TIETOA MEISTÄ

Ohjeita kuskeille

Yleiset ohjeet ja säännöt

(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Kiitos varauksestasi Espoon Kart in Clubille

Olemme koonneet oheen tärkeimpiä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotta saapuminen ja tilaisuuden viettäminen olisi teille helppoa, hauskaa ja sujuvaa!

 • Olette saaneet varausvahvistuksen yhteydessä saapumisajan. Noudatattehan saapumisaikaa, ja ilmoitatte meille mahdollisimman ajoissa, mikäli saapumisenne viivästyy. Näin saatte rauhassa valmistautua ajotilaisuuteen, eikä paikan päällä synny tarpeetonta kiirettä.
 • Voitte luoda kuljettajaprofiilit ennakkoon sähköpostissa saamanne linkin kautta. Kuljettajaprofiili tulee jokaisen radalle menevän kuljettajan tehdä.
 • Kuittaattehan varausvahvistuksen hyväksytyksi kolmen päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Näin varauksenne pysyy voimassa tilaisuuden ajankohtaan saakka.
 • Peruutukset/muutokset varaukseen tulee tehdä viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta, mm:
  • Kuskien määrän ja kokonaisosallistujamäärän muutokset
  • Tilaisuuden peruminen
  • Tilaisuuden vaihtaminen
 • Mikäli tilaaja ei ilmoita varausta koskevia muutoksia Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan tarjouksen mukaan tai osallistujamäärän kasvaessa uuden osallistujamäärän mukaisesti.

Saapuminen Kart in Clubille

Kart in Club Espoo sijaitsee osoitteessa Ruukintie 6. Paikan päälle voi saapua helposti niin pyörällä, bussilla, metrolla tai omalla autollakin!

Autolle löytyy reilusti ilmaista parkkitilaa heti sisäänkäynnin läheisyydessä.

Ajovarusteet

Kuljettajat saavat meiltä kaikki tarvittavat ajovarusteet.

 • Kypärät (pakollinen)
 • Ajohaalarit ja kypärähuput (ei pakolliset)

Mukaan kannattaa itse ottaa tasapohjaiset lenkkarit tai vapaa-ajan kengät. Näillä ajo onnistuu kaikkein parhaiten. Mikäli aiot ajaa ilman ajohaalaria, kannattaa vaatteiksi valita rento ja mukava setti.

Kuljettajavaatimukset

Ajot ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulisi kuljettajilta löytyä vähintään 140cm, tai aiempaa kokemusta meidän radalla ajamisesta. Lyhyemmät kuljettajat eivät välttämättä yllä auton hallintalaitteisiin (ratti ja polkimet).

Ajojen tiedetään sujuneen jopa yli 2m kuljettajilla.

Muistathan tutustua lisätarjontaamme

Palkintoseremonia

 • Pidämme teille finaalin päätteeksi palkintojenjako tilaisuuden radan podiumilla jossa kolme kärki kuljettajaa palkitaan pokaalein ja tarjotaan kuohuvaa (alc. ja non-alc.) kisaan osallistuneille kuskeille, sekä valokuvaamme voittajat sekä koko ajoryhmän.
 • Valitse tämä mukaan pakettiisi kun haluat päättää kilpailun voiton juhlaan !

+90€/tilaisuus

Premium -tilaisuus

 • Premium tilaisuus tarjoaa kuskeille enemmän ajettavaa ja kovemman kilpailun.
 • Sisältö Grand Prix -pakettiin; Lämmittely pudotetaan paketista kokonaan poissa ja tilalle tulee pidempi aika-ajo, sekä kaksi lisäkilpailua erottamaan ne oikeat Mestarit joukosta !
 • Kilpailun voittaja lasketaan kolmen finaalin yhteenlaskettujen pisteiden mukaan. Lisää kokonaiskilpailun kestoa n. 30 minuuttia.
 • Sisältö Grande Final -pakettiin; Räätälöidään tapauskohtaisesti kuljettajamäärän mukaan.

+40€/kuljettaja

Painojen tasaus

 • Tasoita kilpailua kuljettajien painojen mukaan!
 • Kilpailusta saadaan tasaväkisempi kun autoista säädetään moottorin vääntömomenttiä suhteessa kuskin painoon; Näin kisassa mitataan kuljettajan taitoa, ei painoa !

+75€/tilaisuus

Lisää tehoa !

 • Onko porukkasi täynnä karting konkareita joilla kartit pysyvät hallinnassa kovemmassakin vauhdissa? Osta autoihin lisää tehoa kilpailun ajaksi.
 • Säädämme Sodi RSX2 -sähkö kartteihin lisää potkua niin kilpailusta saadaan vieläkin vauhdikkaampi !

+190€/tilaisuus

Boost käyttöön

 • Ratista Boost -näppäintä painamalla lisää tehoa ohitustilanteisiin? Kyllä kiitos !
 • Kytkemme Finaaleihin Boost ominaisuuden käyttöön autoihin jota voi käyttää yhteensä 30 sekunttia per Finaali.

+50€/tilaisuus

Usein kysyttyä

Tässä on muutamia Usein Kysyttyjä Kysymyksiä. Jos sinulla on kuitenkin jotain asioita joihin et löydä vastausta tästä, voitte laittaa meille sähköpostia espoo@kic.fi tai WhatsApp-viestin numeroon 0447-765 050. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 050.
Mikä on minimi henkilömäärä millä voin varata kaveriporukan ajot?

– Minimiveloituksemme kaveriporukoiden Kimppakisoihin ja yksityistilaisuuksiin on kahdeksan henkilöä.

Mitä varusteita tarvitsen tullessani ajamaan?

– Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon ja ajohaalarin alla tulee olla ainakin T-paita. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Mihin saan tavarani ajon ajaksi?

– Yleisistä pukutiloista löytyy kaapit joihin lukot saatte vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat on hyvä kuitenkin jättää kaiken varmuuden vuoksi esimerkiksi autoon.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

– Peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen varattua tilaisuutta. Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Mikä lasten ikäraja on?

– Lapsille ei ole tiettyä ikärajaa, suositusikä on noin 10 vuotta, pituutta tulisi löytyä vähintään 140cm.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

– Voitte soittaa numeroomme 0447-765 060 tai laittaa sähköpostia espoo@kic.fi

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua että ehtii ajamaan?

– Suosittelemme saapumaan paikan päälle noin tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

– Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-12 kuljettajaa samaan aikaan radalla jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 14 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

– Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

– Totta kai! Radalta löytyy kahvio, josta voi seurata ajoja.

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

AJONVARAUS

Voit varata suoraan netistä meille yksittäisajoja ja enimmillään 12 kuskin ajotilaisuuksia kuten karting kilpailuita. Alta löydät linkit hinnastoomme ja ajonvaraukseen.
Ajamaan pääsee monesti myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme olemaan radalle yhteydessä soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä 0447-765 060 ennen saapumista vaikka varauskalenteri näyttäisi radalla olevan tilaa.

2.

SEURAA OHJEITA

Kun olet tehnyt ajonvarauksen radalle saat siitä sähköpostin, jossa ohjeet miten toimia ennen ajamaan tulemista.
Mikäli tulet ajamaan ilman ajonvarausta tee itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

3.

SAAVU RADALLE

Ajonvarauksen tehneenä ilmoittaudu vain radan vastaanottotiskillä ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
HAPPY HOUR

HAPPY HOUR

Apr 17, 3:00pm - Apr 17, 4:00pm+17Apr 18, 3:00pm - Apr 18, 4:00pmApr 23, 3:00pm - Apr 23, 4:00pmApr 24, 3:00pm - Apr 24, 4:00pmApr 25, 3:00pm - Apr 25, 4:00pmApr 30, 3:00pm - Apr 30, 4:00pmMay 2, 3:00pm - May 2, 4:00pmMay 7, 3:00pm - May 7, 4:00pmMay 8, 3:00pm - May 8, 4:00pmMay 14, 3:00pm - May 14, 4:00pmMay 15, 3:00pm - May 15, 4:00pmMay 16, 3:00pm - May 16, 4:00pmMay 21, 3:00pm - May 21, 4:00pmMay 22, 3:00pm - May 22, 4:00pmMay 23, 3:00pm - May 23, 4:00pmMay 28, 3:00pm - May 28, 4:00pmMay 29, 3:00pm - May 29, 4:00pmMay 30, 3:00pm - May 30, 4:00pm

Ruukintie 6, 02330 Espoo, Finland Map

Happy hour, eli 15 minuutin ajot, tiistaista torstaihin 14:00-16:00! Voit varata ajot ennakkoon tai tulla vain paikan päälle.

Happy Hour ei ole voimassa Vappupäivänä 1.5. tai helatorstaina 9.5.

8 interested
30 MIN PUTKEEN TORSTAISIN

30 MIN PUTKEEN TORSTAISIN

Apr 18, 7:30pm - Apr 18, 8:00pm+6Apr 25, 7:30pm - Apr 25, 8:00pmMay 2, 7:30pm - May 2, 8:00pmMay 9, 7:30pm - May 9, 8:00pmMay 16, 7:30pm - May 16, 8:00pmMay 23, 7:30pm - May 23, 8:00pmMay 30, 7:30pm - May 30, 8:00pm

Ruukintie 6, 02330 Espoo, Finland Map

30 MINUUTTIA AJOA PUTKEEN Espoon sisäradalla sähkökäyttöisillä Sodin RSX2 -autoilla.

PÄÄSET SELAAMAAN TAPAHTUMAPÄIVIÄ JA VALITSEMAAN ITSELLESI SOPIVAN TEKSTIN LOPUSTA VALIKOSTA.

Ajon voi ajaa täysin ilman keskeytyksiä, tai halutessaan voi 30 minuuttia myös jakaa toisen kuljettajan kanssa, ja käydä puolessa välissä varikkopysähdyksellä vaihtamassa kuljettajaa.
Ajot kustantaa 40 euroa normaaliteholla, 50 euroa PRO-teholla* ja 60 euroa POWERKART-teholla**.

Normaali- ja PRO-teholla ajetaan parillisina viikkoina ja PRO- ja POWERKART-tehoilla parittomina viikkoina.

Maksimissaan 14 autoa otetaan mukaan/tapahtuma. Ensisijaisesti paikat menevät Vauhtikaupasta ennakkoon ostaneille, mikäli paikkoja jää vapaaksi, voi paikan päällä vielä ilmoittautua mukaan ennen tilaisuuden alkua. Kuljettajilta toivotaan saapumista paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ajon alkua

HUOM. Käyttäessäsi liikuntaetua maksutapana paikkaa ostaessasi, ostos on HENKILÖKOHTAINEN. Et siis voi lunastaa useampaa paikkaa samaan tapahtumaan liikuntaedulla.

*Normaalinopeudella tulee olla ajanut alle 33.500 sek
**PRO-teholla tulee olla ajanut alle 30.500 sek

Lisätietoa tai ohjeita kaipaaville:
Sähköpostilla: espoo@kic.fi
Puhelimitse: 044 7765 060

Radalla Nähdään !
... See MoreSee Less

1 interested
KAIKILLE AVOIN VIIKKOKILPAILU – ESPOO

KAIKILLE AVOIN VIIKKOKILPAILU – ESPOO

Apr 30, 6:00pm - Apr 30, 8:00pm+2May 14, 6:00pm - May 14, 8:00pmMay 28, 6:00pm - May 28, 8:00pm

Ruukintie 6, 02330 Espoo, Finland Map

Sisäkarting on oiva harrastus ja järjestämmekin vuositasolla lukuisia kilpailuita, joihin ei tarvitse olla ammattilainen osallistuakseen! Viikkokilpailut on suunnattu erityisesti harrastelijoille.
Keväällä 2024 viikkokilpailuita ajetaan Espoossa kahden viikon välein tiistaisin klo 18:00 alkaen. Jotta osallistuminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, saat meiltä kaikki varusteet!


Kilpailuformaatti ja aikataulu:
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 3 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. (10 min, myös SWS e-sprint pisteet)
19:10 – Kilpailulähtö 2. (10 min, myös SWS e-sprint pisteet)
19:35 – Super pole + Kilpailulähtö 3. (10 min, myös SWS e-sprint pisteet)

Kilpailulähtöön 1. lähdetään aika-ajo tulosten mukaisesti, kilpailulähtöön 2. ensimmäisen lähdön nopeimpien aikojen perusteella ja kilpailulähtöön 3. superpole aika-ajon mukaisesti.

Superpole on yhden kierroksen aika-ajo, johon lähdetään lentävällä lähdöllä.

Pidämme oikeudet aikataulujen ja kilpailuformaatin muutoksiin jos kuljettajamäärä ylittää radan maksimi kapasiteetin.

Säännöt ja osallistumiskriteerit
Kuljettajien painot tasataan 90 kg mukaan sähkökarttien tehosäädöllä: 90, 80, 70. Osallistuminen vaatii kuljettajan minimipainoa 70 kg, omat painoratkaisut sallittuja.

Rangaistuksen voi saada kilpailussa vaarallisesta ajotavasta, törmäilystä, oikaisemisesta, alipainosta tai muusta väärällä tavalla hyödyn saamisesta, sekä epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Ilmoittautuminen
Osallistumismaksu kilpailuun on 60€/kuljettaja/osakilpailu. Huomioithan, että maksaessasi liikuntaedulla on ilmoittautuminen henkilökohtainen.

vauhtikauppa.fi/product/kaikille-avoin-viikkokilpailu-espoo/

Kilpailusta jaetaan pisteet Sodi World Seriesiin, joten luothan SWS-kuljettajaprofiilisi tästä.
... See MoreSee Less

3 interested
KARTINGLEIRI 03.-04.06.2024

KARTINGLEIRI 03.-04.06.2024

Jun 3, 9:00am - Jun 3, 2:00pm+1Jun 4, 9:00am - Jun 4, 2:00pm

Ruukintie 6, 02330 Espoo, Finland Map

Kart in Club Espoon nuorten kartingleirit järjestetään koulujen loma-aikoina.

Leiri kestää kaksi päivää (maanantai ja tiistai), ja se alkaa aina maanantaina kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00.

Mukaan otetaan aikuisten autoilla ajavia kuljettajia, eli pituutta tulisi olla +140cm.

Leiri pitää sisällään paljon ajoharjoittelua, harjoituskilpailuja, joukkuekilpailuja ja hieman teoriaa.

Kouluttajina meillä toimii kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Ilmoita ostaessasi lisätietoihin: osallistuja, huoltajan yhteystiedot ja osallistuvan kuljettajan ikä & pituus.

Kartingleiriin tulisi saada vähintään 7 osallistujaa, jotta se toteutetaan.

Lisätietoja kartingleireistä:
espoo@kic.fi
Puh. 044 776 5060

Hintaan 220€ sisältyy ajamisen ja varusteiden lisäksi lounas ja välipala. Alennettu hinta voimassa 31.3.2024 saakka.
... See MoreSee Less

1 interested
KARTINGLEIRI 05.-06.06.2024

KARTINGLEIRI 05.-06.06.2024

Jun 5, 9:00am - Jun 5, 2:00pm+1Jun 6, 9:00am - Jun 6, 2:00pm

Ruukintie 6, 02330 Espoo, Finland Map

Kart in Club Espoon nuorten kartingleirit järjestetään koulujen loma-aikoina.

Leiri kestää kaksi päivää (maanantai ja tiistai), ja se alkaa aina maanantaina kello 09.00. Kartingleirin kesto on päivittäin kello 09.00-14.00.

Mukaan otetaan aikuisten autoilla ajavia kuljettajia, eli pituutta tulisi olla +140cm.

Leiri pitää sisällään paljon ajoharjoittelua, harjoituskilpailuja, joukkuekilpailuja ja hieman teoriaa.

Kouluttajina meillä toimii kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Ilmoita ostaessasi lisätietoihin: osallistuja, huoltajan yhteystiedot ja osallistuvan kuljettajan ikä & pituus.

Kartingleiriin tulisi saada vähintään 7 osallistujaa, jotta se toteutetaan.

Lisätietoja kartingleireistä:
espoo@kic.fi
Puh. 044 776 5060

Hintaan 220€ sisältyy ajamisen ja varusteiden lisäksi lounas ja välipala. Alennettu hinta voimassa 31.3.2024 saakka.
... See MoreSee Less

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
17 hours ago
Kart in Club ESPOO

Lähde kaveriporukan kanssa kilpailemaan !!

MiniGP on suosituin ajotapahtuma kaveriporukan kesken ajettavaksi karting kilpailuksi. Tämä sisältää 30 minuutin rata varauksen, jonka aikana ajetaan aika-ajo (8min) ja jännittävä kilpailu (15-25 kierrosta).

Hinta Sunnuntai-Torstai 55€/hlö ja perjantai-lauantai 65€/hlö.
Minimiveloitus 8hlö mukaan ja maksimi osallistujamäärä 14hlö.

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #kilpailu #kaveriporukkalla
... See MoreSee Less

2 days ago
Kart in Club ESPOO

Joka viikko tiistaista torstaihin klo. 14:00-16:00 on HAPPY HOUR !!! 🤩
Silloin 8 minuutin ajoajan sijaan ajetaankin 15 minuuttia pitkiä lähtöjä!

Voit saapua paikan päälle ajamaan ilman ajanvarausta tai varaamalla ajot etukäteen vaikka edellisenä päivänä ajonvarausjärjestelmästämme.

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #tarjous #parastaaikaaradalla
... See MoreSee Less

Joka viikko tiistaista torstaihin klo. 14:00-16:00 on HAPPY HOUR !!! 🤩 
Silloin 8 minuutin ajoajan sijaan ajetaankin 15 minuuttia pitkiä lähtöjä! 

Voit saapua paikan päälle ajamaan ilman ajanvarausta tai varaamalla ajot etukäteen vaikka edellisenä päivänä ajonvarausjärjestelmästämme.

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #tarjous #parastaaikaaradalla
3 days ago
Kart in Club ESPOO

Vauhdikkaat ja takuulla ikimuistoiset polttarit järjestyy meillä lyhyelläkin varoitusajalla! Tiukka MiniGP vaiko jännittävä Grand Prix, kumpi on teidän valinta? 🤔

Varauksen teet kädenkäänteessä ajonvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla radalle 044 776 5060 📞

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #polttarit
... See MoreSee Less

4 days ago
Kart in Club ESPOO

Olisiko susta kisakuskiksi? Tuuppas kokeilemaan viikkokilpailua ensi tiistaina! Tarjoamme ensikertalaisille viikkokisan puoleen hintaan, tämä etu kannattaa käyttää hyödyksi 😉

📆Tiistaina 16.04.2024
🕡Startti 18:30
➡Vauhtikauppa.fi

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #viikkokilpailu #tarjous #sodiworldseries #karting
... See MoreSee Less

Olisiko susta kisakuskiksi? Tuuppas kokeilemaan viikkokilpailua ensi tiistaina! Tarjoamme ensikertalaisille viikkokisan puoleen hintaan, tämä etu kannattaa käyttää hyödyksi 😉

📆Tiistaina 16.04.2024
🕡Startti 18:30
➡Vauhtikauppa.fi 

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #viikkokilpailu #tarjous #sodiworldseries #karting
5 days ago
Kart in Club ESPOO

Ei muuta kuin talla pohjaan ja viikonlopun viettoon sisäkartingin merkeissä ⚡️

Ajot kannattaa varata etukäteen nettisivuiltamme löytyvän ajonvarauksen kautta, etenkin lauantaille, johon jäljellä on vain satunnaisia vapaita lähtöjä.

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #avainlippu #karting
... See MoreSee Less

Ei muuta kuin talla pohjaan ja viikonlopun viettoon sisäkartingin merkeissä ⚡️

Ajot kannattaa varata etukäteen nettisivuiltamme löytyvän ajonvarauksen kautta, etenkin lauantaille, johon jäljellä on vain satunnaisia vapaita lähtöjä. 

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #avainlippu #viikonlopputekemistä #karting
6 days ago
Kart in Club ESPOO

Onko teilläkin joskus käynyt niin, että suunnitelmat henkilöstön tyhy-, tyky- tai virkistyspäiville on jäänyt vähän viime tippaan? Suunnittelu kannattaa aloittaa nyt ja valkata aktiviteetiksi vauhdikas sisäkarting! 🏎

Meillä voit järjestää kisat pienelle tiimille tai isolle poppoolle, paketteja löytyy monelle eri ryhmäkoolle ja isommille ryhmille suunnitellaan mieluusti passeli kokonaisuus 💥

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä teidän porukalle ikimuistoinen päivä!

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #avainlippu #tyhypäiv #virkkarit #tykypäiv
... See MoreSee Less

Onko teilläkin joskus käynyt niin, että suunnitelmat henkilöstön tyhy-, tyky- tai virkistyspäiville on jäänyt vähän viime tippaan? Suunnittelu kannattaa aloittaa nyt ja valkata aktiviteetiksi vauhdikas sisäkarting! 🏎

Meillä voit järjestää kisat pienelle tiimille tai isolle poppoolle, paketteja löytyy monelle eri ryhmäkoolle ja isommille ryhmille suunnitellaan mieluusti passeli kokonaisuus 💥

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä teidän porukalle ikimuistoinen päivä!

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #avainlippu #tyhypäivä #virkkarit #tykypäivä

Comment on Facebook

Tutustu paketteihin: kic.fi/espoo/hinnasto/ ⚡️

7 days ago
Kart in Club ESPOO

Puolen tunnin ajo Powerkartilla, natsaisko sulle? Se olisi nimittäin huomenna mahdollista klo 19:30 alkaen täällä meillä 😎 Ajo radan kunikaalla kustantaa 60€ ja sillä saa pörrätä koko puolituntisen putkeen! Ajo luonnistuu myös Pro-teholla, jos vielä kierrosaika ei vielä alita vaadittua.

🕖19:30-20:00
➡Vauhtikauppa.fi

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #powerkart #kartinglife
... See MoreSee Less

Puolen tunnin ajo Powerkartilla, natsaisko sulle? Se olisi nimittäin huomenna mahdollista klo 19:30 alkaen täällä meillä 😎 Ajo radan kunikaalla kustantaa 60€ ja sillä saa pörrätä koko puolituntisen putkeen! Ajo luonnistuu myös Pro-teholla, jos vielä kierrosaika ei vielä alita vaadittua.

🕖19:30-20:00
➡Vauhtikauppa.fi

Radalla Nähdään !! 

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #powerkart #kartinglife

Comment on Facebook

Vielä on kaikki 14 vapaana.

1 week ago
Kart in Club ESPOO

Akut ovat ladattu, ja autot ovat valmiina uuteen viikkoon! 🏎🏎
Tervetuloa haastamaan itsesi tai kaverisi!

Illalla ajetaan kaikille avoimet viikkokilpailut LIGHT-luokassa. Ensikertalaisena osallistumismaksu -50% elikkä vain 30€ !!

Radalla Nähdään !!

#radallanähdä #kartinclubespoo #viikkokilpailu #tarjous
... See MoreSee Less

Akut ovat ladattu, ja autot ovat valmiina uuteen viikkoon! 🏎🏎
Tervetuloa haastamaan itsesi tai kaverisi!

Illalla ajetaan kaikille avoimet viikkokilpailut LIGHT-luokassa. Ensikertalaisena osallistumismaksu -50% elikkä vain 30€ !!

Radalla Nähdään !! 

#radallanähdään #kartinclubespoo #viikkokilpailu #tarjous
1 week ago
Kart in Club ESPOO

Huomenna ajetaan viikkokilpailut Light-luokassa.

Illan aikataulu:
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 3 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)
19:10 – Kilpailulähtö 2. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)
19:35 – Super pole + Kilpailulähtö 3. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)

Ensikertalaisille osallistuminen puoleen hintaan. 30€!! 🏎🏎
Lunasta paikkasi vauhtikaupasta.

Radalla Nähdään !!

#radallanähdä #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #kartinglife #sodiworldseries
... See MoreSee Less

Huomenna ajetaan viikkokilpailut Light-luokassa. 
 
Illan aikataulu:
18:30 – Säännöt ja ohjeistus
18:35 – Aika-ajo 3 minuuttia
18:45 – Kilpailulähtö 1. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)
19:10 – Kilpailulähtö 2. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)
19:35 – Super pole + Kilpailulähtö 3. (10 min, myös SWS e-sprint/junior pisteet)

Ensikertalaisille osallistuminen puoleen hintaan. 30€!! 🏎🏎
Lunasta paikkasi vauhtikaupasta.

Radalla Nähdään !!

 #radallanähdään #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #kartinglife #sodiworldseries
Lataa lisää

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !