TIETOA MEISTÄ

Rata

IMG_1120
Pyrimme muuttamaan rataprofiiliamme ainakin kerran vuodessa. Näin pääset aina tuoreelle ja mielenkiintoiselle radalle, vaikka kävisitkin usein ajamassa.
Pyrimme tekemään radasta mielenkiintoisen kuljettajalle; sellaisen jossa on ohituspaikkoja, mutta joka on totta kai samalla turvallinen.
Rata mitoitetaan aina siten, että voimme ottaa tarvittaessa jopa kaikki 16 autoa radalle, yleensä rajoitamme autojen määrän kuitenkin kymmeneen.Suositeltu määrä on kuljettajien ajokokemuksesta riippuvainen, joissakin tapauksissa on hyvä laittaa radalle alle 8 autoa samaan aikaan.
Meillä on tarjota myös jotain sellaista, mitä ei mistään muulta Suomesta saa: Meillä voit ajaa pimeässä! Se luo aivan uudenlaisen lähestymistavan koko lajiin.
Käytämme ajanottojärjestelmää, jossa jokaisen kuljettajan jokainen ajettu kierros kellotetaan tuhannesosasekunnin tarkuudella. Aina ajon jälkeen tulokset saat sähköpostiin , jossa näkyvät nopeimmat kierrosajat ja halutessasi saat myös tarkemman kierrosaika-analyysin paikanpäällä tulosteena.

Autot

tre
Vain paras on riittävän hyvä. Siksi meillä on käytössä maailman parhaat kartingautot. Sodikart on Tampereen toimipisteen lisäksi myös kaikkien muiden toimipisteidemme autojen toimittaja.

SODI RSX - täyssähköiset aikuisten autot

Sodi RSX aikuisten auto on täysin sähkötoiminen, tehokas ja äärimmäisen mukava ajettava.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy hyvä skaala erilaisia säätöjä, joilla saat pituudesta ja painosta riippumatta täydellisen ajomukavuuden, ja tasaisen kilpailun aikaiseksi.
 • Penkin etäisyyden säätö
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeussäätö
 • Sähköinen kuljettajien painojen tasaus
 • Peruutusvaihde

Lisäksi osasta autojamme (ja kypäriämme) löytyy kamerakiinnitys, jotta voit myös taltioida ajosi omalla kameralla!

Aikuisten autolla pääsevät ajamaan vähintään 145cm pitkät kuljettajat.

Haluamme olla osa tulevaisuutta, ja tarjota vain parasta asiakkaillemme. Siksi valitsimme juuri nämä Sodin RSX- autot.

SODI X2 DRIVE - täyssähköinen kaksipaikkainen auto

Ensimmäisenä yksilönä Suomeen saapunut Sodi X2 DRIVE kaksipaikkainen Tandem-automme on täysin sähkökäyttöinen, ja hauska kokemus sekä kuljettajalle, että kyytiläiselle.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy isot penkit, joita voidaan tarvittaessa sovittaa pienemmille kuljettajille ja kyytiläisille lisäpenkeillä, jotka antavat tukea kylkiin, sekä tuovat kuljettajaa lähemmäs rattia. Lisäksi Tandem-autosta löytyy hyvät säädöt:
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeus- ja etäisyyssäätö
 • Peruutusvaihde

Autosta löytyy yhdet polkimet (kuljettajalle), mutta kaksi rattia, joten kyytiläiselläkin on mahdollisuus päästä fiilistelemään  ajamista. Pelkääjän paikan ratti voidaan asettaa synkronoimaan kuljettajan rattia, tai pysymään paikallaan.

Tandemissa kuljettajan tulee olla yleensä aikuinen, ja vähintään 150cm pitkä. Kyytiin voit ottaa lähes kenet tahansa vauvasta vaariin. Suosituspituus kyytiläiselle on kuitenkin 100cm normaalivauhdissa.

Ajovarusteet

WhatsApp-Image-2020-08-05-at-16.57.12-2

Meiltä saat kaikki pakolliset ajovarusteet - ajon hintaan sisältyen!

Kypäristäkin löytyy laaja kokovalikoima. Meiltä löytyy XS kokoisia kypäriä kaksipaikkaisen auton kyytiläisille, ja suurimmat ovat kokoa XL. Kypärän alla tulee aina käyttää myös kypärähuppua, jonka saat myös meiltä lainaksi.
Ajohaalareita meiltä löytyy alkaen 145 senttisille kuljettajille, ja suurimmat haalarit ovat XXL kokoa.
Haalaria ei ole meillä tällä hetkellä pakko käyttää, ajo sujuukin mukavimmin rennoissa housuissa ja pitkähihaisella paidalla. Jos haluat kuitenkin käyttää ajohaalaria, mukaan kannattaa ottaa oma T-paita haalarin alle.
Ajot sujuvat parhaiten tasapohjaisilla kengillä, kuten lenkkareilla tai vapaa-ajan kengillä. Ethän saavu ajamaan varvassandaaleissa, crocseissa tai korkokengissä!

Ohjeita kuskeille

Yleiset ohjeet ja säännöt

(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Usein kysyttyä

tre8
Alla muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä - ja tietysti vastaukset niihin.
Jos sinulla on kuitenkin kysymyksiä, joihin et löydä vastausta täältä, voit laittaa meille sähköpostia tampere@kic.fi tai vaikka WhatsApp-viestin. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 090.
Voinko tehdä varauksen yksittäisajoon?

Emme tee lainkaan varauksia yksittäisajoihin yksittäisille kuljettajille. Pääset ajamaan yksittäisajoja saapumalla paikan päälle, kun radalla on vapaata.

Jos ryhmä on kuitenkin 8 henkilön kokoinen tai suurempi, voitte toki varata myös tällaisille lähdöille yksityistilaisuuden!

Kuinka suuri porukka pitää olla, että voi varata yksityistilaisuuden?

Minimiveloitus yksityistilaisuuksissa on meillä 8 henkilön mukaan.

Voiko lapset ja aikuiset ajaa radalla samaan aikaan?

Kyllä voi. Meillä on vain aikuisten autoja, joten lapset, jotka ovat vähintään 145cm pitkiä, pääsevät ajamaan aikuisten kanssa samaan aikaan. Tätä pienemmät lapset pääsevät radallemme Tandem-auton kyydissä.

Mitä varusteita tarvitsen ajamaan tullessa?

Mukavat lenkkarit tai vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Yleisistä pukutiloista löytyy myös suihkut jotka ovat maksuttomasti käytettävissä, mukaan voi varata oman pyyhkeen tai meiltä saa vuokrattua pyyhkeitä 3euron hintaan.

Mihin saan tavarani säilytykseen ajon ajaksi?

Yleisistä pukuhuoneista löytyy lukolliset kaapit, joihin avaimia saa vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat voi olla kätevä jättää myös vaikkapa omaan lukittuun autoon ajon ajaksi.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen varattua tilaisuutta. Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

Voitte varata tilaisuuden soittamalla numeroomme 0447-765 090 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tampere@kic.fi.

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu, kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua, että ehtii ajamaan?

Suosittelemme saapumaan paikan päälle tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-12 kuljettajaa samaan aikaan radalla, jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 12 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

Kyllä, meiltä löytyy myös kahvio, ja ajoja voi seurata radan viereltä esimerkiksi katsomostamme, josta on hyvä näkyvyys koko radalle.

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

AJONVARAUS

Voit varata suoraan netistä meille yksittäisajoja ja enimmillään 12 kuskin ajotilaisuuksia kuten karting kilpailuita. Alta löydät linkit hinnastoomme ja ajonvaraukseen.
Ajamaan pääsee monesti myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme olemaan radalle yhteydessä soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä 0447-765 090 ennen saapumista vaikka varauskalenteri näyttäisi radalla olevan tilaa.

2.

SEURAA OHJEITA

Kun olet tehnyt ajonvarauksen radalle saat siitä sähköpostin, jossa ohjeet miten toimia ennen ajamaan tulemista.
Mikäli tulet ajamaan ilman ajonvarausta tee itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

3.

SAAVU RADALLE

Ajonvarauksen tehneenä ilmoittaudu vain radan vastaanottotiskillä ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Tunnin Endurance kilpailu 28.2.2024

Tunnin Endurance kilpailu 28.2.2024

Feb 28, 6:30pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

TUNNIN ENDURANCE KILPAILUT ajetaan Tampereella vuonna 2024 tutulla formaatilla, 5 minuutin aika-ajot ja tunnin kilpailu varikkopysähdyksellä.

Kilpailuun voi osallistua yksin, tai joukkueena.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/1h-endurance-tampere/

3 interested  ·  1 interested
30 min putkeen ajo - Tampere

30 min putkeen ajo - Tampere

Feb 29, 7:30pm - Feb 29, 8:00pm+6Mar 7, 7:30pm - Mar 7, 8:00pmMar 28, 7:30pm - Mar 28, 8:00pmApr 9, 7:30pm - Apr 9, 8:00pmApr 24, 7:30pm - Apr 24, 8:00pmMay 9, 7:30pm - May 9, 8:00pmMay 21, 7:30pm - May 21, 8:00pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

30 MINUUTTIA AJOA PUTKEEN Tampereen sisäradalla sähkökäyttöisillä Sodin RSX autoilla.

Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 30 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa, ja käydä puolessa välissä varikkopysähdyksellä vaihtamassa kuljettajaa.
Ajot kustantaa 35 euroa per auto.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/30-min-putkeen-ajot-tampere/
... See MoreSee Less

7 interested
Kaikille avoin kevätsarja 3. osakilpailu

Kaikille avoin kevätsarja 3. osakilpailu

Mar 6, 6:30pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

7.2.2024-20.3.2024 ajetaan Tampereen toimipisteen kaikille avoin kevätsarja. Sarjassa ajetaan 4 osakilpailua kahden viikon välein keskiviikkoisin.

KILPAILUN KULKU (suuntaa antava aikataulu):
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 5 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. (20 kierrosta)
19:05 – Kilpailulähtö 2. (20 kierrosta)
19:30 – Kilpailulähtö 3. (20 kierrosta)

Sarjan kilpailuissa voi kerätä myös SWS Esprintcupin pisteitä.

Lue lisää ja ilmoittaudu:
vauhtikauppa.fi/product/tampere-kevatsarja-sws/
... See MoreSee Less

2 interested  ·  1 interested
Kaikille avoin kevätsarja 4. osakilpailu

Kaikille avoin kevätsarja 4. osakilpailu

Mar 20, 6:30pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

7.2.2024-20.3.2024 ajetaan Tampereen toimipisteen kaikille avoin kevätsarja. Sarjassa ajetaan 4 osakilpailua kahden viikon välein keskiviikkoisin.

KILPAILUN KULKU (suuntaa antava aikataulu):
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 5 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. (20 kierrosta)
19:05 – Kilpailulähtö 2. (20 kierrosta)
19:30 – Kilpailulähtö 3. (20 kierrosta)

Sarjan kilpailuissa voi kerätä myös SWS Esprintcupin pisteitä.

Lue lisää ja ilmoittaudu:
vauhtikauppa.fi/product/tampere-kevatsarja-sws/
... See MoreSee Less

2 interested  ·  1 interested
Tunnin Endurance kilpailu 4.4.2024

Tunnin Endurance kilpailu 4.4.2024

Apr 4, 6:30pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

TUNNIN ENDURANCE KILPAILUT ajetaan Tampereella vuonna 2024 tutulla formaatilla, 5 minuutin aika-ajot ja tunnin kilpailu varikkopysähdyksellä.

Kilpailuun voi osallistua yksin, tai joukkueena.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/1h-endurance-tampere/

4 interested  ·  1 interested
KARTINGLEIRI Kesäkuu

KARTINGLEIRI Kesäkuu

Jun 10, 9:00am - Jun 11, 2:00pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

Kahden päivän kartingleiri lapsille/nuorille Tampereen Kart in Clubilla 10.-11.6.2024 klo 9-14 molempina päivinä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/kartingleirit-tampere-2024/

1 interested  ·  1 interested
KARTINGLEIRI Heinäkuu

KARTINGLEIRI Heinäkuu

Jul 29, 9:00am - Jul 30, 2:00pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

Kahden päivän kartingleiri lapsille/nuorille Tampereen Kart in Clubilla 29.-30.7.2024 klo 9-14 molempina päivinä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/kartingleirit-tampere-2024/

1 interested  ·  1 interested
KARTINGLEIRI Syyslomalla

KARTINGLEIRI Syyslomalla

Oct 14, 9:00am - Oct 15, 2:00pm

Kart in Club TAMPEREKenkätie 9Pirkkala,33950 Map

Kahden päivän kartingleiri lapsille/nuorille Tampereen Kart in Clubilla 14.-15.10.2024 klo 9-14 molempina päivinä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
vauhtikauppa.fi/product/kartingleirit-tampere-2024/

1 interested  ·  1 interested

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Joko olet ajanut kaikille avoimissa kilpailuissamme? 🤩

Nyt on tarjolla sekä kestävyyskisaa, että nopeatempoisempaa kevätsarjan kisaa.
Huomenna 28.2. ajetaan seuraava 1h endurance, jossa on vielä paikkoja vapaana. Tässä kisassa saa ajaa tunnin putkeen, yhdellä 10 minuutin lataustauolla. Tässä yhteydessä voi myös vaihtaa kuskin, jos haluaa ajaa joukkueena kaverin kanssa!
Ensi keskiviikkona 6.3. ajetaan taas kevätsarjan sprint- tyyppistä kisaa. Kisassa ajetaan aika-ajot ja kolme 20 kierroksen kisalähtöä.

Tule testaamaan, ilmoittautuminen hoituu ennakkoon helposti Vauhtikaupassa.
Osallistumisen kisoihin voi maksaa myös liikuntaeduilla. 😉

Kisoissa Nähdään !!

#kartinclubtampere #kartinclub #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #ElectricKart #kartinglife #vauhtikauppa #harrastus #gokartracing #kaikilleavoimetkilpailut #racing #kilpailu #sodiworldseries #SWS #endurance
... See MoreSee Less

Joko olet ajanut kaikille avoimissa kilpailuissamme? 🤩

Nyt on tarjolla sekä kestävyyskisaa, että nopeatempoisempaa kevätsarjan kisaa. 
Huomenna 28.2. ajetaan seuraava 1h endurance, jossa on vielä paikkoja vapaana. Tässä kisassa saa ajaa tunnin putkeen, yhdellä 10 minuutin lataustauolla. Tässä yhteydessä voi myös vaihtaa kuskin, jos haluaa ajaa joukkueena kaverin kanssa!
Ensi keskiviikkona 6.3. ajetaan taas kevätsarjan sprint- tyyppistä kisaa. Kisassa ajetaan aika-ajot ja kolme 20 kierroksen kisalähtöä. 

Tule testaamaan, ilmoittautuminen hoituu ennakkoon helposti Vauhtikaupassa.
Osallistumisen kisoihin voi maksaa myös liikuntaeduilla. 😉

Kisoissa Nähdään !!

#kartinclubtampere #kartinclub #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #electrickart #kartinglife #vauhtikauppa #lomatekemistä #harrastus #tekemistä #gokartracing #kaikilleavoimetkilpailut #racing #kilpailu #sodiworldseries #sws #endurance

Automme ovat kokeneet faceliftin! Nyt on näyttävät uudet värit päällä. 😎

Eikä siinä kaikki uudistukset. Nyt on nimittäin saatu teille auki myös nettiajanvaraus yksittäisajoihin. Voit siis varata yksittäisajot vaikka edellispäivänä valmiiksi, eikä tarvitse jonotella omaa vuoroa enää paikan päällä. Varausmahdollisuus löytyy kotisivuiltamme, ja varauksen pääsee tekemään vaikka heti!

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kictampere #kartinclubtampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #vauhtikauppa #harrastus #lastenkanssa #tekemistälapsill
... See MoreSee Less

Automme ovat kokeneet faceliftin! Nyt on näyttävät uudet värit päällä. 😎

Eikä siinä kaikki uudistukset. Nyt on nimittäin saatu teille auki myös nettiajanvaraus yksittäisajoihin. Voit siis varata yksittäisajot vaikka edellispäivänä valmiiksi, eikä tarvitse jonotella omaa vuoroa enää paikan päällä. Varausmahdollisuus löytyy kotisivuiltamme, ja varauksen pääsee tekemään vaikka heti!

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kictampere #kartinclubtampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #tekemistä #lomatekemistä #kokoperheelle #vauhtikauppa #harrastus #lastenkanssa #tekemistälapsille

Talvilomalla järjestetään kaikille avoimia ajotapahtumia kaksin kappalein. 🏎✨

Keskiviikkona 28.2. klo 18:30 ajetaan kaikille avoin Endurance- kilpailu, jonka voi ajaa yksin, tai joukkueena kaverin/kavereiden kanssa. Tunnin mittainen kilpailu testaa kestävyyttä, ja tarjoaa mahdollisuuden ajaa kunnon puristus kerralla.

Torstaina 29.2. klo 19:30 starttaa 30 minuuttia putkeen ajo, jossa pääsee kokeilemaan vastaavasti pidempää ajoaikaa, mutta ilman kisapaineita.

Molempiin tapahtumiin voi ilmoittautua mukaan ilman aiempaa kokemusta, ohjeistamme ajoihin ennen liikkeellelähtöä. Ilmoittautuminen tapahtumiin Vauhtikauppa.fi!

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #kartingtime #gokarting #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #ElectricKart #kartinglife #harrastus #uusiharrastus #kokoperheelle #vauhtikauppa #gokartracing #kaikilleavoimetkilpailut
... See MoreSee Less

Talvilomalla järjestetään kaikille avoimia ajotapahtumia kaksin kappalein. 🏎✨

Keskiviikkona 28.2. klo 18:30 ajetaan kaikille avoin Endurance- kilpailu, jonka voi ajaa yksin, tai joukkueena kaverin/kavereiden kanssa. Tunnin mittainen kilpailu testaa kestävyyttä, ja tarjoaa mahdollisuuden ajaa kunnon puristus kerralla.

Torstaina 29.2. klo 19:30 starttaa 30 minuuttia putkeen ajo, jossa pääsee kokeilemaan vastaavasti pidempää ajoaikaa, mutta ilman kisapaineita.

Molempiin tapahtumiin voi ilmoittautua mukaan ilman aiempaa kokemusta, ohjeistamme ajoihin ennen liikkeellelähtöä. Ilmoittautuminen tapahtumiin Vauhtikauppa.fi!

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #kartingtime #gokarting #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #electrickart #kartinglife #harrastus #lomatekemistä #uusiharrastus #tekemistä #kokoperheelle #vauhtikauppa #gokartracing #kaikilleavoimetkilpailut

Talvilomaohjelma vielä hakusessa? Olemme avoinna koko ensi viikon, täällä ei sada vettä eikä tarvitse tarpoa loskassa tai liukastella! 😉

Sisäkartingia pidennetyin aukioloajoin talvilomalla 26.2.-3.3.2024:
MA-LA 12-20 ja SU 11-17.
Kaiken ikäisille ja kokoisille löytyy autot:
✨ +100cm pitkät lapset Tandemilla aikuisen kanssa
✨ 125-145cm pitkät lapset lasten autoilla
✨ +145cm pitkät kuljettajat aikuisten autoilla

Ajamaan pääsee ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella! 🏎

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #harrastus #lapsille #lastenkanssa #uusiharrastus #lastenauto #tekemistälapsill
... See MoreSee Less

Talvilomaohjelma vielä hakusessa? Olemme avoinna koko ensi viikon, täällä ei sada vettä eikä tarvitse tarpoa loskassa tai liukastella! 😉

Sisäkartingia pidennetyin aukioloajoin talvilomalla 26.2.-3.3.2024: 
MA-LA 12-20 ja SU 11-17. 
Kaiken ikäisille ja kokoisille löytyy autot: 
✨ +100cm pitkät lapset Tandemilla aikuisen kanssa
✨ 125-145cm pitkät lapset lasten autoilla
✨ +145cm pitkät kuljettajat aikuisten autoilla

Ajamaan pääsee ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella! 🏎

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #tekemistä #lomatekemistä #kokoperheelle #harrastus #lapsille #lastenkanssa #uusiharrastus #lastenauto #tekemistälapsille

Jos talviloman kartingleirille ei ole vielä ilmoittauduttu, nyt alkaa olla viimeiset hetket varata oma paikka! Leirille voi ilmoittautua puhelimitse, sähköpostilla tai suoraa Vauhtikaupasta. 🤝

Leiri alkaa 26.2. maanantaina ja kartingin saloja ihmetellään kahden päivän ajan. Ilmoittautua voi 145cm pitkät kuljettajat, tai aikaisemmin radallamme onnistuneesti ajaneet lyhyemmätkin lapset ja nuoret. Ohjelma on suunniteltu niin, että osallistujalla ei tarvitse olla lainkaan aikaisempaa kokemusta, mutta pidempäänkin harrastaneelle on paljon opittavaa ja haastetta. 🏎

Lisätietoja löytyy osoitteesta Vauhtikauppa.fi.

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #tekemistälapsill #kokoperheelle #kartingleiri #lastenleiri #uusiharrastus #kartingkoulu #harrastus #vauhtikauppa #hiihtoloma #talviloma2024 #talviloma
... See MoreSee Less

Jos talviloman kartingleirille ei ole vielä ilmoittauduttu, nyt alkaa olla viimeiset hetket varata oma paikka! Leirille voi ilmoittautua puhelimitse, sähköpostilla tai suoraa Vauhtikaupasta. 🤝

Leiri alkaa 26.2. maanantaina ja kartingin saloja ihmetellään kahden päivän ajan. Ilmoittautua voi 145cm pitkät kuljettajat, tai aikaisemmin radallamme onnistuneesti ajaneet lyhyemmätkin lapset ja nuoret. Ohjelma on suunniteltu niin, että osallistujalla ei tarvitse olla lainkaan aikaisempaa kokemusta, mutta pidempäänkin harrastaneelle on paljon opittavaa ja haastetta. 🏎

Lisätietoja löytyy osoitteesta Vauhtikauppa.fi. 

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #tekemistä #tekemistälapsille #kokoperheelle #kartingleiri #lastenleiri #uusiharrastus #kartingkoulu #harrastus #vauhtikauppa #lomatekemistä #hiihtoloma #talviloma2024 #talviloma

Onko haussa vauhdikas harrastus, jonka parissa saa kokea paljon hauskoja hetkiä, saada uusia ystäviä ja kehittyä nopeaa tahtia?
Me olemme täällä Tampereen Kart in Clubilla sinua varten! 🥰

Sisäkarting on sopiva harrastus ihan kaikille, jotka viihtyvät vauhdikkaassa ympäristössä ja nauttivat uuden parissa kehittymisestä. Me autamme ja opetamme perusteet jokaiselle kuljettajalle, sekä halutessasi myös annamme vinkkejä ja opetamme lajissa eteenpäin. Järjestämme lapsille ja nuorille kartingleirejä, sekä kysynnän mukaan myös opetuspäiviä aikuisille. Ajotapahtumamme ja kilpailumme ovat kaikille avoimia, ja myös niissä saavat uudet kuskit kattavan opastuksen.

Meillä et jää kysymysten kanssa yksin, eikä aloittelijoita suljeta ulkopuolelle, vaan päinvastoin. Toivomme näkevämme mahdollisimman paljon uusia innostuneita harrastajia radallamme tänäkin vuonna sekä yksittäisajoissa ja ajotapahtumissa, että myöskin kaikille avoimissa kilpailuissa!

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä vaikka heti, me juttelemme lajista ja harrastuksen aloittamisesta mielellämme.

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kictampere #kartinclubtampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #harrastus #tekemistälapsill #kartingleiri #kartingkoulu #uusiharrastus #lastenleiri
... See MoreSee Less

Onko haussa vauhdikas harrastus, jonka parissa saa kokea paljon hauskoja hetkiä, saada uusia ystäviä ja kehittyä nopeaa tahtia? 
Me olemme täällä Tampereen Kart in Clubilla sinua varten! 🥰

Sisäkarting on sopiva harrastus ihan kaikille, jotka viihtyvät vauhdikkaassa ympäristössä ja nauttivat uuden parissa kehittymisestä. Me autamme ja opetamme perusteet jokaiselle kuljettajalle, sekä halutessasi myös annamme vinkkejä ja opetamme lajissa eteenpäin. Järjestämme lapsille ja nuorille kartingleirejä, sekä kysynnän mukaan myös opetuspäiviä aikuisille. Ajotapahtumamme ja kilpailumme ovat kaikille avoimia, ja myös niissä saavat uudet kuskit kattavan opastuksen. 

Meillä et jää kysymysten kanssa yksin, eikä aloittelijoita suljeta ulkopuolelle, vaan päinvastoin. Toivomme näkevämme mahdollisimman paljon uusia innostuneita harrastajia radallamme tänäkin vuonna sekä yksittäisajoissa ja ajotapahtumissa, että myöskin kaikille avoimissa kilpailuissa! 

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä vaikka heti, me juttelemme lajista ja harrastuksen aloittamisesta mielellämme. 

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kictampere #kartinclubtampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #tekemistä #harrastus #tekemistälapsille #kartingleiri #kartingkoulu #uusiharrastus #lastenleiri

Yhtäkkiä en keksi mitään sen parempaa, kuin kunnon karting-kisailut kaverin kanssa... Varsinkin silloin, kun voittaa. Onneksi tosiystävyys kestää kuitenkin kaiken! 😬

Ystävänpäivän kunniaksi tänään 14.2. tarjoamme jokaiselle häviäjälle lohdutuspalkinnoksi suklaapatukan. 😉❤️

Ei siis muuta kun puoliso kainaloon, kaveri mukaan tai perhe kokoon ja radalla viettämään parasta aikaa yhdessä.

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #parastaaikaaradalla #tarjous #kartinglife #kokoperheelle #gokartracing #ystävänpä #lahjaidea
... See MoreSee Less

Yhtäkkiä en keksi mitään sen parempaa, kuin kunnon karting-kisailut kaverin kanssa... Varsinkin silloin, kun voittaa. Onneksi tosiystävyys kestää kuitenkin kaiken! 😬

Ystävänpäivän kunniaksi tänään 14.2. tarjoamme jokaiselle häviäjälle lohdutuspalkinnoksi suklaapatukan. 😉❤️

Ei siis muuta kun puoliso kainaloon, kaveri mukaan tai perhe kokoon ja radalla viettämään parasta aikaa yhdessä. 

Radalla Nähdään !!

#kartinclub #kartinclubtampere #kictampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #kartingracing #vainvoittajatmuistetaan #parastaaikaaradalla #tarjous #kartinglife #kokoperheelle #tekemistä #gokartracing #ystävänpäivä #lahjaidea

✨ TARJOUS YKSITYISTILAISUUDEN VARAAJALLE ✨

Oletko jo käynyt meidän kabinetissa?
Tämä tila on omiaan kisan jälkeisille jälkipeleille. Tässä voi analysoida mukavasti virvokkeiden parissa kisan tuloksia, tai ottaa vaikka korttipelit palauttavana!

Nyt koko helmikuun ajan minkä tahansa yksityistilaisuuden varaajalle kabinetti tunniksi kaupan päälle. Voit kysyä tarjousta myös pidemmistä jälkipeleistä esim. ruokailun kera.

Muista mainita varatessasi haluavasi hyödyntää tämän tarjouksen, jotta kabinetti tulee varmasti varaukselle mukaan! 🤝

Radalla Nähdään !!

#tarjous #kictampere #kartinclub #radallanähdä #mestareidenkoti #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #harrastus #radanbaari #työhyvinvoint #yrityksille
... See MoreSee Less

✨ TARJOUS YKSITYISTILAISUUDEN VARAAJALLE ✨

Oletko jo käynyt meidän kabinetissa? 
Tämä tila on omiaan kisan jälkeisille jälkipeleille. Tässä voi analysoida mukavasti virvokkeiden parissa kisan tuloksia, tai ottaa vaikka korttipelit palauttavana! 

Nyt koko helmikuun ajan minkä tahansa yksityistilaisuuden varaajalle kabinetti tunniksi kaupan päälle. Voit kysyä tarjousta myös pidemmistä jälkipeleistä esim. ruokailun kera. 

Muista mainita varatessasi haluavasi hyödyntää tämän tarjouksen, jotta kabinetti tulee varmasti varaukselle mukaan! 🤝

Radalla Nähdään !!

#tarjous #kictampere #kartinclub #radallanähdään #mestareidenkoti #kartinclubtampere #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #vainvoittajatmuistetaan #kartingracing #parastaaikaaradalla #kartinglife #kokoperheelle #tekemistä #lomatekemistä #harrastus #radanbaari #työhyvinvointi #yrityksille

Vuoden ensimmäinen lasten ja nuorten kartingleiri on jo ihan kohta! 🤩

26.-27.2. järjestettävällä leirillä pääsee pitämään hauskaa, oppimaan paljon uutta lajista, ja tutustumaan uusiin kavereihin. Ajoa leirillä on huikea määrä, ja varmasti jokaiselle harrastuksesta kiinnostuneelle tarpeeksi (ainakin näille kahdelle päivälle 😎).

Ilmoittautuminen on auki Vauhtikaupassa (linkki myös alla) ja sieltä löytyy myös kattavasti lisätietoa leiristä. Mukaan voi toki ilmoittautua myös laittamalla meille sähköpostia, tai soittamalla! 📞

vauhtikauppa.fi/product/kartingleirit-tampere-2024/

Leirillä Nähdään !!

#kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #radallanähdä #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #harrastus #kartingkoulu #uusiharrastus #kokoperheelle #tekemistälapsill #kartingleiri #lastenleiri #vauhtikauppa
... See MoreSee Less

Vuoden ensimmäinen lasten ja nuorten kartingleiri on jo ihan kohta! 🤩

26.-27.2. järjestettävällä leirillä pääsee pitämään hauskaa, oppimaan paljon uutta lajista, ja tutustumaan uusiin kavereihin. Ajoa leirillä on huikea määrä, ja varmasti jokaiselle harrastuksesta kiinnostuneelle tarpeeksi (ainakin näille kahdelle päivälle 😎). 

Ilmoittautuminen on auki Vauhtikaupassa (linkki myös alla) ja sieltä löytyy myös kattavasti lisätietoa leiristä. Mukaan voi toki ilmoittautua myös laittamalla meille sähköpostia, tai soittamalla! 📞

https://vauhtikauppa.fi/product/kartingleirit-tampere-2024/

Leirillä Nähdään !!

#kictampere #kartinclub #kartinclubtampere #radallanähdään #mestareidenkoti #karting #kartingmania #gokarting #kartingtime #parastaaikaaradalla #kartinglife #harrastus #kartingkoulu #uusiharrastus #kokoperheelle #tekemistä #tekemistälapsille #kartingleiri #lastenleiri #vauhtikauppa #lomatekemistä
Lataa lisää

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !