TIETOA MEISTÄ

Rata

IMG_1120
Pyrimme muuttamaan rataprofiiliamme ainakin kerran vuodessa. Näin pääset aina tuoreelle ja mielenkiintoiselle radalle, vaikka kävisitkin usein ajamassa.
Pyrimme tekemään radasta mielenkiintoisen kuljettajalle; sellaisen jossa on ohituspaikkoja, mutta joka on totta kai samalla turvallinen.
Rata mitoitetaan aina siten, että voimme ottaa tarvittaessa jopa kaikki 16 autoa radalle, yleensä rajoitamme autojen määrän kuitenkin kymmeneen.Suositeltu määrä on kuljettajien ajokokemuksesta riippuvainen, joissakin tapauksissa on hyvä laittaa radalle alle 8 autoa samaan aikaan.
Meillä on tarjota myös jotain sellaista, mitä ei mistään muulta Suomesta saa: Meillä voit ajaa pimeässä! Se luo aivan uudenlaisen lähestymistavan koko lajiin.
Käytämme ajanottojärjestelmää, jossa jokaisen kuljettajan jokainen ajettu kierros kellotetaan tuhannesosasekunnin tarkuudella. Aina ajon jälkeen tulokset saat sähköpostiin , jossa näkyvät nopeimmat kierrosajat ja halutessasi saat myös tarkemman kierrosaika-analyysin paikanpäällä tulosteena.

Autot

tre
Vain paras on riittävän hyvä. Siksi meillä on käytössä maailman parhaat kartingautot. Sodikart on Tampereen toimipisteen lisäksi myös kaikkien muiden toimipisteidemme autojen toimittaja.

SODI RSX - täyssähköiset aikuisten autot

Sodi RSX aikuisten auto on täysin sähkötoiminen, tehokas ja äärimmäisen mukava ajettava.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy hyvä skaala erilaisia säätöjä, joilla saat pituudesta ja painosta riippumatta täydellisen ajomukavuuden, ja tasaisen kilpailun aikaiseksi.
 • Penkin etäisyyden säätö
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeussäätö
 • Sähköinen kuljettajien painojen tasaus
 • Peruutusvaihde

Lisäksi osasta autojamme (ja kypäriämme) löytyy kamerakiinnitys, jotta voit myös taltioida ajosi omalla kameralla!

Aikuisten autolla pääsevät ajamaan vähintään 145cm pitkät kuljettajat.

Haluamme olla osa tulevaisuutta, ja tarjota vain parasta asiakkaillemme. Siksi valitsimme juuri nämä Sodin RSX- autot.

SODI X2 DRIVE - täyssähköinen kaksipaikkainen auto

Ensimmäisenä yksilönä Suomeen saapunut Sodi X2 DRIVE kaksipaikkainen Tandem-automme on täysin sähkökäyttöinen, ja hauska kokemus sekä kuljettajalle, että kyytiläiselle.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy isot penkit, joita voidaan tarvittaessa sovittaa pienemmille kuljettajille ja kyytiläisille lisäpenkeillä, jotka antavat tukea kylkiin, sekä tuovat kuljettajaa lähemmäs rattia. Lisäksi Tandem-autosta löytyy hyvät säädöt:
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeus- ja etäisyyssäätö
 • Peruutusvaihde

Autosta löytyy yhdet polkimet (kuljettajalle), mutta kaksi rattia, joten kyytiläiselläkin on mahdollisuus päästä fiilistelemään  ajamista. Pelkääjän paikan ratti voidaan asettaa synkronoimaan kuljettajan rattia, tai pysymään paikallaan.

Tandemissa kuljettajan tulee olla yleensä aikuinen, ja vähintään 150cm pitkä. Kyytiin voit ottaa lähes kenet tahansa vauvasta vaariin. Suosituspituus kyytiläiselle on kuitenkin 100cm normaalivauhdissa.

Ajovarusteet

WhatsApp-Image-2020-08-05-at-16.57.12-2

Meiltä saat kaikki pakolliset ajovarusteet - ajon hintaan sisältyen!

Kypäristäkin löytyy laaja kokovalikoima. Meiltä löytyy XS kokoisia kypäriä kaksipaikkaisen auton kyytiläisille, ja suurimmat ovat kokoa XL. Kypärän alla tulee aina käyttää myös kypärähuppua, jonka saat myös meiltä lainaksi.
Ajohaalareita meiltä löytyy alkaen 145 senttisille kuljettajille, ja suurimmat haalarit ovat XXL kokoa.
Haalaria ei ole meillä tällä hetkellä pakko käyttää, ajo sujuukin mukavimmin rennoissa housuissa ja pitkähihaisella paidalla. Jos haluat kuitenkin käyttää ajohaalaria, mukaan kannattaa ottaa oma T-paita haalarin alle.
Ajot sujuvat parhaiten tasapohjaisilla kengillä, kuten lenkkareilla tai vapaa-ajan kengillä. Ethän saavu ajamaan varvassandaaleissa, crocseissa tai korkokengissä!

Ohjeita kuskeille

IMG_1099

Yleiset ohjeet ja säännöt

(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Usein kysyttyä

tre8
Alla muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä - ja tietysti vastaukset niihin.
Jos sinulla on kuitenkin kysymyksiä, joihin et löydä vastausta täältä, voit laittaa meille sähköpostia tampere@kic.fi tai vaikka WhatsApp-viestin. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 090.
Voinko tehdä varauksen 10 minuutin yksittäisajoon?

Emme tee lainkaan varauksia 10 minuutin yksittäisajoihin yksittäisille kuljettajille. Pääset ajamaan yksittäisajoja saapumalla paikan päälle, kun radalla on vapaata. Sama koskee myös 2 x 10 minuutin, 3 x 10 minuutin, 4 x 10 minuutin, yms. ajoja.

Jos ryhmä on kuitenkin 8 henkilön kokoinen tai suurempi, voitte toki varata myös tällaisille lähdöille yksityistilaisuuden!

Kuinka suuri porukka pitää olla, että voi varata yksityistilaisuuden?

Minimiveloitus yksityistilaisuuksissa on meillä 8 henkilön mukaan.

Voiko lapset ja aikuiset ajaa radalla samaan aikaan?

Kyllä voi. Meillä on vain aikuisten autoja, joten lapset, jotka ovat vähintään 145cm pitkiä, pääsevät ajamaan aikuisten kanssa samaan aikaan. Tätä pienemmät lapset pääsevät radallemme Tandem-auton kyydissä.

Mitä varusteita tarvitsen ajamaan tullessa?

Mukavat lenkkarit tai vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Yleisistä pukutiloista löytyy myös suihkut jotka ovat maksuttomasti käytettävissä, mukaan voi varata oman pyyhkeen tai meiltä saa vuokrattua pyyhkeitä 3euron hintaan.

Mihin saan tavarani säilytykseen ajon ajaksi?

Yleisistä pukuhuoneista löytyy lukolliset kaapit, joihin avaimia saa vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat voi olla kätevä jättää myös vaikkapa omaan lukittuun autoon ajon ajaksi.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen varauttua tilaisuutta. Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

Voitte varata tilaisuuden soittamalla numeroomme 0447-765 090 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tampere@kic.fi.

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu, kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua, että ehtii ajamaan?

Suosittelemme saapumaan paikan päälle tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-12 kuljettajaa samaan aikaan radalla, jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 12 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

Kyllä, meiltä löytyy myös kahvio, ja ajoja voi seurata radan viereltä esimerkiksi katsomostamme, josta on hyvä näkyvyys koko radalle.

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

KULJETTAJAPROFIILI

Tee ensin itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

2.

VARAA AJOTILAISUUS

Jos porukkasi on vähintään 8 henkilön kokoinen, voit varata radan meiltä soittamalla, WhatsAppilla tai vaikka sähköpostilla. Yhteystiedot sivun yläosassa.
Pienempien ryhmien kanssa emme tee ratavarauksia, vaan ajamaan pääsee aina radan ollessa vapaana. Nopeiten selvität radan tilanteen soittamalla meille tai tarkistamalla radan tilanteen ajantasaisesta varauskalenteristamme.
Käytä apuna hinnastoa ja varauskalenteriamme ajojen suunnittelussa.

3.

SAAVU RADALLE

Mikäli sinulla on varaus, ilmoittaudu radan vastaanottotiskillä, maksa ajo ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
30 minuuttia ajoa putkeen

30 minuuttia ajoa putkeen

Mar 23, 7:30pm

Kart in Club TampereKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

30 MINUUTTIA AJOA PUTKEEN torstaina 23.3.2023 klo 19:30-20:00.

Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 30 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa, ja käydä puolessa välissä varikkopysähdyksellä vaihtamassa kuljettajaa.

Ajot kustantaa vain 30 euroa per auto. Mikäli sinulla on aiempaa ajokokemusta radaltamme, voit halutessasi ostaa autoon lisätehoa koko puoleksi tunniksi 10€ lisähintaan (Power RSX)! Lisätehot voit maksaa saapuessasi kassalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja rajoitetusti, maksimissaan 12 autoa otetaan mukaan.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
vauhtikauppa.fi/product/30-minuuttia-putkeen/
... See MoreSee Less

5 interested  ·  1 interested
30 minuuttia ajoa putkeen

30 minuuttia ajoa putkeen

Apr 5, 7:30pm

Kart in Club TampereKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

30 minuuttia ajoa putkeen keskiviikkona 5.4.2023 klo 19:30-20:00.

Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 30 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa.

Ajot kustantaa vain 30 euroa per auto. Mikäli sinulla on aiempaa ajokokemusta radaltamme, voit halutessasi ostaa autoon lisätehoa koko puoleksi tunniksi 10€ lisähintaan (Power RSX)!

Paikkoja rajoitetusti, maksimissaan 12 autoa otetaan mukaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
vauhtikauppa.fi/product/30-minuuttia-ajoa-putkeen-tampere-23-3-2023-2/
... See MoreSee Less

6 interested  ·  1 interested

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
18 hours ago
Kart in Club Tampere

Tiestitkö jo, että nykyään voit ostaa verkkokauppamme tuotteita myös ePassilla ja Smartumilla? 🤩

Pääset hyödyntämään liikuntaetujasi omaan osallistumiseesi esimerkiksi ajotapahtumiin tai kisoihin, sekä henkilökohtaisiin sarjakortteihin osoitteessa Vauhtikauppa.fi.

PS. Julkaisimme juuri uuden 30 minuuttia putkeen ajon Tampereen radalle, johon voit myös hyödyntää liikuntaetuja! Kannattaa olla nopea, sillä aiemmat vastaavat tapahtumat myytiin loppuun nopeasti.

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #KIC #kictampere #mestareidenkoti #kartingtime #kartingrace #gokarting #kartingmania #kartinglife #radallanähdä #karting #kartinglovers #uutta #smartum #liikuntaedut #liikuntaetu #smartumpay #epassi
... See MoreSee Less

Tiestitkö jo, että nykyään voit ostaa verkkokauppamme tuotteita myös ePassilla ja Smartumilla? 🤩

Pääset hyödyntämään liikuntaetujasi omaan osallistumiseesi esimerkiksi ajotapahtumiin tai kisoihin, sekä henkilökohtaisiin sarjakortteihin osoitteessa Vauhtikauppa.fi. 

PS. Julkaisimme juuri uuden 30 minuuttia putkeen ajon Tampereen radalle, johon voit myös hyödyntää liikuntaetuja! Kannattaa olla nopea, sillä aiemmat vastaavat tapahtumat myytiin loppuun nopeasti.

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kic #kictampere #mestareidenkoti #kartingtime #kartingrace #gokarting #kartingmania #kartinglife #radallanähdään #karting #kartinglovers #uutta #smartum #liikuntaedut #liikuntaetu #smartumpay #epassi

‼ ARVONTA ‼

💎VOITA UNOHTUMATON VIRKISTYMISPAKETTI KOKO LÖSSILLE!💎

Nyt Kart in Clubin porukka yhteistyökumppaneineen on lyönyt viisaat päät yhteen hieman liian lujaa, ja tästä seurauksena pyörähtää käyntiin kevään huikein arvonta.

Tarjolla on yksi 10 henkilölle suunniteltu kaiken kattava valmispaketti täysin veloituksetta 17.5.2023 päivälle, joka sisältää seuraavaa:
- Tunnin kestävä yksityinen karting kilpailu Tampereen Kart in Clubilla
- Pirkkalan Palmrothintien Kotipizzan herkulliset pizzat koko porukalle ajojen päätteeksi
- Kuljetus JJ-liikenteen tilavalla autolla Tampereen keskustaan
- HSM-saunojen huikea Kellarisauna koko illaksi käyttöön keskustassa

Paketin arvo on yhteensä huimat n. 1500€!

Ja mikä parasta, samana päivänä pelataan Tampereella jääkiekon MM-kisoissa Suomi-Ranska ottelu. Arvontavoittaja voikin siis järjestää vaikka ultimaattisen kisakatsomon!

Osallistut arvontaan seuraavasti:
1. Seuraat Kart in Club Tampereen tiliä Facebookissa ja/tai Instagramissa (molemmissa mahdollisuus yhteen arpaan)
2. Tykkäät tästä päivityksestä
3. Kerro kommenteissa kenen kanssa lähtisit pakettia hyödyntämään

Arvonta suoritetaan 1.5.2023 ja voittajalle tapahtuma järjestetään 17.5.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Palkinnon voi lunastaa ainoastaan yllä mainittuna päivänä, päivää ei voi muuttaa. Palkinto sisältää osallistumisen 10 henkilölle.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

🤝Arvonta on järjestetty yhteistyössä huikeiden yhteistyökumppaniemme kanssa, älä unohda laittaa myös näitä tilejä seurantaan:

Kotipizza Pirkkala (Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala)
FB: Kotipizza Pirkkala / IG: kotipizza.pirkkala

HSM-saunat (www.hsm.fi)
FB: HSM Saunat / IG: hsmsaunat

JJ-liikenne (www.jjliikenne.fi)
FB: JJ Liikenne / IG: jjliikenne

#kartinclub #kartinclubtampere #kotipizza #kotipizzapirkkala #hsmsaunat #jjliikenne #valmispaketti #karting #kartinglovers #radallanähdä #arvonta #jääkiek #jääkiekon #kellarisauna #saunailta
... See MoreSee Less

‼ ARVONTA ‼

💎VOITA UNOHTUMATON VIRKISTYMISPAKETTI KOKO LÖSSILLE!💎

Nyt Kart in Clubin porukka yhteistyökumppaneineen on lyönyt viisaat päät yhteen hieman liian lujaa, ja tästä seurauksena pyörähtää käyntiin kevään huikein arvonta.
 
Tarjolla on yksi 10 henkilölle suunniteltu kaiken kattava valmispaketti täysin veloituksetta 17.5.2023 päivälle, joka sisältää seuraavaa:
- Tunnin kestävä yksityinen karting kilpailu Tampereen Kart in Clubilla 
- Pirkkalan Palmrothintien Kotipizzan herkulliset pizzat koko porukalle ajojen päätteeksi
- Kuljetus JJ-liikenteen tilavalla autolla Tampereen keskustaan
- HSM-saunojen huikea Kellarisauna koko illaksi käyttöön keskustassa 

Paketin arvo on yhteensä huimat n. 1500€! 

Ja mikä parasta, samana päivänä pelataan Tampereella jääkiekon MM-kisoissa Suomi-Ranska ottelu. Arvontavoittaja voikin siis järjestää vaikka ultimaattisen kisakatsomon! 

Osallistut arvontaan seuraavasti:
1. Seuraat Kart in Club Tampereen tiliä Facebookissa ja/tai Instagramissa (molemmissa mahdollisuus yhteen arpaan)
2. Tykkäät tästä päivityksestä 
3. Kerro kommenteissa kenen kanssa lähtisit pakettia hyödyntämään

Arvonta suoritetaan 1.5.2023 ja voittajalle tapahtuma järjestetään 17.5.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Palkinnon voi lunastaa ainoastaan yllä mainittuna päivänä, päivää ei voi muuttaa. Palkinto sisältää osallistumisen 10 henkilölle. 

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

🤝Arvonta on järjestetty yhteistyössä huikeiden yhteistyökumppaniemme kanssa, älä unohda laittaa myös näitä tilejä seurantaan:

Kotipizza Pirkkala (Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala) 
FB: Kotipizza Pirkkala / IG: kotipizza.pirkkala 

HSM-saunat (www.hsm.fi) 
FB: HSM Saunat / IG: hsmsaunat 

JJ-liikenne (www.jjliikenne.fi) 
FB: JJ Liikenne / IG: jjliikenne 

#kartinclub #kartinclubtampere #kotipizza #kotipizzapirkkala #hsmsaunat #jjliikenne #valmispaketti #karting #kartinglovers #radallanähdään #arvonta #jääkiekko #jääkiekonmm #kellarisauna #yhteistyö #saunailta

Comment on Facebook

Ajattelin että Antti mutta se olikin jo huutelemassa täällä kovista kuskeista niin ei sittenkään. Kai jotain muita löytyy kaveriks. 😂 Joni nyt ainakin haluaa aina tulla häviämään

Yllättäisin oman uuden työtiimin! Joukko innostuneita, innovatiivisiä ja energisiä naisia! Yhteisen tekemisen ja ajanvieton kautta hitsautuisimme varmasti yhteen vielä tiiviimmin! Kannustava työyhteisö on tärkeä voimavara ja tällä saisimme buustia omaan tekemiseen 🤩🚙❤️

Jesse ja katsotaan ketä muita saadaan mukaan 🥳🥳

Heeeei🙋🏼‍♀️ mullon synttärit 18.05. kaveriporukalla tultaisiin ja toki frendi mukaan jolla syndet 17.05 👍.

Työporukalla maistuis janojuomat ja ennen sitä hikinen ratinvääntö

Kyl hyvän porukan sais kasaan✌️

Nyt olis kelpo aikuisten ilta -puitteet kohdillaan👍🏻Tällä setillä voitaisiin juhlistaa monta juhlimatta jäänyttä tähtihetkeä ystävien kanssa. Pari kaveripariskuntaa mukaan ja homma pakettiin 🎉🥳🏎️

Perhe ja muutama kaveri mahtuis mukaan kanssa

Perhe ja kavereita mukaan

Läheiset mukaan 😍

Veljet ja vanhemmat mukaan ja kunnon kisa päälle😈

Perhe ja ystäviä mukaan☺️

Perhe ja ystäviä mukaan ❤️

Perhe mukaan 😊👍

Perhe mukaan

Kavereiden kanssa 👍🏻

Kaverit mukaan

Vois järjestää kavereiden kanssa kunnon kekkerit 🥂🍾

Oman perheen ja ystäväperheen kanssa kisat pystyyn 🏎 🏁

Me tultas ystävien kanssa pitämään hauskaa Ja mähän voittaisin heittämällä koko porukan karting-,kisan!!! 😀 😀

Kaveriporukka mukaan

Kavereiden kanssa 🤩

Tatska ja pari muuta superhahmoa pääsee mukaan

Kavereiden kera

Ystävän kanssa 💞

View more comments

Viimeiset päivät ilmoittautua mukaan lasten/nuorten kartingkouluun, joka starttaa 13.3.2023!

Kartingkoulu on 6 viikkoa kestävä maanantaisin järjestettävä kurssi, jolla lapset ja nuoret opastetaan erinomaiseen alkuun harrastuksen parissa, tai hiotaan taitoja entistä paremmaksi taustasta riippuen. Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla, mutta pituutta kuljettajilla tulee olla 145cm.

Lue lisää ja ilmoittaudu heti, ilmoittautuminen päättyy huomenna:
vauhtikauppa.fi/product/lasten-nuorten-kartingkoulu-tampere/

#kartinclub #kartinclubtampere #radallanähdä #kartingtime #kartinglife #gokart #gokarting #kartingkoulu
... See MoreSee Less

Viimeiset päivät ilmoittautua mukaan lasten/nuorten kartingkouluun, joka starttaa 13.3.2023!

Kartingkoulu on 6 viikkoa kestävä maanantaisin järjestettävä kurssi, jolla lapset ja nuoret opastetaan erinomaiseen alkuun harrastuksen parissa, tai hiotaan taitoja entistä paremmaksi taustasta riippuen. Aiempaa ajokokemusta ei tarvitse olla, mutta pituutta kuljettajilla tulee olla 145cm. 

Lue lisää ja ilmoittaudu heti, ilmoittautuminen päättyy huomenna:
https://vauhtikauppa.fi/product/lasten-nuorten-kartingkoulu-tampere/

#kartinclub #kartinclubtampere #radallanähdään #kartingtime #kartinglife #gokart #gokarting #kartingkoulu

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! ⏰ ... See MoreSee Less

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! ⏰Image attachmentImage attachment

Eilinen päivä on puuhasteltu uutta rataprofiilia, ja tänään klo 12:00 alkaen sitä pääsee testaamaan! 🏎🏁

Uudella Radalla Nähdään !!

#radallanähdä #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #gokarts #kartinglife #kartinglovers #newtrack
... See MoreSee Less

Eilinen päivä on puuhasteltu uutta rataprofiilia, ja tänään klo 12:00 alkaen sitä pääsee testaamaan! 🏎🏁

Uudella Radalla Nähdään !!

#radallanähdään #kartinclub #kartinclubtampere #karting #gokarting #gokarts #kartinglife #kartinglovers #newtrack

💎 Naisten karting-ilta järjestetään jälleen 17.3.2023 💎

Ilmoittautuminen on nyt avoinna, ja lisätiedot löytyvät tuttuun tapaan Vauhtikauppa.fi sivustoltamme, mistä myöskin pystyy ostamaan paikkansa tapahtumaan.

Naisten illan osallistuminen maksaa 10€, ja sisältää kattavan ohjeistuksen, sekä 10 minuutin testiajon radallamme.

Lue lisää ja ilmoittaudu: vauhtikauppa.fi/product/naisten-karting-ilta/

Radalla Nähdään !!

#radallanähdä #kartinclubtampere #kictampere #kartinclub #kartingtime #kartinglife #karting #motorsportwomen #mestareidenkoti #naistenilta #kartingmania #pirkkala #tampere #naisille
... See MoreSee Less

💎 Naisten karting-ilta järjestetään jälleen 17.3.2023 💎

Ilmoittautuminen on nyt avoinna, ja lisätiedot löytyvät tuttuun tapaan Vauhtikauppa.fi sivustoltamme, mistä myöskin pystyy ostamaan paikkansa tapahtumaan. 

Naisten illan osallistuminen maksaa 10€, ja sisältää kattavan ohjeistuksen, sekä 10 minuutin testiajon radallamme. 

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://vauhtikauppa.fi/product/naisten-karting-ilta/

Radalla Nähdään !! 

#radallanähdään #kartinclubtampere #kictampere #kartinclub #kartingtime #kartinglife #karting #motorsportwomen #mestareidenkoti #naistenilta #kartingmania #pirkkala #tampere #naisille

Salkkareissa saattaa olla jotain tuttua mukana.. 😉

Käy tsekkaamassa tuorein jakso osoitteessa: www.mtv.fi/sarja/salatut-elamat-2903

Radalla Nähdään !!

#salkkarit #KartInClubHelsinki #kartinclub #kartinclubtampere #karting #radallanähdä #gokarting #mestareidenkoti
... See MoreSee Less

Salkkareissa saattaa olla jotain tuttua mukana.. 😉

Käy tsekkaamassa tuorein jakso osoitteessa: https://www.mtv.fi/sarja/salatut-elamat-2903

Radalla Nähdään !!

#salkkarit #salatutelämät #kartinclubhelsinki #kartinclub #kartinclubtampere #karting #radallanähdään #gokarting #mestareidenkoti

⏰ Happy Hour tarjous ⏰

Ethän ole unohtanut huikeaa Happy Hour tarjoustamme, joka on tuttuun tapaan voimassa tiistaista torstaihin klo 12-15?

Tarjouksena toistaiseksi 2 x 10 minuutin ajot aikuisten autoilla yhteishintaan 25€ (norm. 35€). Tarjous on henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää Tandem- tai Power RSX- ajoihin.

Klubilaisille Happy Hour aikana tarjouksena 10 minuutin ajot 10€.

Radalla Nähdään !!

#happyhour #tarjous #kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #KIC #karting #radallanähdä #mestareidenkoti #gokarting #kartinglife #kartingtime #kartinglovers #kartingmania
... See MoreSee Less

⏰ Happy Hour tarjous ⏰

Ethän ole unohtanut huikeaa Happy Hour tarjoustamme, joka on tuttuun tapaan voimassa tiistaista torstaihin klo 12-15? 

Tarjouksena toistaiseksi 2 x 10 minuutin ajot aikuisten autoilla yhteishintaan 25€ (norm. 35€). Tarjous on henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää Tandem- tai Power RSX- ajoihin. 

Klubilaisille Happy Hour aikana tarjouksena 10 minuutin ajot 10€. 

Radalla Nähdään !!

#happyhour #tarjous #kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #kic #karting #radallanähdään #mestareidenkoti #gokarting #kartinglife #kartingtime #kartinglovers #kartingmania

Vielä ehdit hakea meille töihin! 🤝

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haku päättyy pian, ja sopivan henkilön löydyttyä hommat pääsee aloittamaan heti.

Lue lisää ja katso hakuohjeet: duunitori.fi/tyopaikat/tyo/tyontekija-kartingradalle-sdsuu-16242753

#kartinclubtampere #mestareidenkoti #radallanähdä #KIC #kartinclub #kictampere #rekry #työpaikk #rekrytointi #töitätarjol #töitätampereel #työpaikattamper #kartinglife #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime
... See MoreSee Less

Vielä ehdit hakea meille töihin! 🤝 

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haku päättyy pian, ja sopivan henkilön löydyttyä hommat pääsee aloittamaan heti.

Lue lisää ja katso hakuohjeet: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/tyontekija-kartingradalle-sdsuu-16242753

#kartinclubtampere #mestareidenkoti #radallanähdään #kic #kartinclub #kictampere #rekry #työpaikka #rekrytointi #töitätarjolla #töitätampereelta #työpaikattampere #kartinglife #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime
Lataa lisää

Liity Kart in Clubin vuosijäseneksi

Saat rahan arvoisia etuja kuten alennusta yksittäisajoistasi ja pääset osallistumaan jäsenille järjestettäviin kartingtapahtumiin !
Hanki jäsenyys radan vastaanottotiskiltä, 15€/vuosi

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !