TIETOA MEISTÄ

Ohjeita kuskeille

Yleiset ohjeet ja säännöt

(Ohjeet perustuvat TUKES:in ja Kart in Clubin ohjeistuksiin)
 1. Yleisön oleskelu rata- ja varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.
 2. Rata- ja varikkoalueelle saa mennä ainoastaan henkilökunnan luvalla.
 3. Noudata aina annettuja ajo-ohjeita.
 4. Päihtyneenä ajaminen on kielletty.
 5. Jos olet ensimmäistä kertaa ajamassa, huolehdi, että saat riittävän ohjeistuksen autosta, ajotavasta, merkinantojärjestelmistä ja muista radan toimintatavoista. Kysy neuvoa henkilökunnalta, he ovat radalla sinua varten.
 6. Käytä ajaessa aina sopivan kokoista kypärää. Tarkista ennen radalle lähtöä kypärän kiinnitys.
 7. Jos sinulla tulee kysymyksiä ajon aikana, aja rauhallisesti varikolle, tulemme kertomaan vastauksen.
 8. Älä aloita ajamista huippunopeudella. Tutustu ensin rataan, ja siihen kuinka auto käyttäytyy.
 9. Mikäli huomaat autossasi jotain vikaa, aja välittömästi varikolle. Viallinen auto on turvallisuusriski sekä itsellesi, että muille radalla ajaville.
 10. Älä häiritse muiden ajoa. Radalla muihin autoihin ja ratavalleihin törmäily on kielletty.
 11. Jos pyörähdät radalla, käytä ensisijaisesti peruutusvaihdetta korjataksesi ajosuunnan. Jos et pääse itse jatkamaan, nosta kätesi ylös merkiksi henkilökunnalle, että tarvitset apua.
 12. Radalla ollessa autosta nouseminen on ehdottomasti kielletty ilman henkilökunnan lupaa.
 13. Pidä jalat ja kädet auton sisäpuolella radalla ollessasi.
 14. Mikäli haluat välillä ajaa hitaammin tai pysähtyä, aja sivuun ajolinjalta, jotta muut pääsevät sujuvasti ohittamaan sinut. Myös normaaliajossa, jos huomaat takanasi huomattavasti nopean kuljettajan, tee tilaa. Näin ajo on kaikille mielekkäämpää.
 15. Ajosession päättymisestä ilmoitetaan aina ruutulipulla. Aja ruutulipun nähtyäsi kierros loppuun, ja palaa rauhallisesti varikolle.
 16. Varikolle tullessasi, istu vielä autossa niin kauan, että henkilökunta antaa luvan nousta autosta.

Lisävinkkejä kuljettajalle

Olemme keränneet alle asioita, joilla pystyt parantamaan suoritustasi ja kierrosaikoja radalla. Koko ajosuoritus koostuu pienistä asioista, tässä niistä muutama:
 • Ajoasento on yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen ajoon. Autoissamme on hyvät ja monipuoliset säädöt kuljettajille (penkki, polkimet ja ratti), joten käytä niitä hyödyksi. Kysy vinkkejä hyvään ajoasentoon henkilökunnalta tarvittaessa!
 • Sähköautot ovat pääsääntöisesti aina käynnissä varikolla. Ne on kuitenkin seisotettu, jolloin ne eivät liiku kaasua painamalla. Autot lähtevät käyntiin kaukosäätimellä ajanotosta, ja henkilökunta ilmoittaa aina, kun liikkeellelähtö on mahdollista ja sallittua.
 • Kun lähdet radalle, vältä driftausta ja slaidailua, sekä turhaa mutkittelua. Tällainen toiminta huonontaa autosi pitoa, ja vaikeuttaa ajoa. Nopeimmat kierrosajat ja parhaat suoritukset syntyvät silloin, kun auto ei irtoa radasta kertaakaan kierroksen aikana.
 • Nopeimpiin kierroaikoihin pääse silloin, kun sinulla ei ole ketään edessä. Ota siis omaa tilaa ajaessasi.
 • Jarrutuksissa kannattaa keskittyä siihen, ettei auto irtoa radasta. Keskity siis ennemmin siihen, kuinka nopeasti tulet mutkasta ulos, kuin siihen kuinka nopeasti ajat mutkaan sisään.
 • Kaasua ja jarrua ei kannata painaa samaan aikaan. Sähköautoissa tämä ei tuota muuta tulosta, kuin pahan palaneen käryn.
Radalla ollessasi, sinä itse vastaat omasta ja muiden turvallisuudesta. Älä aja yli oman suorituskykysi!

Kiitos varauksestasi Espoon Kart in Clubille

Olemme koonneet oheen tärkeimpiä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotta saapuminen ja tilaisuuden viettäminen olisi teille helppoa, hauskaa ja sujuvaa!

 • Olette saaneet varausvahvistuksen yhteydessä saapumisajan. Noudatattehan saapumisaikaa, ja ilmoitatte meille mahdollisimman ajoissa, mikäli saapumisenne viivästyy. Näin saatte rauhassa valmistautua ajotilaisuuteen, eikä paikan päällä synny tarpeetonta kiirettä.
 • Voitte luoda kuljettajaprofiilit ennakkoon sähköpostissa saamanne linkin kautta. Kuljettajaprofiili tulee jokaisen radalle menevän kuljettajan tehdä.
 • Kuittaattehan varausvahvistuksen hyväksytyksi kolmen päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Näin varauksenne pysyy voimassa tilaisuuden ajankohtaan saakka.
 • Peruutukset/muutokset varaukseen tulee tehdä viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta, mm:
  • Kuskien määrän ja kokonaisosallistujamäärän muutokset
  • Tilaisuuden peruminen
  • Tilaisuuden vaihtaminen
 • Mikäli tilaaja ei ilmoita varausta koskevia muutoksia Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan tarjouksen mukaan tai osallistujamäärän kasvaessa uuden osallistujamäärän mukaisesti.

Saapuminen Kart in Clubille

Kart in Club Espoo sijaitsee osoitteessa Ruukintie 6. Paikan päälle voi saapua helposti niin pyörällä, bussilla, metrolla tai omalla autollakin!

Autolle löytyy reilusti ilmaista parkkitilaa heti sisäänkäynnin läheisyydessä.

Ajovarusteet

Kuljettajat saavat meiltä kaikki tarvittavat ajovarusteet.

 • Kypärät (pakollinen)
 • Ajohaalarit ja kypärähuput (ei pakolliset)

Mukaan kannattaa itse ottaa tasapohjaiset lenkkarit tai vapaa-ajan kengät. Näillä ajo onnistuu kaikkein parhaiten. Mikäli aiot ajaa ilman ajohaalaria, kannattaa vaatteiksi valita rento ja mukava setti.

Kuljettajavaatimukset

Ajot ajetaan aikuisten autoilla, joten pituutta tulisi kuljettajilta löytyä vähintään 140cm, tai aiempaa kokemusta meidän radalla ajamisesta. Lyhyemmät kuljettajat eivät välttämättä yllä auton hallintalaitteisiin (ratti ja polkimet).

Ajojen tiedetään sujuneen jopa yli 2m kuljettajilla.

Muistathan tutustua lisätarjontaamme

Palkintoseremonia

 • Pidämme teille finaalin päätteeksi palkintojenjako tilaisuuden radan podiumilla jossa kolme kärki kuljettajaa palkitaan pokaalein ja tarjotaan kuohuvaa (alc. ja non-alc.) kisaan osallistuneille kuskeille, sekä valokuvaamme voittajat sekä koko ajoryhmän.
 • Valitse tämä mukaan pakettiisi kun haluat päättää kilpailun voiton juhlaan !

+90€/tilaisuus

Premium -tilaisuus

 • Premium tilaisuus tarjoaa kuskeille enemmän ajettavaa ja kovemman kilpailun.
 • Sisältö Grand Prix -pakettiin; Lämmittely pudotetaan paketista kokonaan poissa ja tilalle tulee pidempi aika-ajo, sekä kaksi lisäkilpailua erottamaan ne oikeat Mestarit joukosta !
 • Kilpailun voittaja lasketaan kolmen finaalin yhteenlaskettujen pisteiden mukaan. Lisää kokonaiskilpailun kestoa n. 30 minuuttia.
 • Sisältö Grande Final -pakettiin; Räätälöidään tapauskohtaisesti kuljettajamäärän mukaan.

+40€/kuljettaja

Painojen tasaus

 • Tasoita kilpailua kuljettajien painojen mukaan!
 • Kilpailusta saadaan tasaväkisempi kun autoista säädetään moottorin vääntömomenttiä suhteessa kuskin painoon; Näin kisassa mitataan kuljettajan taitoa, ei painoa !

+75€/tilaisuus

Lisää tehoa !

 • Onko porukkasi täynnä karting konkareita joilla kartit pysyvät hallinnassa kovemmassakin vauhdissa? Osta autoihin lisää tehoa kilpailun ajaksi.
 • Säädämme Sodi RSX2 -sähkö kartteihin lisää potkua niin kilpailusta saadaan vieläkin vauhdikkaampi !

+190€/tilaisuus

Boost käyttöön

 • Ratista Boost -näppäintä painamalla lisää tehoa ohitustilanteisiin? Kyllä kiitos !
 • Kytkemme Finaaleihin Boost ominaisuuden käyttöön autoihin jota voi käyttää yhteensä 30 sekunttia per Finaali.

+50€/tilaisuus

Usein kysyttyä

Tässä on muutamia Usein Kysyttyjä Kysymyksiä. Jos sinulla on kuitenkin jotain asioita joihin et löydä vastausta tästä, voitte laittaa meille sähköpostia espoo@kic.fi tai WhatsApp-viestin numeroon 0447-765 050. Vastaamme tottakai myös puheluihin numerosta 0447-765 050.
Mikä on minimi henkilömäärä millä voin varata kaveriporukan ajot?

– Minimiveloituksemme kaveriporukoiden Kimppakisoihin ja yksityistilaisuuksiin on kahdeksan henkilöä.

Mitä varusteita tarvitsen tullessani ajamaan?

– Mukavat vapaa-ajan kengät soveltuvat hyvin ajoon ja ajohaalarin alla tulee olla ainakin T-paita. Mukaan voi varata myös vaihtopaidan.

Mihin saan tavarani ajon ajaksi?

– Yleisistä pukutiloista löytyy kaapit joihin lukot saatte vastaanotosta panttia vastaan. Arvotavarat on hyvä kuitenkin jättää kaiken varmuuden vuoksi esimerkiksi autoon.

Voinko peruuttaa yksityitilaisuuteni varauksen kuluitta?

– Peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen varattua tilaisuutta. Mikäli tilaaja ei peruuta varaustaan Kart in Clubille ennen sovittua päivämäärää, on tilaaja velvollinen suorittamaan Kart in Clubille tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Mikä lasten ikäraja on?

– Lapsille ei ole tiettyä ikärajaa, suositusikä on noin 10 vuotta, pituutta tulisi löytyä vähintään 140cm.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mitä teen?

– Voitte soittaa numeroomme 0447-765 060 tai laittaa sähköpostia espoo@kic.fi

Kun ajanvarauskalenterissanne lukee varattu kuinka paljon aikaisemmin kannattaa saapua että ehtii ajamaan?

– Suosittelemme saapumaan paikan päälle noin tuntia ennen seuraavaa varattua tilaisuutta.

Kuinka monta kuljettajaa voi olla samanaikaisesti radalla?

– Pyrimme siihen että yksittäisajossa olisi noin 8-12 kuljettajaa samaan aikaan radalla jotta ajaminen olisi mielekästä. Kuljettajamäärä radalla riippuu kuljettajien ajokokemuksesta. Yksityistilaisuudessa maksimimäärä on 14 kuljettajaa samanaikaisesti.

Pääsenkö ajamaan vaikka minulla ei ole ajokokemusta?

– Tottakai, opastamme ennen ajoa kuinka autot toimii, kuinka radalla ajetaan ja käymme turvallisuussäännöt läpi.

Voinko tulla vain katsomaan ajoja?

– Totta kai! Radalta löytyy kahvio, josta voi seurata ajoja.

MITEN PÄÄSEN AJAMAAN ?

Meille ajamaan tuleminen on äärimmäisen helppoa. Seuraamalla alla olevia askeleita onnistut.

1.

AJONVARAUS

Voit varata suoraan netistä meille yksittäisajoja ja enimmillään 12 kuskin ajotilaisuuksia kuten karting kilpailuita. Alta löydät linkit hinnastoomme ja ajonvaraukseen.
Ajamaan pääsee monesti myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme olemaan radalle yhteydessä soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä 0447-765 060 ennen saapumista vaikka varauskalenteri näyttäisi radalla olevan tilaa.

2.

SEURAA OHJEITA

Kun olet tehnyt ajonvarauksen radalle saat siitä sähköpostin, jossa ohjeet miten toimia ennen ajamaan tulemista.
Mikäli tulet ajamaan ilman ajonvarausta tee itsellesi kuljettajaprofiili painamalla alla olevaa kuvaa. Tämä tehdään vain kerran, kaikki tulevat ajosi tallentuvat tähän profiiliin ja pääset halutessasi itse seuraamaan kehittymistäsi kuskina Racefacer- sovelluksesta.

3.

SAAVU RADALLE

Ajonvarauksen tehneenä ilmoittaudu vain radan vastaanottotiskillä ja pääset radalle!
Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tule vastaanottotiskille, osta haluamasi ajo, ja pääset radalle! Laitamme kuskit seuraaviin yksittäisajolähtöihin saapumisjärjestyksessä.
Radalla nähdään !!

TAPAHTUMIA RADALLA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events

VIIMEISIMMÄT KUULUMISET RADALTA

Seuraamalla meitä somessa olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja muista ratamme tempauksista !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
16 hours ago
Kart in Club ESPOO

Vielä on kesää ja kesän Happy Hour ajoja jäljellä! Tiistaista torstaihin klo 12:00-16:00 ajetaan 15 minuutin mittaisia ajoja aina elokuun alkuun saakka 🔥

Jos lomalla kaasujalkaa kutittelee, kannattaa ottaa suunnaksi Kart in Club Espoo ja tulla ajamaan! Ajot voit varata nettisivuiltamme jopa 14 vuorokautta etukäteen 🏎

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Vielä on kesää ja kesän Happy Hour ajoja jäljellä! Tiistaista torstaihin klo 12:00-16:00 ajetaan 15 minuutin mittaisia ajoja aina elokuun alkuun saakka 🔥

Jos lomalla kaasujalkaa kutittelee, kannattaa ottaa suunnaksi Kart in Club Espoo ja tulla ajamaan! Ajot voit varata nettisivuiltamme jopa 14 vuorokautta etukäteen 🏎

Radalla Nähdään !!
3 days ago
Kart in Club ESPOO

Mikä olisikaan parempi tapa päättää tiukka kisa kuin lasillinen kuohuvaa ja palkinnot porukan kartingmestareille? 🏆🥂

Palkintoseremoniassa pokaalit jaetaan podiumilla, jossa otamme myös koko porukasta yhteiskuvan. Tämän jälkeen pääsette aloittamaan jälkipelit skumppalaseja kilistellessä! Palkintoseremonia kustantaa 90€ ja skumppaa on saatavilla myös alkoholittomana.

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #espoo #karting #radallanähdä
... See MoreSee Less

Mikä olisikaan parempi tapa päättää tiukka kisa kuin lasillinen kuohuvaa ja palkinnot porukan kartingmestareille? 🏆🥂

Palkintoseremoniassa pokaalit jaetaan podiumilla, jossa otamme myös koko porukasta yhteiskuvan. Tämän jälkeen pääsette aloittamaan jälkipelit skumppalaseja kilistellessä! Palkintoseremonia kustantaa 90€ ja skumppaa on saatavilla myös alkoholittomana.

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #espoo #karting #radallanähdään
6 days ago
Kart in Club ESPOO

Löytyykö teiltä kotoa pieni vauhtihirmu, jolla ei vielä ihan pituus riitä itsekseen ajamiseen? Meillä on tähän ratkaisuksi kaksipaikkainen auto, jolla radalle saadaan +100cm hurjapäät aikuisen kyytiin nauttimaan vauhdista 🏎

Kaksipaikkaisella pääsee ajamaan yksittäisajoihin ja ajothan voi varata jo ennakkoon nettisivuiltamme, jolloin radalle pääsee ilman jonottamista 🔥

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #radallanähdä #espoo #happyhour #tandem
... See MoreSee Less

Löytyykö teiltä kotoa pieni vauhtihirmu, jolla ei vielä ihan pituus riitä itsekseen ajamiseen? Meillä on tähän ratkaisuksi kaksipaikkainen auto, jolla radalle saadaan +100cm hurjapäät aikuisen kyytiin nauttimaan vauhdista 🏎 

Kaksipaikkaisella pääsee ajamaan yksittäisajoihin ja ajothan voi varata jo ennakkoon nettisivuiltamme, jolloin radalle pääsee ilman jonottamista 🔥

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #radallanähdään #espoo #kesä #viikonlopputekemistä #happyhour #tandem
1 week ago
Kart in Club ESPOO

Kaipaatko vähän lisää boostia ajoon?⚡️

Autoistamme löytyy ratin oikealta puolelta boost nappula, jonka voit aktivoida käyttöösi 5€ hintaan. Boost nappulalla saat hetkeksi auton seuraavalle teholle 🏎

Boostia tulee käyttöön 30 sekuntia per ajo ja se toimii aina kun nappula on painettuna. Voit siis käyttää koko 30 sekuntia putkeen tai lyhyemmissä pätkissä, oman makusi mukaan!

Tämän voi ottaa myös kilpailuihin koko porukalle 50€ hintaan/tilaisuus tuomaan lisäjännitystä kilpailuun ⚡️

Kokeiletko sä ens kerralla Boostia?

Radalla Nähdään !!
... See MoreSee Less

Kaipaatko vähän lisää boostia ajoon?⚡️

Autoistamme löytyy ratin oikealta puolelta boost nappula, jonka voit aktivoida käyttöösi 5€ hintaan. Boost nappulalla saat hetkeksi auton seuraavalle teholle 🏎

Boostia tulee käyttöön 30 sekuntia per ajo ja se toimii aina kun nappula on painettuna. Voit siis käyttää koko 30 sekuntia putkeen tai lyhyemmissä pätkissä, oman makusi mukaan!

Tämän voi ottaa myös kilpailuihin koko porukalle 50€ hintaan/tilaisuus tuomaan lisäjännitystä kilpailuun ⚡️

Kokeiletko sä ens kerralla Boostia?

Radalla Nähdään !!
1 week ago
Kart in Club ESPOO

Mitä te tykkäätte tehdä kaveriporukalla? Jos ette vielä ole ottaneet mittaa toisistanne kartingradalla, nyt kuulolle!

Kaveriporukoiden ultimaattinen suosikki on MiniGP, jossa saadaan jokaiselle kuskille hiki pintaan ja porukan kunkku ratkottua vain 30 minuutissa 🏎 Kisan aikana ajetaan aika-ajo, jonka jälkeen startataan finaaliin.

MiniGP on sunnuntaista torstaihin 55€/hlö ja perjantaista lauantaihin 65€/hlö, kisan minimiveloitus on 8 hlö ja maksimi osallistujamäärä 14 hlö. Varauksen teidän porukallenne teet käden käänteessä joko nettisivujen ajonvarauksesta, puhelimitse tai sähköpostitse!

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #radallanähdä #espoo #kesälom #kaveriporukalla
... See MoreSee Less

Mitä te tykkäätte tehdä kaveriporukalla? Jos ette vielä ole ottaneet mittaa toisistanne kartingradalla, nyt kuulolle!

Kaveriporukoiden ultimaattinen suosikki on MiniGP, jossa saadaan jokaiselle kuskille hiki pintaan ja porukan kunkku ratkottua vain 30 minuutissa 🏎 Kisan aikana ajetaan aika-ajo, jonka jälkeen startataan finaaliin. 

MiniGP on sunnuntaista torstaihin 55€/hlö ja perjantaista lauantaihin 65€/hlö, kisan minimiveloitus on 8 hlö ja maksimi osallistujamäärä 14 hlö. Varauksen teidän porukallenne teet käden käänteessä joko nettisivujen ajonvarauksesta, puhelimitse tai sähköpostitse!

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #radallanähdään #espoo #tekemistä #kesäloma #viikonlopputekemistä #kaveriporukalla
2 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Kart in Clubilla ei ole haalaripakkoa, mutta haalareitahan meiltä löytyy kaiken kokoisille kuskeille! Sähkökarting on hajutonta, joskin kovan ajon tiimellyksessä lentää radalla kumia, joten omien vaatteiden suojaksi tai tunnelman luojaksi voi haalarin valkata päälle 🏎

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #parastaaikaaradalla #ekarting #karting
... See MoreSee Less

Kart in Clubilla ei ole haalaripakkoa, mutta haalareitahan meiltä löytyy kaiken kokoisille kuskeille! Sähkökarting on hajutonta, joskin kovan ajon tiimellyksessä lentää radalla kumia, joten omien vaatteiden suojaksi tai tunnelman luojaksi voi haalarin valkata päälle 🏎

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #parastaaikaaradalla #ekarting #tekemistä #karting
2 weeks ago
Kart in Club ESPOO

‼️ Valitettavasti kaksipaikkainen auto on pois käytöstä tämän viikon perjantaihin saakka ‼️ ... See MoreSee Less

‼️ Valitettavasti kaksipaikkainen auto on pois käytöstä tämän viikon perjantaihin saakka ‼️
2 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Joko oot testannut meidän 15 minuutin Happy Hour -ajot? Näitähän ajetaan aina elokuun alkuun saakka tiistaista torstaihin kello 12:00-16:00🔥 Ajojen hinta on sama kuin koska tahansa muulloinkin, joten pääset edullisesti ajamaan lähes puolet pidempään!

Oman ajoajan varmistaaksesi voit tehdä varauksen etukäteen nettisivujemme Ajonvarauksesta tai voit myös tulla paikan päälle ja ajaa jonotusperiaatteella!

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #espoo #parastaaikaaradalla #karting #ekarting #happyhour #radallanähdä
... See MoreSee Less

Joko oot testannut meidän 15 minuutin Happy Hour -ajot? Näitähän ajetaan aina elokuun alkuun saakka tiistaista torstaihin kello 12:00-16:00🔥 Ajojen hinta on sama kuin koska tahansa muulloinkin, joten pääset edullisesti ajamaan lähes puolet pidempään!

Oman ajoajan varmistaaksesi voit tehdä varauksen etukäteen nettisivujemme Ajonvarauksesta tai voit myös tulla paikan päälle ja ajaa jonotusperiaatteella! 

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #espoo #parastaaikaaradalla #karting #ekarting #happyhour #radallanähdään #tekemistä
3 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Polttarit, synttärit tai ihan vain vauhdikas tekeminen kaveriporukalla - tulkaa ajamaan kartingia!

Meillä saat järjestettyä lyhyelläkin varoitusajalla vauhdikkaan aktiviteetin, josta riittää puhuttavaa pidemmäksi aikaa 🔥Varauksen teet nopeasti nettisivujen Ajonvarauksen kautta tai perinteisimmillä tavoilla puhelimitse/sähköpostitse.

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #karting #espoo #kesälom #ekarting #polttarit #synttäri #
... See MoreSee Less

3 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Olisitko sä meidän uusi työkaveri? 🧐 Haku on nyt auki ja etsimme energistä ja hauskaa tyyppiä mukaan tiimiin 🔥

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä hommat pääsee aloittamaan heti.

Lue lisää ja katso hakuohjeet: duunitori.fi/tyopaikat/tyo/ratatyontekija-kart-in-club-sdsuu-18369696

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #radallanähdä #espoo #kartinclubvantaa #vantaa #rekry #töihi #parastaaikaaradalla #karting
... See MoreSee Less

Olisitko sä meidän uusi työkaveri? 🧐 Haku on nyt auki ja etsimme energistä ja hauskaa tyyppiä mukaan tiimiin 🔥 

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä hommat pääsee aloittamaan heti.

Lue lisää ja katso hakuohjeet: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/ratatyontekija-kart-in-club-sdsuu-18369696

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #radallanähdään #espoo #kartinclubvantaa #vantaa #rekry #töihin #parastaaikaaradalla #karting
3 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Epävakaata säätä on luvattuna tälle viikolle, mutta sehän ei meillä Espoossa haittaa kun ajamaan pääsee sisälle ☔️ Varaa omat ajosi jo ennakkoon nettisivuiltamme!

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #radallanähdä #espoo #kesälom #ekarting
... See MoreSee Less

Epävakaata säätä on luvattuna tälle viikolle, mutta sehän ei meillä Espoossa haittaa kun ajamaan pääsee sisälle ☔️ Varaa omat ajosi jo ennakkoon nettisivuiltamme!

Radalla Nähdään !! 

 #kartinclubespoo #parastaaikaaradalla #kesä #radallanähdään #espoo #kesäloma #ekarting

Comment on Facebook

Eipä näytä nettisivu toimivan

4 weeks ago
Kart in Club ESPOO

Loppuviikolta löytyy reilusti vapaita ajoaikoja! Ainoa poikkeus tällä hetkellä on lauantaina 29.06. klo 14:00-15:30 ‼

Varmista oma paikkasi ajoon jo etukäteen ajonvarauksesta, kic.fi/espoo ja muista hyödyntää varausta tehdessäsi koodia KICLOMA, joka on vielä sunnuntaihin 30.06.2024 saakka voimassa!

Radalla Nähdään !!

#kartinclubespoo #kesälom #radallanähdä #espoo #parastaaikaaradalla #tarjous
... See MoreSee Less

Loppuviikolta löytyy reilusti vapaita ajoaikoja! Ainoa poikkeus tällä hetkellä on lauantaina 29.06. klo 14:00-15:30 ‼

Varmista oma paikkasi ajoon jo etukäteen ajonvarauksesta, kic.fi/espoo ja muista hyödyntää varausta tehdessäsi koodia KICLOMA, joka on vielä sunnuntaihin 30.06.2024 saakka voimassa!

Radalla Nähdään !!

 #kartinclubespoo #kesäloma #radallanähdään #espoo #kesä #parastaaikaaradalla #tarjous
Lataa lisää

Lataa Racefacer -sovellus

Lataamalla Racefacer -sovelluksen puhelimeesi:
 • voit jakaa valokuvia, videoita ja tuloksia
  kavereiden kanssa

 • voit haastaa kaverisi erilaisiin kilpailuihin

 • voit seurata ratojen nopeimpien kierroaikojen listaa ja omaa sijoitustasi siinä

 • voit verrata uusia suorituksia ja tuloksia aikaisempiin ja kehittyä kuskina

 • näet omat ja kavereidesi ajetut kierrosajat,
  kilpailutulokset ja ajohistorian

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg
get-it-on-google-play-badge

Ota meihin yhteyttä !

Haluatko antaa palautetta? Heräsikö kysymyksiä? Jäikö jokin askarruttamaan? Laita meille viestiä, niin selvitetään asia yhdessä !