TIETOA MEISTÄ

2019-07-KIC-Vantaa-autot

Rata

2019-06-aloituskuva-yla

Ratamme on 1303m pitkä ja asfalttipäällysteinen. Radalla on mahdollisuus ajaa omilla sekä vuokra-autoilla. Ulkoradalla on käytössä aikuisten autot, johon minimipituusraja on 150 cm. Autoista löytyy säädettävät polkimet sekä penkki, jotta ajoasento saadaan sopivaksi kuljettajalle.
(huomioithan että vuokra-autoilla ei pääse ajamaan rankka sateen iskiessä).

Käytämme ajanottojärjestelmää, jossa jokaisen kuljettajan jokainen ajettu kierros kellotetaan tuhannesosasekunnin tarkkuudella. Ajon jälkeen tulokset on nähtävissä RaceFacer-sovelluksessa, voit myös pyytää kassalta tulosteen kierrosajoistasi.

Autot

2019-07-KIC-Vantaa-autot
Vain paras on riittävän hyvä. Siksi meillä on käytössä maailman parhaat kartingautot. Sodikart on kaikkien toimipisteidemme autojen toimittaja.

SODI SR5 -POWERKART

Sodi SR5 -karting-auto on meidän uusin ja tämän hetken radan tehokkain kartti. Auto on varustettu voimakkaalla 15 hevosvoimaisella polttomoottorilla, joka lisää auton kiihtyvyyttä ja huippu nopeutta verrattuna normaaliin 10 hv aikuisten autoon.
Kartti omaa erinomaisen ajettavuuden ja tietenkin turvavarusteet ovat parasta luokkaa.
Autoista löytyy hyvä skaala erilaisia säätöjä, joilla saat pituudesta ja painosta riippumatta täydellisen ajomukavuuden, ja tasaisen kilpailun aikaiseksi.
 • Penkin etäisyyden säätö
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeussäätö
 • kuljettajien painojen tasaus, max. +30kg

Lisäksi osasta autojamme (ja kypäriämme) löytyy kamerakiinnitys, jotta voit myös taltioida ajosi omalla kameralla!

Sodi SR5 -kartilla pääsevät ajamaan vähintään 145cm pitkät kuljettajat.
Kaudella 23 autot ovat käytössä yksityistilaisuuksissa, avoimissa viikkokisoissa ja tapahtumissa.
Katso kalenterista vapaat ajat ja varaa kartit omaan tilaisuuteen, tai osallistu meidän järjestämiin kisoihin / tapahtumiin.

SODI RT8 -aikuisten autot

Sodi RT8 aikuisten auto on varustettu 10 hevosvoimaisella polttomoottorilla, tehokas ja äärimmäisen mukava ajettava.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy hyvä skaala erilaisia säätöjä, joilla saat pituudesta ja painosta riippumatta täydellisen ajomukavuuden, ja tasaisen kilpailun aikaiseksi.
 • Penkin etäisyyden säätö
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeussäätö
 • kuljettajien painojen tasaus, max. +30kg

Lisäksi osasta autojamme (ja kypäriämme) löytyy kamerakiinnitys, jotta voit myös taltioida ajosi omalla kameralla!

Aikuisten autolla pääsevät ajamaan vähintään 145cm pitkät kuljettajat.

SODI 2DRIVE -kaksipaikkainen auto

Sodi 2DRIVE kaksipaikkainen Tandem-automme on varustettu samalla polttomoottorilla kuin aikuisten autot, ja hauska kokemus sekä kuljettajalle, että kyytiläiselle.
Erinomaisen ajettavuuden lisäksi turvavarusteet ovat parasta laatua.
Autoista löytyy isot penkit, joita voidaan tarvittaessa sovittaa pienemmille kuljettajille ja kyytiläisille lisäpenkeillä, jotka antavat tukea kylkiin, sekä tuovat kuljettajaa lähemmäs rattia. Lisäksi Tandem-autosta löytyy hyvät säädöt:
 • Polkimien etäisyyden säätö
 • Ratin korkeus- ja etäisyyssäätö

Autosta löytyy yhdet polkimet (kuljettajalle), mutta kaksi rattia, joten kyytiläiselläkin on mahdollisuus päästä fiilistelemään  ajamista. Pelkääjän paikan ratti voidaan asettaa synkronoimaan kuljettajan rattia, tai pysymään paikallaan.

Tandemissa kuljettajan tulee olla yleensä aikuinen, ja vähintään 150cm pitkä. Kyytiin voit ottaa lähes kenet tahansa vauvasta vaariin. Suosituspituus kyytiläiselle on kuitenkin 100cm normaalivauhdissa.

Ajovarusteet

011 KIC Vantaa 9-2019

Meiltä saat kaikki pakolliset ajovarusteet - ajon hintaan sisältyen!

Kypäristäkin löytyy laaja kokovalikoima. Meiltä löytyy XS kokoisia kypäriä kaksipaikkaisen auton kyytiläisille, ja suurimmat ovat kokoa XL. Kypärän alla tulee aina käyttää myös kypärähuppua, jonka saat myös meiltä lainaksi.
Ajohaalareita meiltä löytyy alkaen 145 senttisille kuljettajille, ja suurimmat haalarit ovat XXL kokoa.
Haalaria ei ole meillä tällä hetkellä pakko käyttää, ajo sujuukin mukavimmin rennoissa housuissa ja pitkähihaisella paidalla. Jos haluat kuitenkin käyttää ajohaalaria, mukaan kannattaa ottaa oma T-paita haalarin alle.
Ajot sujuvat parhaiten tasapohjaisilla kengillä, kuten lenkkareilla tai vapaa-ajan kengillä. Ethän saavu ajamaan varvassandaaleissa, crocseissa tai korkokengissä!

Ohjeita kuskeille

SLA_1391
(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Usein kysyttyä

2019-07-KIC-Vantaa-autot
Tässä on muutamia Usein Kysyttyjä Kysymyksiä. Jos sinulla on kuitenkin jotain asioita joihin et löydä vastausta tästä, voitte laittaa meille sähköpostia vantaa@kic.fi tai WhatsApp-viestin numeroon 0447-765 050. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 050.
Voinko tehdä varauksen 10 yksittäisajoon?

– Emme ikävä kyllä tee varauksia 12 minuutin yksittäisajoon, niitä pääsee ajamaan tulemalla paikan päälle, kun radalla on vapaata.

Mikä on minimi henkilömäärä millä voin varata kaveriporukan ajot?

– Minimiveloituksemme kaveriporukoiden Kimppakisoihin,  on kahdeksan henkilöä.

Voiko lapset ja aikuiset ajaa radalla samaan aikaan?

– Kalustossamme on ainoastaan aikuisten autoja, eli kaikki yli 150cm pitkät kuljettajat ajavat samaan aikaan.

Mitä varusteita tarvitsen tullessani ajamaan?

– Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon ja ajohaalarin alla tulee olla ainakin T-paita. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Mihin saan tavarani ajon ajaksi?

– Yleisistä pukutiloista löytyy lukollisia kaappeja. Arvotavarat on hyvä kuitenkin jättää kaiken varmuuden vuoksi esimerkiksi autoon.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

– Mikäli tilaisuus halutaan perua veloituksetta, tulee peruutus hoitaa 14 vuorokautta ennen varattua tilaisuutta. Jos peruutus hoidetaan 8 vuorokautta ennen varattua tilaisuutta, laskutetaan 50% tilaisuuden hinnasta. 8 vuorokauden jälkeen tulleet peruutukset laskutetaan kokonaan.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

– Voitte soittaa numeroomme 0447-765 050 tai laittaa sähköpostia vantaa@kic.fi

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua että ehtii ajamaan?

– Suosittelemme saapumaan paikan päälle noin tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

– Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi maksimissaan 12 kuljettajaa samaan aikaan radalla jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 15 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

– Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

– Kyllä, meiltä löytyy kahvio ja ajoja voi seurata radan viereltä esimerkiksi katsomostamme josta on hyvä näkyvyys koko radalle.

Kiitos varauksestasi Vantaan Kart in Clubille

vantaa-1

Olemme koonneet oheen tärkeimpiä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotta saapuminen ja tilaisuuden viettäminen olisi teille helppoa, hauskaa ja sujuvaa!

  • Olette saaneet varausvahvistuksen yhteydessä saapumisajan. Noudatattehan saapumisaikaa, ja ilmoitatte meille mahdollisimman ajoissa, mikäli saapumisenne viivästyy. Näin saatte rauhassa valmistautua ajotilaisuuteen, eikä paikan päällä synny tarpeetonta kiirettä.
  • Voitte luoda kuljettajaprofiilit ennakkoon sähköpostissa saamanne linkin kautta. Kuljettajaprofiili tulee jokaisen radalle menevän kuljettajan tehdä.
  • Kuittaattehan varausvahvistuksen hyväksytyksi kolmen päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Näin varauksenne pysyy voimassa tilaisuuden ajankohtaan saakka.
  • Halutessanne voitte vielä kruunata tilaisuuden palkintojenjakoseremonialla, jossa kolme parasta palkitaan pokaalein ja alkoholittomin skumppapulloin, joita saa suihkuttaa F1 tyyliin! Tilaa palkintojenjakoseremonia sähköpostilla ilmoittamalla hintaan 150€.
Saapuminen Kart in Clubille

Kart in Club Vantaa sijaitsee Vantaan vauhtipuistossa, osoitteessa Katriinantie 31. Paikan päälle on helpointa saapua omalla autolla.

Paikalle on opastus Katriinantieltä. Katriinantieltä käännytään Vauhtipuiston alueelle, jossa sijaitsee myös motocross-rata. Tätä tietä jatketaan eteenpäin kääntymättä motocross-radalle.

Ajovarusteet

Kuljettajat saavat meiltä kaikki tarvittavat ajovarusteet.

 • Kypärät (pakollinen)
 • Ajohaalarit ja kypärähuput (ei pakolliset)

Mukaan kannattaa itse ottaa tasapohjaiset lenkkarit tai vapaa-ajan kengät. Näillä ajo onnistuu kaikkein parhaiten. Valitsethan varusteesi sään mukaan, kylmillä keleillä suosittelemme ottamaan mukaan hanskat.

Mikäli aiot ajaa ilman ajohaalaria, kannattaa vaatteiksi valita rento ja mukava setti.

Kuljettajavaatimukset

Ajot ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulisi kuljettajilta löytyä vähintään 150cm, tai aiempaa kokemusta meidän radalla ajamisesta. Lyhyemmät kuljettajat eivät välttämättä yllä auton hallintalaitteisiin (ratti ja polkimet).

Ajojen tiedetään sujuneen jopa yli 2m kuljettajilla.

Kahviosta purtavaa ja virvokkeita

Meillä on kattava valikoima tilaisuuden ajaksi ja jälkipuinteihin tarkoitettuja tarjottavia. Ilmoitattehan etukäteen, mitä haluatte tilaisuudessa tarjottavan. 

 • Sämpylät 5€/kpl
 • Hampurilaiset 10€/kpl

Lisäksi kahviosta ilman ennakkovarausta aina tarjolla:

 • Vaihtuva valikoima suklaapatukoita, karkkipusseja ja muuta pientä makeaa.
 • Vaihtuva valikoima virvoitusjuomia, energiajuomia, jääteetä, urheilujuomia, kivennäis- ja makuvesiä.
 • Vaihtuva valikoima pientä suolaista.
 • Vaihtuva valikoima mietoja ja väkeviä alkoholijuomia (A-oikeudet).
 • Tarkemmat tiedot ajankohtaisesta valikoimasta saat henkilökunnaltamme.
unnamed
Kaudella 2023 niin vuokra-autoilla ajavien myös omilla motoilla ja autoilla radallamme ajavien tulee luoda kuljettajaprofiili. Mikäli sinulla ei vielä sellaista ole voit luoda sen etukäteen alla olevasta linkistä tai paikan päälle saapuessasi. Kuljettajaprofiilin luodessasi hyväksyt radan säännöt, joten luethan ne tarkkaan!

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

AJONVARAUS

Voit varata suoraan netistä meille yksittäisajoja ja enimmillään 12 kuskin ajotilaisuuksia kuten karting kilpailuita. Alta löydät linkit hinnastoomme ja ajonvaraukseen.
Ajamaan pääsee monesti myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme olemaan radalle yhteydessä soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä 0447-765 060 ennen saapumista vaikka varauskalenteri näyttäisi radalla olevan tilaa.

2.

SEURAA OHJEITA

Kun olet tehnyt ajonvarauksen radalle saat siitä sähköpostin, jossa ohjeet miten toimia ennen ajamaan tulemista.
Mikäli tulet ajamaan ilman ajonvarausta tee itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

3.

SAAVU RADALLE

Ajonvarauksen tehneenä ilmoittaudu vain radan vastaanottotiskillä ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumistamme ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
TUNTI AJOA PUTKEEN

TUNTI AJOA PUTKEEN

Jul 24, 7:00pm - Jul 24, 8:00pm+1Jul 31, 7:00pm - Jul 31, 8:00pm

Kart in Club VANTAA

TUNTI AJOA PUTKEEN KART IN CLUB VANTAAN UULKORADALLA.


Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 60 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa, ja käydä puolessa välissä varikkopysähdyksellä vaihtamassa kuljettajaa.Hinta 90 euroa POWERKARTILLA*.

Tunti ajoa putkeen ajetaan aina keskiviikkoisin 19:00-20:00.Maksimissaan 15 autoa otetaan mukaan/tapahtuma. Ensisijaisesti paikat menevät Vauhtikaupasta ennakkoon ostaneille, mikäli paikkoja jää vapaaksi, voi paikan päällä vielä ilmoittautua mukaan ennen tilaisuuden alkua. Kuljettajilta toivotaan saapumista paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ajon alkua

HUOM. Käyttäessäsi liikuntaetua maksutapana paikkaa ostaessasi, ostos on HENKILÖKOHTAINEN. Et siis voi lunastaa useampaa paikkaa samaan tapahtumaan liikuntaedulla. Jos sinun liikuntaetuasi ei löydy maksutavoista, voit myös ostaa paikan liikuntaeduilla soittamalla radalle.

*Toivomme, että POWERKART ajon ostajilla on aikaisempaa kokemusta kartingista.Lisätietoa tai ohjeita kaipaaville:
Sähköpostilla: vantaa@kic.fi
Puhelimitse: 044 7765 050

Radalla Nähdään !
... See MoreSee Less

7 interested
30MIN AJOA PUTKEEN

30MIN AJOA PUTKEEN

Jul 28, 5:30pm - Jul 28, 8:30pm

Kart in Club VANTAAkatriinantie 31Vantaa,01530 Map

30 MINUUTTIA AJOA PUTKEEN KART IN CLUB VANTAAN ULKORADALLA.


Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 30 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa, ja käydä puolessa välissä varikkopysähdyksellä vaihtamassa kuljettajaa.Hinta 60 euroa POWERKARTILLA*.

30 min ajoa putkeen ajetaan sunnuntaisin 17:30-18:00.Maksimissaan 15 autoa otetaan mukaan/tapahtuma. Ensisijaisesti paikat menevät Vauhtikaupasta ennakkoon ostaneille, mikäli paikkoja jää vapaaksi, voi paikan päällä vielä ilmoittautua mukaan ennen tilaisuuden alkua. Kuljettajilta toivotaan saapumista paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ajon alkua

HUOM. Käyttäessäsi liikuntaetua maksutapana paikkaa ostaessasi, ostos on HENKILÖKOHTAINEN. Et siis voi lunastaa useampaa paikkaa samaan tapahtumaan liikuntaedulla. Jos sinun liikuntaetuasi ei löydy maksutavoista, voit myös ostaa paikan liikuntaeduilla soittamalla radalle.

*Toivomme, että POWERKART ajon ostajilla on aikaisempaa kokemusta kartingista.Lisätietoa tai ohjeita kaipaaville:
Sähköpostilla: vantaa@kic.fi
Puhelimitse: 044 7765 050

Radalla Nähdään !
... See MoreSee Less

8 interested
KAIKILLE AVOIMET KILPAILUT, 100KG -LUOKKA

KAIKILLE AVOIMET KILPAILUT, 100KG -LUOKKA

Aug 15, 6:00pm - Aug 15, 8:00pm

katriinantie 31, 01530 Vantaa, Finland Map

Kaikille avoimet kilpailut järjestetään joka viikko Torstaisin,
valitse haluamasi kisapäivä alta valikosta.
Kello 18:00-20:00*
*Aika vaihtelee kilpailuohjelman mukaan.Tämä kilpailu on kaikille avoin; Ei väliä oletko kokenut kisakuski tai vasta aloittelemassa kartingkisaamista!

Kilpailussa on myös mahdollista kerätä Sodi World Series Sprintcupin pisteitä. SWS ilmoittaumis ohjeet alla.KILPAILUFORMAATIT JA AIKATAULU
SPRINT
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 6 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. 15 min
19:10 – Kilpailulähtö 2. 15 min
19:35 – Kilpailulähtö 3. 15 min

Kilpailulähtöön 1. lähdetään aika-ajo tulosten mukaisesti, kilpailulähtöön 2. ensimmäisen lähdön nopeimpien aikojen perusteella ja kilpailulähtöön 3. toisen lähdön nopeimpien aikojen perusteella.

Kaikki kisalähdöt suoritetaan lentävinä lähtöinä.

Autot vaihtuvat joka lähtöön; Kuljettajalla ei saa olla sama auto kahdessa lähdössä kisan aikana.

SPRINT – REVERSE
Sama kuin sprint, mutta rataa ajetaan toiseen suuntaan.LONG SPRINT
18:00 – Kilpailulähtö 1. 30 min
18:40 – Kilpailulähtö 2. 30 min
19:20 – Kilpailulähtö 3. 30 min

Jokainen kilpailulähtö suoritetaan lentävänä lähtönä, johon tietokone on arponut autojen numerot kuskeille ja lähtö sijan.SHORT HEATS, SPRINT
18:00 – Aika-ajo 4 min
18:10 – Kilpailulähtö 1. 8 min
18:25 – Kilpailulähtö 2. 8 min
18:40 – Kilpailulähtö 3. 8 min
19:00 – Kilpailulähtö 4. 8 min
19:20 – Kilpailulähtö 5. 8 min
19:40 – Kilpailulähtö 6. 8 min

Kilpailussa ajetaan yhteesä 6 lähtöä nopeaan tahtiin; Joka lähdössä ajaa kaikki kuljettajat.

Joka toiseen lähtöön kuljettajille arvotaan auto(ei samaa autoa) ja lähtöruudut tulevat edellisen lähdön nopeimpien aikojen perusteella(pl. ensimmäinen lähtö AA perusteella.).

Jokainen kilpailulähtö suoritetaan lentävänä lähtönä.

SWS kuskit; Pisteet saa “kolmesta” lähdöstä ja yksi lähtö on tässä tapauksessa kahden kisan yhteenlaskettu pistemäärä, jonka pohjalta sijoittuminen lasketaan. Eli Lähtö 1 + Lähtö 2 = 1 SWS kisa.SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISKRITEERIT
Kuljettajien omat lisäpainoratkaisut ovat hyväksyttäviä (esim. painoliivit, nilkkapainot).

Rangaistuksen voi saada kilpailussa vaarallisesta ajotavasta, törmäilystä, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödyn saamisesta, sekä epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Osallistuminen edellyttää pituutta +145cm ja painoraja väh. 100kg (lisäpainomahdollisuus 30kg). Meiltä kuljettajat saavat tarvittaessa varusteet (haalarit, kypärät,kypärämyssyt), jotka sisältyvät osallistumismaksuun. Myös omilla ajovarusteilla ja esimerkiksi omalla painoliivillä saa ajaa.

Ostathan paikkasi Vauhtikaupasta, SWS-sivustolla ilmoittautuminen ei riitä ilmoittautumiseen. Otamme paikanpäällä 30 minuuttia ennen kilpailun alkua osallistujia mukaan, mikäli paikkoja on vielä vapaana.Lisätietoja kilpailusta:
vantaa@kic.fi
Puh. 044 776 5050ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN SWS-sivustolla
⇒ Kilpailuita varten tulisi luoda oma SWS (Sodi World Series) profiili:
www.sodiwseries.com/en-gb/become-sws-driver.htm
⇒ Oman Profiilin luomisen jälkeen sähköpostiisi tulee linkki, jonka kautta aktivoit profiilisi
⇒ Tämän jälkeen kirjaudut omilla tunnuksillasi SWS- sivustolle ja voit ilmoittautua kilpailuihin radan sivun kautta:
SIJAINTI
Kart in Club VANTAA löytyy Vantaan Vauhtipuiston alueelta. Paikalle on opastus Katriinantieltä. Katriinantieltä käännytään Vauhtipuiston alueelle, jossa sijaitsee myös motocross-rata. Tätä tietä jatketaan eteenpäin kääntymättä motocross-radalle.
OSOITE : Katriinantie 31, Vantaa
... See MoreSee Less

17 interested

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksistamme, tapahtumistamme ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

NYT ON MAHDOLLISTA KOKEA KARTINGIN LISÄKSI RATA-AUTOILUN MAAILMA 🔥

Tunnin karting GP:n tai pitemmän kisan varaajalle on nyt huima etu kun voittajakolmikko pääsee tutustumaan myös rata-autoilun maailmaan, radan Renault Clio CUP -rata-autolla.

Edun arvo on 590€ ja on saatavilla vain keskiviikko päivänä järjestettäviin tilaisuuksiin. Varattu tilaisuus pitää olla vähintään tunnin karting GP, eli Grand Prix -paketti ja ajettava radan nopeammilla Powerkarteilla. Tutustuminen on 7 kierrosta per voittajakolmikon kuski kisan päätteeksi kartingradan viereisellä Vantaa Circuit -autoradalla.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin kerromme lisää ja tehdään varaus!
Tarjous voimassa 31.08.2024 mennessä järjestettäviin tilaisuuksiin,

Radalla Nähdään!!
... See MoreSee Less

NYT ON MAHDOLLISTA KOKEA KARTINGIN LISÄKSI RATA-AUTOILUN MAAILMA 🔥

Tunnin karting GP:n tai pitemmän kisan varaajalle on nyt huima etu kun voittajakolmikko pääsee tutustumaan myös rata-autoilun maailmaan, radan Renault Clio CUP -rata-autolla.

Edun arvo on 590€ ja on saatavilla vain keskiviikko päivänä järjestettäviin tilaisuuksiin. Varattu tilaisuus pitää olla vähintään tunnin karting GP, eli Grand Prix -paketti ja ajettava radan nopeammilla Powerkarteilla. Tutustuminen on 7 kierrosta per voittajakolmikon kuski kisan päätteeksi kartingradan viereisellä Vantaa Circuit -autoradalla.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin kerromme lisää ja tehdään varaus!
Tarjous voimassa 31.08.2024 mennessä järjestettäviin tilaisuuksiin,

Radalla Nähdään!!

Kohta Laitetaan karttia taas radalle, eli tervetuloa Lauantai ajoille 🔥

Tänään rata avoinna 11:00-19:00,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Kohta Laitetaan karttia taas radalle, eli tervetuloa Lauantai ajoille 🔥

Tänään rata avoinna 11:00-19:00,

Radalla Nähdään !!

Tänään illasta laitetaan taas kuskit koville Tunti Putkeen Ajossa !

Voit ajaa koko tunnin yksin tai jakaa auton kavereiden kanssa. Tässä kuski laitetaan koetukselle.

Tunnin ajoon pääset mukaan ostamalla paikan vauhtikauppa.fi -verkkokaupasta ja killauttamalla radalle ja ilmoittautumalla mukaan,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Tänään illasta laitetaan taas kuskit koville Tunti Putkeen Ajossa !

Voit ajaa koko tunnin yksin tai jakaa auton kavereiden kanssa. Tässä kuski laitetaan koetukselle.

Tunnin ajoon pääset mukaan ostamalla paikan vauhtikauppa.fi -verkkokaupasta ja killauttamalla radalle ja ilmoittautumalla mukaan,

Radalla Nähdään !!

Comment on Facebook

Tämän illan kisa ei näy tapahtumissa, ja ovat muutenkin oudossa järjestyksessä tapahtumakalenterissa. Kart in Club VANTAA

2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

Miten olisi, tänään viikko pakettiin illan 30min putkeen ajolla🔥

Vauhtikaupasta saat varattua oman paikan ajoon,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Miten olisi, tänään viikko pakettiin illan 30min putkeen ajolla🔥

Vauhtikaupasta saat varattua oman paikan ajoon,

Radalla Nähdään !!
2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

Viikonloppuna ottamaan selvää siitä kuka se on oikeasti se nopein, ja tietenkin ulkoradalla 🔥

Tervetuloa ajamaan,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Viikonloppuna ottamaan selvää siitä kuka se on oikeasti se nopein, ja tietenkin ulkoradalla 🔥

Tervetuloa ajamaan,

Radalla Nähdään !!
2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

Ensin tiukkaa vääntöä ulkokarting radalla kärki sijoista ja sitten lauteille puimaan mitä kisassa nyt tapahtuikaan, kuka ajoi ulos ja miksi, kenet kiilattiin ja kenelle osui radan parhat vehkeet.

Juuri valmistunut radan perinteinen suomalainen sauna puulämmitteisellä kiukaalla takaa kaiken tämän piristävien kesälöylyjen lomassa, ja tästä onkin mahtava startata sitten kohti seuraavaa päivän etappia!

Selaa paketteja ja varaa ajotilaisuudet saunalla meiltä sähköpostitse,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Ensin tiukkaa vääntöä ulkokarting radalla kärki sijoista ja sitten lauteille puimaan mitä kisassa nyt tapahtuikaan, kuka ajoi ulos ja miksi, kenet kiilattiin ja kenelle osui radan parhat vehkeet.

Juuri valmistunut radan perinteinen suomalainen sauna puulämmitteisellä kiukaalla takaa kaiken tämän piristävien kesälöylyjen lomassa, ja tästä onkin mahtava startata sitten kohti seuraavaa päivän etappia!

Selaa paketteja ja varaa ajotilaisuudet saunalla meiltä sähköpostitse,

Radalla Nähdään !!

Comment on Facebook

Onpa hieno 👍😊

Matti Katajainen ajoi ulos, koska työnsin.

2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

NYT ON MAHDOLLISTA KOKEA KARTINGIN LISÄKSI RATA-AUTOILUN MAAILMA 🔥

Tunnin karting GP:n tai pitemmän kisan varaajalle on nyt huima etu kun voittajakolmikko pääsee tutustumaan myös rata-autoilun maailmaan, radan Renault Clio CUP -rata-autolla.

Edun arvo on 590€ ja on saatavilla vain keskiviikko päivänä järjestettäviin tilaisuuksiin. Varattu tilaisuus pitää olla vähintään tunnin karting GP, eli Grand Prix -paketti ja ajettava radan nopeammilla Powerkarteilla. Tutustuminen on 7 kierrosta per voittajakolmikon kuski kisan päätteeksi kartingradan viereisellä Vantaa Circuit -autoradalla.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin kerromme lisää ja tehdään varaus!

Tarjous voimassa 31.08.2024 mennessä järjestettäviin tilaisuuksiin,

Radalla Nähdään!!
... See MoreSee Less

2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

Vauhtia, ja lisää vauhtia ‼

Tuntuuko normaali 12 minuutin sessio pituus liian lyhyeltä eikä haasta enää tarpeeksi?

Radalla ajetaan joka viikko pidempiä puolentunnin tai jopa tunnin mittaisia ajoja, jossa laitetaan kuskin kunto ja ajotaidot koetukselle.

🏎TUNTI AJOA PUTKEEN
Joka Keskiviikko, 19:00-20:00

🏎30MIN AJOA PUTKEEN
Joka Sunnuntai, 17:30-18:00

Pidemmät ajot ajetaan radan nopeammilla Powerkart -autoilla ja niihin on paikkoja vain 15 kappaletta per ajo, joten ne kannattaa ostaa ennakkoon vauhtikauppasta.

Tervetuloa viettämään hauska ja vauhdikas päivä ulkoradalla,

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Vauhtia, ja lisää vauhtia ‼

Tuntuuko normaali 12 minuutin sessio pituus liian lyhyeltä eikä haasta enää tarpeeksi?

Radalla ajetaan joka viikko pidempiä puolentunnin tai jopa tunnin mittaisia ajoja, jossa laitetaan kuskin kunto ja ajotaidot koetukselle.

🏎TUNTI AJOA PUTKEEN
Joka Keskiviikko, 19:00-20:00

🏎30MIN AJOA PUTKEEN
Joka Sunnuntai, 17:30-18:00

Pidemmät ajot ajetaan radan nopeammilla Powerkart -autoilla ja niihin on paikkoja vain 15 kappaletta per ajo, joten ne kannattaa ostaa ennakkoon vauhtikauppasta.

Tervetuloa viettämään hauska ja vauhdikas päivä ulkoradalla,

Radalla Nähdään !!
2 weeks ago
Kart in Club VANTAA

Ai että, sateet takana ja taas on aurinko keskellä taivasta ☀️

Tänään ulos ajamaan 🔥

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Lataa lisää

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer sovelluksen puhelimeesi
 • jaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereittesi kesken

 • teet omat kisasi ja haastat kaverisi
  niihin.

 • seuraat ratojen nopempien kuskien
  listaa ja omaa sijoitusta siinä.

 • voit verrata tuloksiasi ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kaverisi ajojen kierrosajat,
  kisa tulokset ja ajo historiat

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä niin selvitetään asia yhdessä !