TIETOA MEISTÄ

Rata

IMG_1120
Pyrimme muuttamaan rataprofiiliamme ainakin kerran vuodessa. Näin pääset aina tuoreelle ja mielenkiintoiselle radalle, vaikka kävisitkin usein ajamassa.
Pyrimme tekemään radasta mielenkiintoisen kuljettajalle; sellaisen jossa on ohituspaikkoja, mutta joka on totta kai samalla turvallinen.
Rata mitoitetaan aina siten, että voimme ottaa tarvittaessa jopa kaikki 16 autoa radalle, yleensä rajoitamme autojen määrän kuitenkin kymmeneen.Suositeltu määrä on kuljettajien ajokokemuksesta riippuvainen, joissakin tapauksissa on hyvä laittaa radalle alle 8 autoa samaan aikaan.
Meillä on tarjota myös jotain sellaista, mitä ei mistään muulta Suomesta saa: Meillä voit ajaa pimeässä! Se luo aivan uudenlaisen lähestymistavan koko lajiin.
Käytämme ajanottojärjestelmää, jossa jokaisen kuljettajan jokainen ajettu kierros kellotetaan tuhannesosasekunnin tarkuudella. Aina ajon jälkeen tulokset saat sähköpostiin , jossa näkyvät nopeimmat kierrosajat ja halutessasi saat myös tarkemman kierrosaika-analyysin paikanpäällä tulosteena.

Autot

tre
Vain paras on riittävän hyvä. Siksi meillä on käytössä maailman parhaat kartingautot. Sodikart on Tampereen toimipisteen lisäksi myös kaikkien muiden toimipisteidemme autojen toimittaja.

SODI RSX - täyssähköiset aikuisten autot

Sodi RSX aikuisten auto on täysin sähkötoiminen, tehokas ja äärimmäisen mukava ajettava.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy hyvä skaala erilaisia säätöjä, joilla saat pituudesta ja painosta riippumatta täydellisen ajomukavuuden, ja tasaisen kilpailun aikaiseksi.
 • Penkin etäisyyden säätö
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeussäätö
 • Sähköinen kuljettajien painojen tasaus
 • Peruutusvaihde

Lisäksi osasta autojamme (ja kypäriämme) löytyy kamerakiinnitys, jotta voit myös taltioida ajosi omalla kameralla!

Aikuisten autolla pääsevät ajamaan vähintään 145cm pitkät kuljettajat.

Haluamme olla osa tulevaisuutta, ja tarjota vain parasta asiakkaillemme. Siksi valitsimme juuri nämä Sodin RSX- autot.

SODI X2 DRIVE - täyssähköinen kaksipaikkainen auto

Ensimmäisenä yksilönä Suomeen saapunut Sodi X2 DRIVE kaksipaikkainen Tandem-automme on täysin sähkökäyttöinen, ja hauska kokemus sekä kuljettajalle, että kyytiläiselle.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy isot penkit, joita voidaan tarvittaessa sovittaa pienemmille kuljettajille ja kyytiläisille lisäpenkeillä, jotka antavat tukea kylkiin, sekä tuovat kuljettajaa lähemmäs rattia. Lisäksi Tandem-autosta löytyy hyvät säädöt:
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeus- ja etäisyyssäätö
 • Peruutusvaihde

Autosta löytyy yhdet polkimet (kuljettajalle), mutta kaksi rattia, joten kyytiläiselläkin on mahdollisuus päästä fiilistelemään  ajamista. Pelkääjän paikan ratti voidaan asettaa synkronoimaan kuljettajan rattia, tai pysymään paikallaan.

Tandemissa kuljettajan tulee olla yleensä aikuinen, ja vähintään 150cm pitkä. Kyytiin voit ottaa lähes kenet tahansa vauvasta vaariin. Suosituspituus kyytiläiselle on kuitenkin 100cm normaalivauhdissa.

Ajovarusteet

WhatsApp-Image-2020-08-05-at-16.57.12-2

Meiltä saat kaikki pakolliset ajovarusteet - ajon hintaan sisältyen!

Kypäristäkin löytyy laaja kokovalikoima. Meiltä löytyy XS kokoisia kypäriä kaksipaikkaisen auton kyytiläisille, ja suurimmat ovat kokoa XL. Kypärän alla tulee aina käyttää myös kypärähuppua, jonka saat myös meiltä lainaksi.
Ajohaalareita meiltä löytyy alkaen 145 senttisille kuljettajille, ja suurimmat haalarit ovat XXL kokoa.
Haalaria ei ole meillä tällä hetkellä pakko käyttää, ajo sujuukin mukavimmin rennoissa housuissa ja pitkähihaisella paidalla. Jos haluat kuitenkin käyttää ajohaalaria, mukaan kannattaa ottaa oma T-paita haalarin alle.
Ajot sujuvat parhaiten tasapohjaisilla kengillä, kuten lenkkareilla tai vapaa-ajan kengillä. Ethän saavu ajamaan varvassandaaleissa, crocseissa tai korkokengissä!

Ohjeita kuskeille

Yleiset ohjeet ja säännöt

(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Usein kysyttyä

tre8
Alla muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä - ja tietysti vastaukset niihin.
Jos sinulla on kuitenkin kysymyksiä, joihin et löydä vastausta täältä, voit laittaa meille sähköpostia tampere@kic.fi tai vaikka WhatsApp-viestin. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 090.
Voinko tehdä varauksen yksittäisajoon?

Kyllä voit. Yksittäisajovarauksen voi tehdä ajonvaraus osiossa. Toistaiseksi emme tee varauksia yksittäisiin ajoihin yksittäisille kuljettajille puhelimitse tai sähköpostitse, vaan pelkästään nettivarauksen kautta. Pääset ajamaan yksittäisajoja toki myös ilman ajanvarausta saapumalla paikan päälle, kun radalla on vapaata. Radalle pääsee tällöin jonotusperiaatteella.

Jos ryhmä on 8 henkilön kokoinen tai suurempi, voitte varata myös tällaisille lähdöille yksityistilaisuuden, joka onnistuu verkkoajanvarauksen lisäksi myös puhelimitse ja sähköpostilla!

Kuinka suuri porukka pitää olla, että voi varata yksityistilaisuuden?

Minimiveloitus yksityistilaisuuksissa on meillä 8 henkilön mukaan.

Voiko lapset ja aikuiset ajaa radalla samaan aikaan?

Jos lapset ovat yli 145cm pitkiä, kyllä. Tällöin lapsetkin ajavat samoilla autoilla aikuisten kanssa.
Lasten autot eivät kuitenkaan ole yhtaikaa radalla aikuisten autojen kanssa. Lasten autoilla ajavat 125-145cm pitkät kuljettajat.

Mitä varusteita tarvitsen ajamaan tullessa?

Mukavat lenkkarit tai vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Yleisistä pukutiloista löytyy myös suihkut jotka ovat maksuttomasti käytettävissä, mukaan voi varata oman pyyhkeen tai meiltä saa vuokrattua pyyhkeitä 3euron hintaan.

Mihin saan tavarani säilytykseen ajon ajaksi?

Yleisistä pukuhuoneista löytyy lukolliset kaapit, joihin avaimia saa vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat voi olla kätevä jättää myös vaikkapa omaan lukittuun autoon ajon ajaksi.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen varattua tilaisuutta. Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

Voitte varata tilaisuuden soittamalla numeroomme 0447-765 090 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tampere@kic.fi.

Voit myös varata yksityistilaisuuden suoraa verkkoajanvarauksestamme täältä, mikäli ryhmän koko on 12 tai alle, ja tapahtuma on suunniteltu järjestettävän kahden viikon sisällä.

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu, kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua, että ehtii ajamaan?

Suosittelemme saapumaan paikan päälle tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-12 kuljettajaa samaan aikaan radalla, jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 12 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

Kyllä, meiltä löytyy myös kahvio, ja ajoja voi seurata radan viereltä esimerkiksi katsomostamme, josta on hyvä näkyvyys koko radalle.

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

AJONVARAUS

Voit varata suoraan netistä meille yksittäisajoja ja enimmillään 12 kuskin ajotilaisuuksia kuten karting kilpailuita. Alta löydät linkit hinnastoomme ja ajonvaraukseen.
Ajamaan pääsee monesti myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme olemaan radalle yhteydessä soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä 0447-765 090 ennen saapumista vaikka varauskalenteri näyttäisi radalla olevan tilaa.

2.

SEURAA OHJEITA

Kun olet tehnyt ajonvarauksen radalle saat siitä sähköpostin, jossa ohjeet miten toimia ennen ajamaan tulemista.
Mikäli tulet ajamaan ilman ajonvarausta tee itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

3.

SAAVU RADALLE

Ajonvarauksen tehneenä ilmoittaudu vain radan vastaanottotiskillä ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Lasten autot ovat ensiaskeleet kohti Monacoa 🔥

Välttämättä formula unelmaa ei tarvitse olla, mutta hauskaa pääsevät pienetkin pitämään!
Lasten autoihin 125 cm on alamitta. Autot ovat polttomoottori käyttöisiä ja tästä syystä ne ajavat omana lähtönä radalla, eli sähköautoja ei ole samaan aikaan radan puolella.

Tervetuloa tutustumaan kartingin maailmaan.
Radalla Nähdään !!
#kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #kartingtime #gokarting #kartingmania #karting #kartinclubtampere #kartinclub #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #lastenkanssa #EDENRED #epassi #kokoperheelle #tekemistatampereella #tekemistäpirkanma #lastenauto #lastenautot #lapsille #lapsillekivaa #lapsillepuuhaa #lapsilleylläty #hauskanpito #hauskanpitoa #hauskanpitoahyvässäseuras #hauskanpitoontärkeint #pirkanmaalla
... See MoreSee Less

Lasten autot ovat ensiaskeleet kohti Monacoa 🔥

Välttämättä formula unelmaa ei tarvitse olla, mutta hauskaa pääsevät pienetkin pitämään!
Lasten autoihin 125 cm on alamitta. Autot ovat polttomoottori käyttöisiä ja tästä syystä ne ajavat omana lähtönä radalla, eli sähköautoja ei ole samaan aikaan radan puolella.

Tervetuloa tutustumaan kartingin maailmaan.
Radalla Nähdään !!
 #kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #kartingtime #gokarting #kartingmania #karting #kartinclubtampere #kartinclub #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #lastenkanssa #edenred #epassi #kokoperheelle #tekemistatampereella #tekemistäpirkanmaa #lastenauto #lastenautot #lapsille #lapsillekivaa #lapsillepuuhaa #lapsilleyllätys #hauskanpito #hauskanpitoa #hauskanpitoahyvässäseurassa #hauskanpitoontärkeintä #pirkanmaalla

Tulossa ajamaan? Tässä on hinnastoa ajojen suhteen!🏎

Hinnaston yläreunassa näkyy teholuokat ja varmasti myydyin teholuokka on "NORMAALI"🔥

- ALOITTELIJA on nimensä veroisesti kuskille, joka on epävarma miten auto toimii ja tarvitsee aikaa tottuakseen autoon. Sopii siis erityisen paljon nuorille ensikertalaisille.

- NORMAALI teholuokka. Optimaalinen teho radalle. Auto huiputtaa maalisuoran keksivaiheilla 40-45km/h. Suosituin teholuokka meidän radalla.

- POWERKART teholuokka. "Harvoille ja valituille" tämä ei ihan pötypuhetta ole!
Jotta voi ajaa powerkart teholuokkaa, tulee radalla alittaa 23 sekunnin kierrosaika normaali teholuokalla. Powerkart ottaa autosta enemmän irti, joten auto ei huiputa sisätiloissa lainkaan. Mahdollistaa parhaat kierrosajat, mutta vaatii taitoa.

LASTEN AUTOT:
Minimi pituusraja on 125 cm. Autot ovat polttomoottori autoja ja ovat mittasuhteiltaan pienempiä, kuin aikuisten autot. Lastenauto lähdöt ovat vain lasten autoille. Tämä tarkoittaa sitä, että silloin radalla ei ole muita, kuin lasten autoja.
Erinomainen vaihtoehto lapsille, jotka tulevat tutustumaan rataan, mutta haluaa päästä itse ajamaan.

TANDEM AUTO:
Käy kurkkaamassa erillinen postaus profiilistamme 😉
Kaikessa kauneudessaan autossa on kaksi rattia, mutta vain yhdet polkimet. Loistava vaihtoehto, kun haluaa tuoda lapsen, ystävän tai kenet tahansa nauttimaan ajosta ilman, että toisen tarvitsee ajaa.

AJOJEN PITUUDET:
MA-TO 15 minuuttia per ajo klo 12.00-16.00
LA 8 minuuttia per ajo koko päivän.
Muutoin ajot kestävät 10 minuuttia per ajo.

Tervetuloa ajamaan ja radalla nähdään !!🏁
#mestareidenkoti #radallanähdään #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #smartumpay #edenred #smartum #epassi #liikuntaetu #lastenkanssa #tekemistatampereella #kokoperheelle #tekemistäpirkanmaa #lastenauto #powerkart #avainlippu
... See MoreSee Less

Tulossa ajamaan? Tässä on hinnastoa ajojen suhteen!🏎

Hinnaston yläreunassa näkyy teholuokat ja varmasti myydyin teholuokka on NORMAALI🔥

- ALOITTELIJA on nimensä veroisesti kuskille, joka on epävarma miten auto toimii ja tarvitsee aikaa tottuakseen autoon. Sopii siis erityisen paljon nuorille ensikertalaisille.

- NORMAALI teholuokka. Optimaalinen teho radalle. Auto huiputtaa maalisuoran keksivaiheilla 40-45km/h. Suosituin teholuokka meidän radalla.

- POWERKART teholuokka. Harvoille ja valituille tämä ei ihan pötypuhetta ole!
Jotta voi ajaa powerkart teholuokkaa, tulee radalla alittaa 23 sekunnin kierrosaika normaali teholuokalla. Powerkart ottaa autosta enemmän irti, joten auto ei huiputa sisätiloissa lainkaan. Mahdollistaa parhaat kierrosajat, mutta vaatii taitoa.

LASTEN AUTOT:
Minimi pituusraja on 125 cm. Autot ovat polttomoottori autoja ja ovat mittasuhteiltaan pienempiä, kuin aikuisten autot. Lastenauto lähdöt ovat vain lasten autoille. Tämä tarkoittaa sitä, että silloin radalla ei ole muita, kuin lasten autoja.
Erinomainen vaihtoehto lapsille, jotka tulevat tutustumaan rataan, mutta haluaa päästä itse ajamaan.

TANDEM AUTO:
Käy kurkkaamassa erillinen postaus profiilistamme 😉
Kaikessa kauneudessaan autossa on kaksi rattia, mutta vain yhdet polkimet. Loistava vaihtoehto, kun haluaa tuoda lapsen, ystävän tai kenet tahansa nauttimaan ajosta ilman, että toisen tarvitsee ajaa.

AJOJEN PITUUDET:
MA-TO 15 minuuttia per ajo klo 12.00-16.00
LA 8 minuuttia per ajo koko päivän.
Muutoin ajot kestävät 10 minuuttia per ajo.

Tervetuloa ajamaan ja radalla nähdään !!🏁
 #mestareidenkoti #radallanähdään #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #smartumpay #edenred #smartum #epassi #liikuntaetu #lastenkanssa #tekemistatampereella #kokoperheelle #tekemistäpirkanmaa #lastenauto #powerkart #avainlippu

Olit ajojen voittaja tai häviäjä, niin jäätelö on parasta ajon jälkeen!🏁

Ajaessa tulee kuuma, joten jälkipeleihin kylmä jäätelö piristää kummasti.
Haasta kaverisi ja katsokaa kuka tarjoaa jäätelöt. 😉

Radalla Nähdään !! 🏎

#radallanähdä #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #parastaaikaaradalla #jääte #jäätelök #kartinglovers #kartingmoments #voittajafiilis
... See MoreSee Less

Olit ajojen voittaja tai häviäjä, niin jäätelö on parasta ajon jälkeen!🏁

Ajaessa tulee kuuma, joten jälkipeleihin kylmä jäätelö piristää kummasti.
Haasta kaverisi ja katsokaa kuka tarjoaa jäätelöt. 😉

Radalla Nähdään !! 🏎

#radallanähdään #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #parastaaikaaradalla #jäätelö #jäätelökesä #kartinglovers #kartingmoments #voittajafiilis

Nyt kurkataan auton sisälle!🏎

Monia varmasti kiinnostaa, että miltä näyttää auto ilman katteita.
swaippaa nähdäksesi.

Tervetuloa ajamaan, tosin katteet kiinni.😄
Radalla Nähdään !!

#radallanähdä #kictampere #kartinclubtampere #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #piķkulauanta
... See MoreSee Less

Nyt kurkataan auton sisälle!🏎

Monia varmasti kiinnostaa, että miltä näyttää auto ilman katteita.
swaippaa nähdäksesi.

Tervetuloa ajamaan, tosin katteet kiinni.😄
Radalla Nähdään !!

 #radallanähdään #kictampere #kartinclubtampere #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #piķkulauantaiImage attachment

OHO! 30 minuutin putkeen ajot palaa taas!💪

Elokuussa ajetaan 30 minuuttiset tuttuun oikeaan suuntaan, sekä nyt myös vastapäivään.
Täydellinen tilaisuus tulla koittamaan, että miten rata käyttäytyy ja minkälaisia aikoja saat, kun ajetaan vastapäivään eli "väärään suuntaan"
Osta paikkasi vauhtikaupasta ja tule nauttimaan ajoista!

Radalla Nähdään !!🏁

#kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #radallanähdään #kictampere #mestareidenkoti #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #kartingtime
... See MoreSee Less

OHO! 30 minuutin putkeen ajot palaa taas!💪

Elokuussa ajetaan 30 minuuttiset tuttuun oikeaan suuntaan, sekä nyt myös vastapäivään.
Täydellinen tilaisuus tulla koittamaan, että miten rata käyttäytyy ja minkälaisia aikoja saat, kun ajetaan vastapäivään eli väärään suuntaan
Osta paikkasi vauhtikaupasta ja tule nauttimaan ajoista!

Radalla Nähdään !!🏁

 #kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #radallanähdään #kictampere #mestareidenkoti #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #kartingtime

Haalarit ovat tunnelman tuoja parhaimmillaan.🔥

Haalarit eivät kuulu pakollisiin ajovarusteisiin. Radalla kuitenkin lentää kumia, joka lähtee vaatteista helposti pois. Mikäli kuitenkin haluaa varjella omia vaatteita, niin haalari on siihen erinomainen ratkaisu!

Haalarien koot ovat merkitty väreillä, joten ne on todella helppo tunnistaa:
Musta: XXL
Punainen: XL
Vihreä: L
Harmaa: M
Keltainen: S

Radalla Nähdään !!

#kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #radallanähdä #kictampere #kartinclubtampere #karting #gokarting
... See MoreSee Less

Haalarit ovat tunnelman tuoja parhaimmillaan.🔥

Haalarit eivät kuulu pakollisiin ajovarusteisiin. Radalla kuitenkin lentää kumia, joka lähtee vaatteista helposti pois. Mikäli kuitenkin haluaa varjella omia vaatteita, niin haalari on siihen erinomainen ratkaisu!

Haalarien koot ovat merkitty väreillä, joten ne on todella helppo tunnistaa:
Musta: XXL
Punainen: XL
Vihreä: L
Harmaa: M
Keltainen: S

Radalla Nähdään !!

 #kartinglife #parastaaikaaradalla #kartingracing #radallanähdään #kictampere #kartinclubtampere #karting #gokartingImage attachment

"mutta mun pokaalissa lukeeki, että vaan voittajat muistetaa" siinä on yksi suosituimmista lausahduksista meillä!

Yksityistilaisuuksia voidaan maustaa monella tavalla ja niistä yleisin on palkintojenjakoseremonia. Tällä kruunataan ajotilaisuus ja tehdään siitä täydellistäkin parempi.🏆

Toinen yleisimmistä lisäpalveluista on yksityistilaisuuteen boostit. Näillä saadaan radalla ratkaistua tiukat rintarinnan kamppailut ja päästään nappaamaan paalupaikka.🏎

Radalla Nähdään !!🏁

#kictampere #kartinclubtampere #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan
... See MoreSee Less

mutta mun pokaalissa lukeeki, että vaan voittajat muistetaa siinä on yksi suosituimmista lausahduksista meillä!

Yksityistilaisuuksia voidaan maustaa monella tavalla ja niistä yleisin on palkintojenjakoseremonia. Tällä kruunataan ajotilaisuus ja tehdään siitä täydellistäkin parempi.🏆

Toinen yleisimmistä lisäpalveluista on yksityistilaisuuteen boostit. Näillä saadaan radalla ratkaistua tiukat rintarinnan kamppailut ja päästään nappaamaan paalupaikka.🏎

Radalla Nähdään !!🏁

 #kictampere #kartinclubtampere #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartingracing #vainvoittajatmuistetaanImage attachment
2 months ago
Kart in Club TAMPERE

Ensiviikon pikkulauantaille vauhdikasta meininkiä!🏎

Kaikille avoin kesäkisa ajetaan 12.6 keskiviikkona.
Osallistuminen 60€/ per kisaaja
Kilpailussa ajetaan 5minuutin aika-ajot, jonka jälkeen on kolme kisalähtöä (20kierrosta)
Voittajalle on luvassa muutakin, kuin lämmintä kättä!😎

Paikkoja rajoitettu määrä!
Osallistumisen voi suorittaa vauhtikaupasta, tai ottamalla yhteys toimipisteen henkilökuntaan! puh. 0447765090 sposti. tampere@kic.fi

Radalla Nähdään !!🏁

#mestareidenkoti #radallanähdä #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #kartinglife #piķkulauanta #pikkulauantaina #kisapäiva
... See MoreSee Less

Ensiviikon pikkulauantaille vauhdikasta meininkiä!🏎

Kaikille avoin kesäkisa ajetaan 12.6 keskiviikkona.
Osallistuminen 60€/ per kisaaja
Kilpailussa ajetaan 5minuutin aika-ajot, jonka jälkeen on kolme kisalähtöä (20kierrosta)
Voittajalle on luvassa muutakin, kuin lämmintä kättä!😎

Paikkoja rajoitettu määrä!
Osallistumisen voi suorittaa vauhtikaupasta, tai ottamalla yhteys toimipisteen henkilökuntaan! puh. 0447765090 sposti. tampere@kic.fi

Radalla Nähdään !!🏁

 #mestareidenkoti #radallanähdään #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #kartinglife #piķkulauantai #pikkulauantaina #kisapäivä
2 months ago
Kart in Club TAMPERE

Aina ei tarvitse itse ajaa, jotta pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta!😉

Ota ystävä, lapsi, serkku tai aivan kuka tahansa ja tule ajamaan tandem autolla!
Autossa kaksi rattia, mutta vain yhdet polkimet. Apukuskina pääsee siis esimerkiksi harjoittelemaan mutkissa kääntymistä, jos kuitenkin apukuski haluaa vain nauttia kyydistä, niin ratti voidaan lukita ajon ajaksi! 🏎

Radalla nähdään !! 🏁

#radallanähdä #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #kartingmania #kartingtime #kartingracing #tarjous #kartinglife
... See MoreSee Less

Aina ei tarvitse itse ajaa, jotta pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta!😉

Ota ystävä, lapsi, serkku tai aivan kuka tahansa ja tule ajamaan tandem autolla! 
Autossa kaksi rattia, mutta vain yhdet polkimet. Apukuskina pääsee siis esimerkiksi harjoittelemaan mutkissa kääntymistä, jos kuitenkin apukuski haluaa vain nauttia kyydistä, niin ratti voidaan lukita ajon ajaksi! 🏎

Radalla nähdään !! 🏁

 #radallanähdään #kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #kartingmania #kartingtime #kartingracing #tarjous #kartinglife
Lataa lisää

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !