyen ilmenee kysyttävää, olethan yhteydessä joko puhelimitse 0447765040 tai sähköpostitse helsinki@kic.fi. Ilmoittautuminen vauhtikauppa.fi

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Meiltä on usein kyselty ohjatun kartingharrastuksen perään ja nyt meillä olisi tarjolla ratkaisu! Nimittäin kartingkoulu, joka on tarkoitettu niin lasten kuin aikuistenkin autoilla ajaville kuskeille ja treenikerrat osuvat maanantai-iltoihin 18:00-20:00. Ensimmäinen treenipäivä on jo tässä kuussa, 27.03 🏎

Mikäli kouluun liittyen ilmenee kysyttävää, olethan yhteydessä joko puhelimitse 0447765040 tai sähköpostitse helsinki@kic.fi. Ilmoittautuminen vauhtikauppa.fi

Radalla Nähdään !!

Hyvää sekä mukavaa naistenpäivää kaikille naisille!🌺🌺 Tänään 8.3.2023 naiskuskit pääsevät ajamaan edullisesti, nimittäin 2x10 minuutin ajo vain 20€!

Lauantaina vietetäänkin naistenpäivän jatkoja hallillamme! Mikäli et ajamaan tule, olet myös tervetullut katsomaan sekä tutustumaan lajiin vaikka kahvikupin lomassa! 🥰

Naiset - Radalla nähdään !!

#naistenilta
... See MoreSee Less

Hyvää sekä mukavaa naistenpäivää kaikille naisille!🌺🌺 Tänään 8.3.2023 naiskuskit pääsevät ajamaan edullisesti, nimittäin 2x10 minuutin ajo vain 20€!

Lauantaina vietetäänkin naistenpäivän jatkoja hallillamme! Mikäli et ajamaan tule, olet myös tervetullut katsomaan sekä tutustumaan lajiin vaikka kahvikupin lomassa! 🥰

Naiset - Radalla nähdään !!

#naistenilta

Tänään kisataan taas junior-luokassa 🤩 Kisa alkaa tuttuun tapaan klo 19:00 ja illan aikana ajetaan 4 lähtöä, joista jokaista edeltää 3 minuutin aika-ajo.

Ja tämähän tuttuun tapaan on kaikille avoin kilpailu! Pisteitä jaetaan SWS-alustalla kolmesta viimeisestä lähdöstä, edellyttäen että vähintään kuudella kuskilla on profiili. Omasi voit luoda osoitteesta sodiworldseries.com.

Illan kisaan ilmoittautuminen on avoinna ja paikkoja vielä jäljellä, vauhtikauppa.fi 🏎

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Tänään kisataan taas junior-luokassa 🤩 Kisa alkaa tuttuun tapaan klo 19:00 ja illan aikana ajetaan 4 lähtöä, joista jokaista edeltää 3 minuutin aika-ajo. 

Ja tämähän tuttuun tapaan on kaikille avoin kilpailu! Pisteitä jaetaan SWS-alustalla kolmesta viimeisestä lähdöstä, edellyttäen että vähintään kuudella kuskilla on profiili. Omasi voit luoda osoitteesta sodiworldseries.com.

Illan kisaan ilmoittautuminen on avoinna ja paikkoja vielä jäljellä, vauhtikauppa.fi 🏎

Radalla Nähdään !!

Lauantaina rata on varattu naiskuskeille klo 18:00-20:00, tervetuloa matalankynnyksen lajikokeiluun! Illan aikana pääsee paitsi ajamaan, myös tutustumaan uusiin ihmisiin 🤩

Ilmoittautuminen osoitteessa vauhtikauppa.fi 🏎

Naiset - Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Lauantaina rata on varattu naiskuskeille klo 18:00-20:00, tervetuloa matalankynnyksen lajikokeiluun! Illan aikana pääsee paitsi ajamaan, myös tutustumaan uusiin ihmisiin 🤩

Ilmoittautuminen osoitteessa vauhtikauppa.fi 🏎

Naiset - Radalla Nähdään !!
Lataa lisää

Liity Kart in Clubin vuosijäseneksi

Saat rahan arvoisia etuja kuten alennusta yksittäisajoistasi ja pääset osallistumaan jäsenille järjestettäviin kartingtapahtumiin !
Hanki jäsenyys radan vastaanottotiskiltä, 16€/vuosi

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !